Image default
longos peloponez leto 2024

Peloponez – Grčka – Longos -Letovanje 2019 – vila Artemida

PELOPONEZ LETOVANJE 2019 – LONGOS

VILA Artemida

[tabby title=”Opis Mesta”]

Longos je pravo mesto za nezaboravan romantičan ili porodični odmor.

Malo šarmantno mesto koje se nalazi na zapadnom delu Peloponeza, 33 km udaljeno od grada Patre – trećeg po veličini grada u Grčkoj.

Peloponez

Posetite prostor gde su udareni temelji evropske civilizacije – Peloponez.

Privilegija boravka na Peloponezu je mogućnost posete brojnim lokalitetima kao što su drevna Olimpija, Mikena , Epidaurus, Sparta, Atina…

Ako se tome doda kvalitetan smeštaj udaljen od plaže svega 30 metara, onda su stvoreni svi uslovi za pravo letovanje.

Plaža: peščano – šljunkovita plaža sa kristalno čistom vodom. Ležaljke na plazi, uz piće su besplatne.
Prodavnice: -najbliža manja prodavnica se nalazi na samoj plazi (2 minuta hoda od smeštaja ), a veliki supermarket na 10 minuta hoda od smeštaja.
Taverne i kafići: Na samoj plaži ili u centru Longosa (8 minuta hoda)
Luna Park: 15 minuta hoda od smeštaja.
Stanica autobusa za Patru: 10 minuta hoda od smeštaja

[tabby title=”Opis Vile”]

Prostrana studia i apartmani ;

Lokacija: 30 metara od plaže.
Kapacitet: 15 trokrevetnih apartmana (1/3 + 1 – treći krevet je krevet na sprat sa dva ležaja).
Studio: Kompletno opremljene smeštajne jedinice sa kuhinjom, kupatilom, TV, terasa, klima uređaj (ca. 5€ po danu – plaća se na licu mesta).
Čiščenje i posteljina: Putnici ulaze u potpuno čiste apartmane. Za vreme boravka sami održavate higijenu u studiu;.
Internet: WiFi pristup besplatno. Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema.

[tabby title=”Fotografije”]

[tabby title=”Cene”]

ZA UVEĆANI PRIKAZ CENOVNIKA KLIKOM ISPOD

Cene u u dvokrevetnom studiju su po osobi.

Family paket: cene su po paketu za 3 ili 4 osobe i obuhvataju i smeštaj i prevoz.

 • S2 – dvokrevetni studio
 • A2 – dvokrevetni apartman;
 • FP03 – porodični paket za 3 osobe;
 • FP04 – porodični paket za 4 osobe;
 • duplex– apartman sa dve zasebne sobe, odvojena kuhinja, kupatilo, terasa.

Doplata za jednokrevetni studio: + 50 % na cenu aranžmana u dvokrevetnom studiju/apartmanu.

Odbitak za sopstveni prevoz po smenama

Svi polasci ka letnjim destinacijama za sezonu 2019 su iz Beograda. Kako bi olakšali našim putnicima dolazak do Beograda i povratak nakon odmora iz mesta koja nisu usputna, prolasku autobusa ka moru, nudimo uslugu konektivnog transfera.

Budite ekonomični, a pri tome ne gubite dragoceno vreme i užitak odmora. Polasci su tokom cele sezone usklađeni prema polascima autobusa.

Prevoz je kolektivan, vozimo više putnika istim vozilom na logičnoj ruti do Beograda i nazad. Čekamo Vas u povratku odmah po dolasku autobusa u Beograd, bez obzira na vreme dolaska.

*Konektivni transfer cene

*Konektivni transfer odnosi se na polaske van Beograda, koji nisu usputni autobusu na putu ka Grčkoj.

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom(AC/TV)
 • smeštaj 9 noćenja /najam studija /apartmana,
 • transfer vodič
 • troškovi organizacije puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA

 • boravišna taksa – 5€ po apartmanu/studiu
 • međunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje
 • individualni i ekstra troškovi.

[tabby title=”Program putovanja”]

1. dan
Beograd – Grčka
Sastanak na PARKINGU, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;

Predviđen raspored privremenog zaustavljanja:
Beograd – Parking (odnosi se na polaske iz Subotice, Kikinde, Zrenjanina, Novog Sada i sl.
Motel Predejane – Srbija (pauza minimum 30 minuta),
Lukoil benzinska pumpa – Makedonija (pauza minimum 20 minuta),
Eko benzinska pumpa – Grčka (pauza minimum 20 minuta), a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.
2. dan – 10. dan
Letovanje
Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge – noćenje;

10.dan
Grčka – Beograd
Napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme (oko 19.00 h po lokalnom vremenu, u zavisnosti od dolaska autobusa na destinaciju, a u skladu sa propisima definisanim zakonom o saobraćaju) u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

11. dan
Beograd
Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07,00 h (u zavisnosti od uslova na putu i granica).

Moderni turistički autobusi ( AC/TV ), ili mini bus.

Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev i uplaćuju dodatnih 1000 din po sedištu. prilikom prijave za aranžman.

Datum polaska: naznačen je u tabeli.

Način Plaćanja:

Svi aranžmani, osim onih za koje je posebno naznačen način plaćanja podležu sledećim uslovima:

Plaćanje je isključivo dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu INTESA banke na dan uplate.
Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 30% od aranžmana, a ostatak najkasnije 14 dana pre polaska na put.
Aranžman je moguće platiti čekovima građana na više mesečnih rata (1 rata: 30%, preostali deo se uvećava za 10% i deli na jednake mesečne rate zaključno sa 15. 12. 2019. godine). Čekovi se deponuju prilikom rezervacije.
U slučaju velikih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

Napomene:

Agencija nastoji da bude što preciznija u opisu svih aranžmana i njegovih sadržaja u programu putovanja i internet prezentaciji, ali ne može garantovati da su svi opisi kompletni, bez grešaka i naknadnih lokalnih izmena o kojima nije obaveštena. Molimo Vas da sve informacije objavljene na sajtu, proverite u agenciji prilikom rezervacije putovanja.

