Image default
belek letovanje 2024

Limak Arcadia Hotel & Resort 5*, Leto 2022, Belek

BELEK LETOVANJE 2022

limak arcadia hotel & resort 5*

Luksuzni tipski hotel urađen po uzoru na Marakeš u orijentalnom stilu sa velikim brojem sadržaja i odličnim spa centrom. Hotel ima kompaktnu regiju sa velikim bazenima.

Lokacija:
Hotel se nalazi 35 km od aerodroma u Anatliji, manje od kilometra od centra Beleka, na obali mora. Otvoren je 1995 godine, a renoviran 2014 godine i zauzima ukupnu površinu od 97.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje privatnu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, peškiri i bar na plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel ima petospratnu i šestospratnu zgradu i bungalove. Standardne sobe su podeljene u: 198 u glavnoj zgradi i 173 u bungalovima (max 2+2 osobe, 25m²), family sobe (max 3+1 osoba, 35 m²). Svaka soba ima kupatilo, fen za sušenje kose, centralni klima uređaj, telefon, SAT TV, mini bar (besplatno), balkon, sef (besplatno), bežični internet (besplatno), room service (plaća se).

Hotelski sadržaj:
Glavni i 4 a’la carte restorana (turski, kineski, italijanski i gril – plaćaju se), 6 barova, 3 spoljašnja bazena, unutrašnji bazen, bežični internet (besplatno), parking, prodavnice, menjačnica, tursko kupatilo, sauna, animacije, diskoteka, 4 teniska terena, fitness centar, odbojka na plaži, dečiji bazen, igralište za decu, animacije, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: masaže, salon lepote, frizer, iznajmljivanje reketa i loptica za tenis, bilijar, motorni sportovi na vodi, usluge pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora i dadilje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:
Tel: + 90 242 715 11 00
www.limakhotels.com

Napomena:
Hotel je okružen zelenilom i ima veliki broj sadržaja za sva starosna doba. Renoviran je za letnju sezonu 2014. Preporuka za porodice sa decom i goste koji žele miran odmor.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

The Land Of Legends Kingdom Hotel 5*, Leto 2022, Belek

nikola

Gural Premier Belek 5*, Leto 2022, Turska

nikola

Regnum Carya 5*, Leto 2022, Belek

nikola