Image default
Alanja leto 2024

Primera Suite Hotel ***, Alanja , leto 2023

Primera Suite Hotel ***

Alanja , leto 2023

Primera Suite Hotel se nalazi na oko 300 metara od plaže na kojoj su dostupni sportovi na vodi lezaljke suncobrani (doplata)  Nalazi se pored muzeja, a u blizini se nalaze i druge istorijske i kulturne atrakcije, uključujući zamak Alanije. Pešački tržni centar udaljen je 10 minuta hoda, a kafići, barovi i restorani koji okružuju luku udaljeni su samo 15 minuta hoda.

Primera Suite Hotel ima otvoreni bazen sa toboganom (sezonski i otvoren dva sata dnevno) i odvojeni bazen za decu, okružen terasom za sunčanje sa ležaljkama i snek barom pored bazena.

Ostali sadržaji za slobodno vreme i aktivnosti u hotelu turski hamam, saunu, tretmane masaže ( doplata), pikado, bilijar i stolove za stoni tenis (doplata)

Društveni i trpezarijski prostori uključuju prostrani salon u lobiju, bar, kafić, bar na bazenu i snek bar, restoran i mogućnost sedenja u zatvorenom ili na otvorenom. Restoran radi na bazi švedskog stola i otvoren je za doručak ručak i večeru.

Sadržaji i usluge na raspolaganju gostima uključuju recepciju koja radi 24 sata, menjačnicu, klimatizaciju u javnim prostorima i pristup liftom do gornjih spratova. Tu su i mini market, posluga u sobu, sefovi, usluge pranja veša i pristup internetu (sve sa lokalnim naknadama).

Sobe

Ima 30 hotelskih soba i 50 porodičnih soba u apartmanskom stilu, raspoređenih na 5 spratova. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tušem i balkon ili terasu. Porodične sobe imaju dodatnu prednost čajne kuhinje, ali imajte na umu da su bez posuđa.

Sve vrste soba imaju satelitsku TV i telefon, mini frižider, fen za kosu, sef (plaćanje na lokalnom nivou) i klima uređaj.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Sultan Sipahi Resort ***** Letovanje u Turskoj , Alanja 2024

nikola

Hotel Titan Select 5* – Turska Leto 2023

nikola

Meryan Hotel 5*, Alanja, Leto 2023

nikola