Image default
Alanja leto 2024

Kleopatra Beach**** Alanja Letovanje 2023,Turska 2023

A L A N J A

          PAKET ARANŽMAN : AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

 

KLEOPATRA beach ****  – Alanja leto 2023 – Turska Avionom 2023

Gradski hotel na dobroj lokaciji. Preporuka za sve tipove gostiju.

Agencijska zapažanja 3*
Solidan hotel  iz economy segmenta u blizini najlepše Kleopatrine  plaže u Alanji.  Odličan Odnos cene i kvaliteta. Pravi izbor za parove i indivdualce pa i porodice sa vecom decom koje žele da svoj odmor provedu aktivno.

Lokacija:
Od centra Alanje udaljen je 1 km dok je aerodrom u Antaliji 120 km daleko. Počeo je sa radom 1993. a poslednji put je renoviran 2014. godine.

Plaža:

Gradska plaža je 50 m od hotela (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani se plaćaju. U baru na plaži su bezalkoholna domaća pića uz doplatu. Hotel nema peškire za plažu.

Sobe:

Hotel čine 3 zgrade sa 5 i 6 spratova. Sobe su standardne (max 3 osobe, 22-24 m2). Sve sobe sadrže: individualni klima uređaj, TV, sef (plaća se), telefon, mini bar (plaća se), balkon.

Hotelski sadržaj:

Restoran, 2 bara, salu za konferencije (105 osoba), besplatan internet, otvoreni bazen, dečiji bazen, tursko kupatilo, teretana, pikado, stoni tenis, odbojka na pesku. Plaća se: bilijar, motorni sportovi na vodi, spa centar, sauna, masaža, usluge salona lepote, doktora, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:

Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga. 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 2]

Proverite i ovo...

Lonicera World Resort & Spa 5*, Alanja, Leto 2023

nikola

Hotel Eftalia Ocean ***** – Alanja avionom leto 2023

nikola

Q Premium Resort 5*, Leto 2023, Turska

nikola