Image default
Alanja avionom iz nisaAlanja hoteliAlanja leto 2024Alanja povoljni hoteliTurska avionom iz NIŠA

Titan Garden 4* , Alanja, Turska, Carter Let Iz Niša i Beogarad

Turska avionom iz NIŠA,

Direktan Čarter Let

Hotel TITAN GARDEN 4*

Lokacija: Hotel Titan Garden se nalazi u oblasti Konakli, 12 km zapadno od centra Alanje. Od aerodrome u Antaliji je udaljen oko 110 km. Hotelska plaža je peščano-šljunkovita i udaljena je od hotela oko 250 m. Zajedno sa hotelom Titan Select čini jedan hotelski kompleks.

Sobe: U ponudi turističke agencije su sobe kategorije standard i 2 tipa family soba (jedna ili dve spavaće sobe), od kojih svaka ima kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel Titan Garden u svom sastavu ima restoran u kom se služe jela lokalne i internacionalne kuhinje, kao i 2 bara sa ponudom osvežavajućih napitaka. Internet je dostupan u hotelskom lobiju, a gostima su na raspolaganju i TV sala, usluga pranja veša, usluge lekara.

Sport i zabava: Gostima hotela Titan Garden su na raspolaganju 3 spoljašnja bazena, od kojih je 1 dečiji. Od zabavnih sadržaja su dostupne razne vrste igara (stoni tenis, pikado), programi rekreacije i animacije u hotelskom bazenu, dok je najmlađim gostima namenjen mini klub.

Ishrana:
ultra all inclusive – „sve uključeno“ prema hotelskim pravilima i terminima (samoposluživanje – izbor više jela) – doručak, kasni doručak, ručak, večera, sva lokalna alkoholna/bezalkoholna pića i koncentrovani voćni sokovi od 11:00 do 22:00 uključeni u uslugu, prvi dan u mini barovima je velika boca vode.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 5 Average: 4.2]

Proverite i ovo...

Kleopatra Balik ***- Turska avionom letovanje 2023 – Alanja Leto 2023

nikola

Hotel Vikingen Infinity Resort & Spa***** – Alanja Turska 2023

nikola

Hotel Kleopatra Ada Beach **** Alanja Letovanje 2024 – Turska 2024

nikola