Image default
Monastir avionom iz NišaTunis Avionom iz Niša

Monastir avionom iz Niša , hotel Liberty Monastir 4*

LETOVANJE Tunis 2024.

Hotel LIBERTY MONASTIR 4*

DIREKTAN ČARTER LET

LETOVANJE TUNIS 2024
TUNIS 2024

Hotel LIBERTY MONASTIR 4*

Lokacija:
Nalazi se u Skanes Monastiru, na oko 250 metara od peščane plaže, udaljen oko 11 km od centra Monastira i oko 11,5 km od centra Susa. Flamingo Golf Course nalazi se na oko 10 km od hotela Neptunia Skanes, a muzej Sousse Archaeological Museum na oko 13 km. Od međunarodnog aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 4 km, a od međunarodnog aerodroma Tunis Carthage oko 165 km. Prema svojim sadržajima i kvalitetu usluge, hotel zaslužuje 3*.

Hotelska ponuda:
Recepcija, restoran, a la carte restoran, barovi, otvoreni bazen, Wi-Fi u zajedničkim prostorijama, Spa centar (sauna, hamam, masaža, razni tretmani), fitnes, animacija, bilijar, stoni tenis, teniski teren, mini golf, dečiji klub, dečije igralište, mogućnost bavljenja sportovima na vodi.
Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela, peškiri uz depozit.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj ili sofa) ili dvokrevetne sa dva pomoćna ležaja (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i dva pomoćna ležaja ili sofa). Hotel raspolaže sa 236 soba. Sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini frižider, kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Standardna soba je veličine oko 18 m2 i prima maksimalno 4 osobe (u jednoj prostoriji).

Ishrana:
All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

https://libertyresort.com-tunisia.com/en/

 

CENE SA LETOM IZ NIŠA U PRIPREMI

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Program putovanja

Paket aranžman

 

PROGRAM PUTOVANJA NIŠ Prvi dan danNiš – Tunis. Sastanak putnika na aerodromu « Konstantin Veliki », dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

Pretposlednji dan: Tunis. Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

Poslednji dan: Tunis – Niš. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika na destinaciji i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12h kada prestaje usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje za Niš. Sletanje u Niš. Kraj programa

Cena po programu je prikazana kao jedinstvena cena aranžmana koja se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija, smeštajni objekat, datum polaska, trajanje aranžmana, broj osoba….).

– Broj obroka u smeštajnom objektu zavisi od izabrane usluge, broja noćenja i vremena leta aviona:
Usluga: Polupansion
10 noćenja (doručak: 9, večera: 8)
11 noćenja (doručak: 10, večera: 9)

Usluga: All inclusive (sve uključeno, prema hotelskim pravilima)
10 noćenja (doručak: 9, ručak: 9, večera: 8)
11 noćenja (doručak: 10, ručak: 10, večera: 9)

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd / Niš – Tunis (aerodrom Monastir) – Niš /Beograd
 • Avio takse trenutno:

o   Air Serbia – 23€ (2€ taksa aerodroma Konstantin Veliki, 21€ taksa aerodroma u Tunisu. YQ taksa je trenutno 0€ ali je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta).

Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

 • Troškovi organizacije putovanja
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • izabrani broj  noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
 • Usluge predstavnika agencije na destinaciji

Држављани Републике Србије који долазе индивидуално у Републику Тунис, визу прибављају у представништвима Републике Тунис у иностранству. Туристичким групама из Републике Србије, које путују у оквиру организованог путовања се издају визе по доласку у Републику Тунис, након давања на увид претходно уплаћеног ваучера за смештај у хотелу и потврђене повратне авионске карте у складу са дужином туристичког боравка у Републици Тунис. Виза је за туристичке групе бесплатна уколико Република Тунис промени услове  путници ће бити благовремено обавештени

Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika.

 

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* Boravišna taksa 2 TND za hotele 3* i 3 TND za hotele 4* i 5* po osobi po danu. Plaćanje je na recepciji hotela. (1 EUR = 3,3 TND),
VIZA: Za državljane Srbije viza se kupuje prilikom ulaska u Tunis 60 TND po osobi (trenutno oko 20€). Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće odustankom na dan putovanja.
Za individualna putovanja zahtev za vizu se podnosi u ambasadi Tunisa u Beogradu (ili u ambasadi Tunisa u zemlji prebivališta).
fakultativni izleti,
* individualni troškovi putnika,
* međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

NAPOMENA: Sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije ili na račun u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS pre polaska na putovanje. Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo i određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja i sklapanja ugovora sa avio kompanijama. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva koja je važeća u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

 

USLOVI PLAĆANJA:

 • Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel d.o.o. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.

 

 • Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 3.5]

Proverite i ovo...

Marhaba Royal Salem 4* , Letovanje u Tunisu, Sus

nikola

Hotel Club Thapsus 3* Mahdija,Tunis 2024, Avionom iz Niša

nikola

Le Royal Hammamet 5* Tunis Leto 2024, Avionom iz Niša i Beograda

nikola