Image default
Grcka letovanje 2024Siviri Apartmani Letovanje

LETO 2024 ,SIVIRI, VILA ANEMOXADI

GRČKA LETOVANJE 2024

SIVIRI  2024

APARTMANI ANEMOXADI

SIVIRI leto 2024
APARTMANI „ANEMOXADI”
Smeštajni objekat sastoji se od tri apartmanske kuće koje su udaljene od glavne plaže oko 120 metara.

Apartmani se nalaze u prizemlju, na prvom i drugom spratu i jednoobrazno su uređeni.

Struktura apartmana: apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu francuskim ležajem (dimenzije 120×190) u spavaćoj sobi, dok neki apartmani u prizemlju u spavaćoj sobi imaju dva singl ležaja. Dnevni boravak raspolaže sofom koja se razvlači i kuhinjski delom u kome se nalazi manji šporet sa rernom, frižider, sudopera i elementi sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Između prostorija nalazi se malo kupatilo sa tuš kadom.

Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Apartmani na prvom i drugom spratu raspolažu sa ulaznom terasom i terasom sa bočnim pogledom na more. Apartmani u prizemlju imaju samo ulaznu terasu. Smeštajne jedinice su klimatizovane i imaju TV sa grčkim kanalima. U sastavu smeštajnog objekta nalaze se kafić – prodavnica u kojoj se može kupiti voda, sokovi, hleb, pecivo. U bašti kafića se nalazi i TV prijemnik sa srpskim kanalima i gosti mogu koristiti internet wireless (za čiji kvaliet ne odgovaramo). Smeštajni objekat nema obezbeđeno parking mesto.

Napomene: Upotreba klime je uključena u cenu najma

POPUSTI ZA DECU: Za sve rane uplate do 01.04.2022. DVOJE DECE do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ne plaćaju smeštaj. Plaćaju samo prevoz, po cenama iz tabele prevoza.

 

APARTMANI ANEMOXADI – SIVIRI:

Udaljenost od glavne plaže: 120m
Wi-Fi: nema Wi-Fi u sobama, ali ima u kompleksu
Klima: ima klimu
TV: ima TV sa grčkim kanalima u sobama
Parking: nema obezbeđeno parking mesto
Spratnost: prizemlje, prvi i drugi sprat
Pet friendly za kućne ljubimce do 7kg

VAŽNO: Ministarstvo turizma Republike Grčke je najavilo uvođenje boravišne takse (turističke takse) od 01.01.2018. godine. Boravišna taksa u studijima/apartmanima iznosiće 0,50 eur dnevno po smeštajnoj jedinici i naplaćivaće je na licu mesta vlasnici smeštajnog objekta. Cene, doplate i uslovi prodaje su na sajtu čisto informativnog karaktera za sve informacije proverite zvaničan program putovanja Grčka – leto – 2022 – Halkidiki.

KOORDINATE:

N 40°02’04.40″

E 23°21’41.08″

 

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

.

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 3.7]

Proverite i ovo...

Vila Bakas – Parga 2023 – Grčka Leto 2023

admin

Furka 2022 Letovanje – YIAMAS

admin

Grčka 2022 Nea Kalikratija – Sofokles Studio 2022

admin