Image default
Psakudija Leto 2024

Philoxenia Hotel 4*, Sitonija Letovanje 2023

Philoxenia Hotel 4*

Leto 2023, Grčka

Philoxenia Bungalows se odlikuje kvalitetnom uslugom i dobrom kuhinjom u kojoj se upotrebljavaju lokalni proizvodi.

 

Lokacija:
Hotel se nalazi na samom početku poluostrva Sitonija, na oko 200m od centra mesta Psakudia. Aerodrom u Solunu udaljen je oko 60 km. Kompleks bungalova, okružen borovom šumom i lepo uređenom baštom, sastoji se od 11 dvospratnih zgrada.

Plaža:
Hotel je od dugačke, peščano-šljunkovite plaže udaljen oko 150 m. Ležaljke i suncobrani koriste se uz doplatu na licu mesta (oko 6 eur set – 2 ležaljke i suncobran).

Hotelski sadržaj:
Recepcija 24h, lobi, restoran, snek bar, spoljašnji bazen, dečiji bazen, igralište za decu, besplatan Wi Fi internet dostupan u zoni oko bazena, TV sala i parking. Uz doplatu: sef na recepciji, internet u sobama (1 eur po danu) rent-a-car, iznajmljivanje bicikla, bilijar, pikado, stoni tenis i sportovi na vodi (u blizini hotela).

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 155 udobnih soba. Sve smeštajne jedinice su opremljene telefonom, klima uređajem, malim frižiderom, fenom, SAT/TV uređajem, kao i kupatilom sa kadom ili tuš kabinom.

Standardne sobe sa pogledom na vrt, površine oko 20 m², namenjene su za boravak 2 osobe. Imaju francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja. Može se dodati krevetac za bebu.

Trokrevetne standardne sobe sa pogledom na vrt, površine oko 20 m², namenjene su za boravak 2-3 osobe. Imaju francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja. Može se dodati pomoćni ležaj za dete od 2 do 12 godina ili treću odraslu osobu.

Stanadardne sobe sa krevetima na sprat i pogledom na vrt su površine oko 20 m² i namenjene su za boravak dve odrasle osobe i dvoje dece. U sobi se nalazi jedan francuski ležaj ili dva singl kreveta i kreveti na sprat.

Standardne sobe sa pogledom na bazen, površine oko 20 m², namenjene su za boravak 2 osobe. Imaju francuski ležaj ili 2 odvojena ležaja. Može se dodati krevetac za bebu.

Stanadardne sobe sa krevetima na sprat i pogledom na bazen su površine oko 20 m² i namenjene su za boravak dve odrasle osobe i dvoje dece. U sobi se nalazi jedan francuski ležaj ili dva singl kreveta i kreveti na sprat.

Standardne sobe sa pogledon na vrt za tri osobe, površine oko 20 m², namenjene su za boravak 2 do 3 osobe. Imaju francuski ležaj i sofu.

Usluga:
Usluga je polupansion, doručak i večera se služe po principu švedskog stola/samoposluživanje. Postoji mogućnost doplate za all inclusive (37 eur dnevno za odrasle i 18 eur dnevno za decu uzrasta 2-12 godina).

 

POLASCI U PREDSEZONI:
29.05.-06.06.2023. NA 9 DANA – CENA OD 319 EVRA PO OSOBI
06.06.-14.06.2023. NA 9 DANA – CENA OD 339 EVRA PO OSOBI

POLASCI U SEPTEMBRU:
02.09.-09.09.2023. NA 8 DANA – CENA OD 389 EVRA PO OSOBI
09.09.-16.09.2023. NA 8 DANA – CENA Od 329 EVRA PO OSOBI

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA REZERVACIJE I UPLATE U IZNOSU OD 30% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA.

POPUST ZA RANE REZERVACIJE JE URAČUNAT U CENU I VAŽI ZA UPLATE 30% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA DO 31.01.2023. GODINE
DUŽI ILI KRAĆI BORAVAK U HOTELU JE NA UPIT

Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

Boravišne takse će se računati kao fiksni iznos po danu i po sobi, u zavisnosti od vrste smeštaja i iznosiće: 4 € za hotele sa 5*, 3 € za hotele sa 4*, 1,5 € za hotele sa 3*, 0,5 € za hotele sa 1-2*, 0.5 € dnevno za privatne sobe, studija i apartmane, plaćaju se na licu mesta.

 

Napomene za smeštaj:
Dodatni ležaj je pomoćni (manji od standardnog).


U cenu putovanja je uračunato: Smeštaj u izabranom hotelu na bazi izabrane usluge, troškovi organizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato: Međunarodno zdravstveno osiguranje, prevoz, fakultativni izleti i individualni troškovi kao i usluge hotela za koje je propisana obavezna doplata po cenovniku hotela, 4€ za hotele sa 5*, 3€ za hotele sa 4*, 1.5€za hotele sa 3*, 0.5€ za hotele sa 1-2*, 0.5€ za privatne sobe, studija i apartmane. Plaća se na licu mesta.

SVI STRANI DRŽAVLJANI KOJI KORISTE USLUGE NAŠE AGENCIJE SU U OBAVEZI DA SE RASPITAJU O VIZNOM REŽIMU REPUBLIKE TURSKE, O USLOVIMA PUTOVANJA U VEZI SA ZDRAVSTVENIM, CARINSKIM ILI GRANIČNIM FORMALNOSTIMA KOJI VAŽE ZA DRŽAVU ČIJI PASOŠ POSEDUJU, KAO I DA U PASOŠU SA KOJIM IZLAZE IZ SRBIJE IMAJU ULAZNI PEČAT NA TERITORIJU REPUBLIKE SRBIJE.

VAŽNE NAPOMENE:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku u hotel. Agencija ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja. Dodatni ili pomoćni ležaj su manjih dimenzija od standardnog ležaja, drvene ili metalne konstrukcije ili sofa/fotelja na rasklapanje.
Specijalni zahtevi (pogled na more, francuski ležaj, lokacija sobe i slično)-agencija će proslediti specijalne zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje njihovo dobijanje. Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža hotel, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Moguća je doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih usluga (masaža, sauna, spa centar, fitnes, internet, sef, konzumacija pića i grickalica iz mini frižidera/mini bara, sportski tereni i slično.)
Pravila oblačenja u većini hotela za vreme večere u restoranima, za muškarce je obavezno nošenje dugih pantalona , a sve vrste kupaćih kostima su zabranjene.
Individualni transfer-putnici koji žele individualni transfer mogu zatražiti takvu uslugu prilikom rezervacije aranžmana. Ova usluga se dodatno plaća.
Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 2.
Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
Oraginizatot ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

NAČINI PLAĆANJA: – Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na put – gotovinski, – čekovima građana do 6 mesečnih rata, –
– kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/ predračuna ugovara direktno sa bankom), – administrativna zabrana (ako poslodavac/ firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa agencijom. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom trzištu i slično promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A40, po polisi br. IN-0000003, počev od 01.10.2020. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd.
Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon +381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165d ili na e-mail: office@globos.rs

Licenca OTP 167/2020 od 01.02.2020.
Kategorija licence A 40

 

Ocenite aranžman
[Total: 6 Average: 5]

Proverite i ovo...

Vila Psakoudia Bay 2024, Sitonija Apartmani

nikola

Mellisa Gold Costa – Psakoudia – Sitonija – Leto 2024

nikola