Sve cene u izražene evrima, navedene u programima putovanja publikovanim na internet prezentaciji, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnim kursu Banca Intesa na dan plaćanja.

Pisani program
Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Rezervacija
Usmena rezervacija važi tri dana od dana prijave, a nakon toga ukoliko se ne uplati prijavna akontacija, rezervacija se poništava.

Promena cene
Agencija zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično (minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika), izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije pet dana pre polaska. Cena putovanja važi od datuma izdavanja programa.

First i Last minute
Organizator zadržava pravo da putem FIRST ili LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku, nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.

Napomena za vizni režim
Program važi isključivo za putnike sa novim biometrijskim pasošima. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima na polasku i u toku trajanja aranžmana. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Putne isprave
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se informišu o uslovima ulaska u zemlje u koju putuju (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…). Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
Opšti uslovi
Uslovi korišćenja putovanja navedeni su u Opštim uslovima putovanja , licenca br. OTP 66/2010 izdata 02.02.2010, a usklađeni su sa Zakonom o turizmu Republike Srbije; mole se svi putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje.  smatra da se putnik upoznao sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Minimum za realizaciju aranžmana je 35 prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija ima pravo otkaza aranžmana do 5 dana pre polaska.

Tokom trajanja aranžmana
Garancija
U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator putovanja ima garancije putovanja u visini 300.000€ kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0064/2016 od 25.01.2016.god., zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU „YUTA”, Beograd ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, +381 11 3228 686, +381 11 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj: 300050632 od 25.01.2016. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Predstavnik na destinaciji
Broj telefona predstavnika na destinaciji biće dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

Kategorija hotela
Hotel je kategorisan prema lokalnim kriterijumima zemlje koja se posećuje.

Panoramsko razgledanje
U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno. Putnici moraju uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

Vredne stvari
Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja putovanja.

Promena programa
Agencija zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak i dr.).

Fakultativni izleti
Za realizaciju ovih izleta potrebno je najmanje 25 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika izleti bi mogli da se izvedu uz korigovanje cene).

Kao važan segment za organizaciju putovanja agencija je posvetio posebnu pažnju i izboru osiguravajuće kuće, koja će se brinuti o vašoj bezbednosti tokom putovanja. Na žalost, ponekada i nezgode poput bolesti i povreda mogu poremetiti vaš odmor, bilo da se radi o letovanju, zimovanju ili bilo kom drugom putovanju.

Postupnom analizom dosadašnjih iskustava u rešavanju ovakvih problema, mi smo odabrali Milenijum Osiguranje jer smo sigurni da se najbolje snalaze „na terenu“ u nezgodnim situacijama.

Wiener Stadische u saradnji sa međunarodnom organizacijom CORIS Internacional brine o Vašoj sigurnosti za vreme boravka u inostranstvu, bilo da ste na odmoru, raznim sportskim i drugim manifestacijama, seminarima ili privrednim događajima širom sveta. Putem mreže CORIS Internacional-a u svetu obezbeđeno je celodnevno pružanje pomoći bilo gde u svetu.

Šta pruža polisa putničkog zdravstvenog osiguranja?
Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja Milenijum Osiguranja pruža zaštitu i sigurnost tokom privremenog boravka u inostranstvu i garantuje pokriće eventualnih troškova u slučajevima neophodne medicinske pomoći zbog iznenadne bolesti ili posledice nesrećnog slučaja – nezgode. Troškovi koji su pokriveni putničkim zdravstvenim osiguranjem su:

ambulantno lečenje,
nabavka lekova i sanitetskog materijala,
prevoz od strane hitne službe do najbliže bolnice ili najbližeg lekara,
bolničko lečenje,
operacije zbog akutnih bolesti,
RTG dijagnostika,
stomatološke intervencije u iznosu do 80 €,
prevoz u zemlju,
drugi troškovi vezani za iznenadnu bolest i nezgodu.
Ko se može osigurati i gde možete zaključiti osiguranje?
Polisom putničkog zdravstvenog osiguranja Milenijum osiguranja mogu se osigurati sva lica stara do 85 godina koja su državljani Srbije. Polisu možete zaključiti na šalterima Milenijum osiguranja, kod nas u turističkoj agenciji Halo Tours (Majke Jevrosime 40, Beograd).

Kako se može zaključiti polisa putničkog zdravstvenog osiguranja?
Polisa putničkog zdravstvenog osiguranja može se zaključiti individualno (kada glasi na ime i prezime pojedinog lica), porodično (kada glasi na sve članove jedne porodice – otac, majka, deca do 18-te godine života) ili grupno (kada se osigurava više osoba sa priloženim spiskom svih članova grupe) i treba je zaključiti pre putovanja u inostranstvo.

Koja je visina osiguravajućeg pokrića?
Sume osiguranja, u zavisnosti od izabrane tarife, mogu biti:

12.000€
30.000€
40.000€
Zašto je potrebno da zaključite polisu putničkog zdravstvenog osiguranja?
Kontaktiranjem CORIS International Paris, koji preko svojih predstavništava širom sveta obezbeđuje 24 časovno pružanje informacija i pomoći u slučaju da Vam se desi osigurani slučaj biće Vam pružena neophodna medicinska pomoć.

Sa polisom putničkog zdravstvenog osiguranja obezbeđena je potpuna sigurnost tokom Vašeg boravka u inostranstvu.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije otp 66/2010

[tabbyending]

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 9 Average: 3.9]