Image default
Egipat Hurgada 2024Egipat letovanje 2024Hurgada leto 2024Hurgada letovanje 2024Putopisi

Letovanje Hurgada – Najtraženiji Izleti Hurgada

 

SAFARI HURGADA EGIPAT

Nezaboravna avantura u pustinji

Džip će vas popodne pokupiti direktno iz hotela i odvesti do pustinje. Imaćete priliku da se oprobate u vožnji bagija ili kvadova.
U beduinskom selu imaćete jedinstvenu šansu da upoznate ove
interesantne ljude, njihov način života, navike i kulturu. Uz šoljicučaja možete posmatrati beduinske žene kako peku hleb i decu kako se igraju. Na ovom izletu imaćete i šansu da jašete kamilu. Kada krene da pada mrak uživaćete u neverovatnom zalasku sunca na pustinjskom pesku. Kada nebo bude preplavljeno milionima zvezda uživaćete u orijentalnom show programu kao i specijalno pripremljenom obroku.

RONJENJE

Istražite sva mala i velika čuda Crvenog mora

Izlet brodom gde ćete imati priliku da zaronite dva
puta po minimum 20 minuta na različitim popularnim
i dobro poznatim mestima za ronjenje blizu Hurgade.
Iskusni i stručni instruktor će vam pomoći da istražite sva mala i velika čuda Crvenog mora. Ukoliko ste na odmoru sa rodbinom ili prijateljima koji ne žele da rone povedite ih sa sobom jer mogu da se sunčaju, plivaju, ručaju sa nama.

KUĆA DELFINA

Ko može da odoli delfinima?!

Uživajte na brodu skoro sat vremena pre nego što stignete dopredivnog mesta, poznatog kao stanište za veliki broj delfina. Ovde možete videti ove fascinantne i ekstremno inteligentneživotinje kako se igraju i prate vaš brod u stopu. Ako vreme dozvoli, možete čak i zaroniti u dubine Crvenog mora kako bi plivali sa njima. Sledeća stanica će biti snorkling blizu koralnih grebena nakon čega ćete uživati u ručku na brodu, a zatim i u sunčanju na palubi. Ručak, bezalkoholna pića i snorkling oprema su uključeni u cenu

SHARM EL NAGA

Jedan od najlepših koralnih grebena u celom Egiptu

Sharm El Naga je prirodni rezervat koji se nalazi 40 km južno od Hurgade. Bogatstvo koje Sharm El Naga nudi je lep i bogat podvodni svet sa mnogo koralnih grebena, raznobojnih riba i drugih morskih životinja. Njeni dobro zaštićeni koralni grebeni nisu mnogo udaljeni od obale. To znači da je ovaj izlet savršen za porodice sa decom ili ljude koji se ne osećaju sigurno u dubokoj vodi. Broj posetilaca u ovoj oblasti je ograničen kako se ne bi oštetila flora i fauna. Sharm El Naga nudi suncobrane, ležaljke, tuševe, toalete kao i mali bazen za decu. U vreme ručka uživaćete u jelima u restoranu na plaži. Bezalkoholna pića kao i oprema za snorkling su uključeni u cenu.

CITY TURA

Upoznajte Hurgadu

Tokom gradske ture posetićete tradicionalni centar grada gde ćete videti “souk”, orijentalnu pijacu gde možete naći voće,
povrće, sve vrste začina… Sledeća stanicaće biti koptska crkva a zatim i džamija. Posetićete marinu, romantičnu promenadu sa mnogo luksuznih jahti, restorana i butika. Odmah pored luke možete videti staru riblju pijacu gde ribari prodaju svoj ulov. Na kraju ture posetićete bazar gde možete kupiti poklone i suvenire

HAMAM › TURSKO KUPATILO

Opuštajuća masaža specijalnompenom sa aromatičnim uljima

Dok ležite na zagrejanoj mermernoj klupi i opuštate se, specijalno obučen wellness stručnjak će se pobrinuti za vas. Masaža tela specijalnim sunđerom će pomoći vašem telu da se oslobodi toksina dok će u isto vreme poboljšati cirkulaciju tela. Možemo vam garantovati,da ćete se nakon 45-minutnog tretmana osećati preporođeno. Ukoliko želite dodatno da se opustite, pozivamo vas da isprobate saunu, parno kupatilo i jacuzzi.

RAJSKO OSTRVO

Deo zaštićenog nacionalnog parka Giftun

Nakon transfera od hotela do marine ukrcavate se na brod kojim plovite tirkiznim morem 45 minuta pre nego što stignete do koralnog grebena gde imate organizovan snorkling kako bi se divili lepotama podvodnog sveta Crvenog mora. Nakon toga selite se na ostrvo gde se možete sunčati, plivati i roniti. Ručak će biti serviran u ostrvskom restoranu (jedno bezalkoholno piće i jedna flaširana voda su uključeni u cenu). Oprema za snorkling je uključena u cenu

GIFTUN

Najlepša plaža u Hurgadi

Beli i meki pesak i kristalno plavo more će se pobrinuti da se odlično provedete kao i da napravite neverovatne slike za uspomenu. Plovite brodom, isprobajte snorkling kako bi na najbolji načinupoznali sve lepote Crvenog mora i uživajte na ostrvu i njegovoj
neverovatnoj plaži. Ručak će biti serviran na brodu.

