Image default
belek letovanje 2024

The Land Of Legends Kingdom Hotel 5*, Leto 2022, Belek

BELEK LETOVANJE 2022

the land of legends kingdom hotel 5*

Luksuzni tipski hotel urađen po uzoru na Marakeš u orijentalnom stilu sa velikim brojem sadržaja i odličnim spa centrom. Hotel ima kompaktnu regiju sa velikim bazenima.

Lokacija:
Hotel je od aerodroma u Antaliji udaljen 27 km, a od grada Beleka 2 km. Smešten je u mestu Kadrije. Izgrađen je 2016. godine. Ukupna površina hotela je 17.000 mc, dok je površina akvaparka 640.000 m2.

Plaža:
Hotel ne poseduje sopstvenu plažu. Od obale mora je udaljen oko 1,5 km.

Sobe:
Hotel čini glavna petospratna zgrada i u svom sastavu ima: 380 deluxe soba, 140 deluxe connected sobe (sastoje se iz 2 spavaće sobe i imaju balkon ili terasu, max 2+2 osobe, 38 m2), 4 dvosobnih junior suite (sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, aparat za espresso kafu, max 4+2 osobe, 79 m2), 9 dvosobnih family suite (sastoji se iz spavaće i dnevne sobe, balkona i kupatila, max 4+2 osobe, 83 m2), 3 dvosobnih grand suite (sastoji se iz dnevne i spavaće sobe, terasu od 30 m2, max 3+2, 108 m2), 4 dvosobnih terrace suite (sastoji se iz dnevne i spavaće sobe i terasu od 30 m2) i trosobni kingdom suite (sastoji se iz 2 spavaće sobe, jedne dnevne sobe sa jacuzzi-jem, 2 kupatila, čajne kuhinje, trpezarije i garderobera, max 4+2 osobe, 283 m2). Sve sobe u hotelu kombinuju moderne elemente u svom jedinstvenom dizajnu crtanih filmova. Svaka soba ima: HD LCD TV, Play Station (uz depozit), mini bar (plaća se), centralni klima uređaj, aparat za čaj i kafu, fen za sušenje kose, besplatan WiFi, 3D naočare.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran Eternia, 3 a la carte restorana (brazilske i italijanske kuhinje), restoran “111” sa ribljim specijalitetima, 3 bara, poslastičarnicu, fitness centar, SPA i wellness centar, masaže, salon lepote, frizerski salon, tursko kupatilo, poluolimpijski unutrašnji bazen, dečiji bazen, prodavnice, tržni centar, butike, WiFi na celoj teritoriji, više od 70 tobogana, lazy river, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, akva park, Tropsko ostrvo sa peščanom plažom i palmama, 5D bioskop, roller coaster na bazenu (Typhoon Coaster), Marine Zone akvarijum na otvorenom sa delfinima, ajkulama, pingvinima itd., plivanje sa delfinima i ronjenje u akvarijumu, delfinarijum, Delfin stadion kapaciteta do 1800 mesta, aqua diskoteku, podvodni safari, animacije, dadilju, Kingdom dečiji klub namenjen deci svih uzrasta, stoni tenis, pinball, šah, igraonica, usluge hemijskog čišćenja, doktora, fotografsku radnju i prodavnicu suvenira.

Način služenja obroka:
Švedski sto (noćenje sa doručkom ili polupansion).

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:
Tel: +90 242 320 00 00
www.thelandoflegendsthemepark.com

Napomena:
Prvi hotel u Turskoj sa jedinstvenim konceptom tematskog parka. Gosti hotela plaćaju ulaz u akva park EUR 2. Hotel je sagrađen 2015., a otvoren 2016. godine. Za specifični dizajn hotela iz sveta fantazije zaslužan je Franko Dragone, jedan od reditelja Cirque du Soleil.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 5*, Leto 2022, Belek

nikola

Tui Blue Sherwood Belek 5*, Leto 2022, Turska

nikola

Gloria Golf Resort 5*, Leto 2022, Belek

nikola