MAHMYA

Deo zaštićenog nacionalnog parka Giftun

Deo zaštićenog nacionalnog parka Giftun Izlet počinje jednočasovnom plovidbom tirkiznim morem. Po dolasku na ostrvo, slobodno se možete opustiti na plaži i plivati ukristalno čistoj vodi. Ukoliko želite da isprobate snorkling imaćete šansu da se pridružite ekskurziji brodom do koralnih grebena. Ručak će biti poslužen na ostrvu (bezalkoholna pića su uključena u cenu u toku ručka).

LUXOR

Najveći svetski muzej na otvorenom

Autobus će vas pokupiti direktno iz hotela rano ujutru kada ćete poći na
vaše putovanje ka jugu. Na putu do Luksora ćete proći kroz neka od sela
tako da ćete moći da steknete utisak o tome kakav je stil života u ovom delu Egipta. U Luksoru ćete imati priliku da vidite: Karnak – jedan od najčudesnijih hramova u celom svetu; Dolinu kraljeva – mesto gde su drevni egipćani sahranjivali svoje kraljeve. Spustićete se u tri grobnice gde ćete videti dobro
očuvane slike u boji i hijeroglife na zidovima; Kolose Memnona – gigantske
statue faraona Amhotepa III koje su nekada stajale ispred njegovog memorijalnog kompleksa koji nažalost više ne postoji; Hram kraljice Hatšepsut – jedne od najfascinantnijih faraona drevnog Egipta, žene koja se dokazala kao sposoban vladar i koja je sebi stvorila arhitektonsko čudo u vidu hrama; Fabriku alabastera i papirusa – Otkrijte kako se prave alabaster i papirus i ponesite jedinstvene poklone za voljene. Ručak je uključen

KAIRO
Ne propustite piramide!

Autobus će vas pokupiti rano ujutru direktno iz hotela kada
ćete poći na vaše putovanje ka Kairu koje će trajati oko 6 sati. U Kairu ćete posetiti Egipatski muzej u srcu Kaira (koji sadrži ogromnu kolekciju artefakta, nakita, statua, sarkofaga, mumija…) kao i veličanstvene piramide i sfingu. Ručak je obezbeđen u jednom od restorana. Ukoliko bude dovoljan broj prijavljenih možete ploviti Nilom u tradicionalnom brodu “felucca” (plovidba se dodatno naplaćuje)

BROD SA
STAKLENIM DNOM

Upoznajte podvodni svet

Brod sa staklenim dnom je savršen izlet za celu porodicu Crvenog mora bez kvašenja Brod sa staklenim dnom je savršen izletza celu porodicu. Transfer je organizovan direktno iz hotela. Izlet uključuje vožnjubrodom dok ne dođete do koralnih grebena kada ćete preći u donji deo broda i uživati u podvodnom svetu čak tri metra ispod površine vode. Ceo izlet traje oko 2 sata od čega je pola sata snorkling sa uključenom opremom.

PODMORNICA
Otkrijte čudesa Crvenog mora

Fantastično podvodno putovanje Podmornica Sindbad ima 44 sedišta i prozore specijalno kreirane da poboljšaju vaš podvodni doživljaj. Kada zaronite imaćete oko 50 minuta da uživate u dubinama Crvenog mora na dubini od čak 22 metra. Transfer do hotela je obezbeđen.

HURGADA AKVARIJUM
CRVENO MORE U STAKLU

Hurgada Grand Akvarijum – javni akvarijum i zoo vrt.
Sadrži preko 100 životinja u akvarijumima koji imaju 3500m3 vode. Jedan je od najvećih akvarijuma od
kada je otvoren početkom 2015. godine.

 

AQUA PARK
Garantovana zabavA za sve uzraste

Počev od 09:00h do 16:00h
uživajte u više od 35 tobogana
i atrakcija u jednom od većih
aqua parkova u Hurgadi. Ručak je uključen

 

Ova stranica je informativnog karaktera i služi kako bi se putnici bolje upoznali sa sadržajem ekskurzija u Hurgadi. Fakultativne izlete organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanjei plaćanje izleta se vrši na licu mesta, kod vodiča, bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.
Agencija savetuje svoje putnike da izlete kupuju isključivo kod vodiča kako bi bili sigurni u pogledu bezbednosti, higijene i same organizacije izleta.

Aranžmani Hurgada

Ocenite aranžman
[Total: 10 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel The Three Corners Fayrous Plaza 5*,Marsa Alam,Egipat letovanje 2022

nikola

Xandu Makadi Bay 5* , Makadi Bay,Hurgada,Leto 2023

nikola

Hotel Mirage Bay Aqua Park 4* , Egipat avionom,Hurgada

nikola