Image default
Sicilija Avionom Cefalu PalermoSicilija letovanje 2024

TORRE NORMANNA 3*Atavilla Milicia,Palermo

TORRE NORMANNA 3*

Sicilija ,Atavilla Milicia,Palermo

Italija Letovanje 2024

Lokacija: Hotel Torre Normanna je kompleks koji se nalazi između Palerma i Ćefalua u mestu Atavilla Milicia s pozicijom idealnom za obilazak i uživanje u čarima Sicilije. Udaljen je od Palerma je 24 km, od aerodroma  50 km, a od grada Ćefalu 40 km. Hotelski kompleks je smešten na uzvišenju odakle se pruža fantastičan pogled na zaliv i čini zapravo arhitektonski ukras  malog mesta Altavilla Milicia. Hotel je udaljen od železničke stanice Termini Imerese 5 kilometara. Okružen je sa puno zelenila i cveća. Privatna peščano-šljunkovita plaža je u vidu male uvale do koje vodi lift i podzemni prolaz.

Sobe:  U ponudi turističke agencije  su superior sobe u glavnoj zgradi i standard sobe u village delu. U glavnoj zgradi hotel ima 143 sobe veličine od 20m² do 30 m² namenjene za smeštaj do 3 osobe. Svaka  poseduje kupatilo,  fen, TV, telefon, centralnu klimu, frižider, wi fi internet i sef. Postoje sobe sa pogledom na more i one koje gledaju na hotelski kompleks i zelenilo. U village delu su standard sobe  u zgradi resorta, ima ih 100 i udaljene su od glavne hotelske  zgrade  100 m.  Svaka soba je veličine 18m² namenjena za smeštaj do 3 osobe, opremljena je kupatilom, terasom, frižiderom, klima urađajem i besplatnim wi fi internetom.

Hotelski sadržaj: Hotel Torre Normanna ima recepciju u glavnoj zgradi koja je na raspolaganju gostima 24h, wi fi internet, privatnu plažu sa ležaljkama i suncobranima koje su besplatne za goste,  restoran, bar pored bazena, bar u lobiju, konferencijsku salu, besplatan parking, sef koji se koristi uz doplatu.

Sport i zabava: Hotel Torre Normanna ima prostrani bazen sa terasom koji se nalazi na vrhu kompleksa gde gosti hotela mogu uživati u brojnim animacijama i relaksirajućem pogledu, bazen za decu, teren za mini golf, mini klub, terene za odbojku i tenis.

CENE NA UPIT 

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Hotel Tourist 4* Cefalu, Palermo

nikola

Hotel Hotel Corallo 3*,Taormina Mare , Sicilija 2024

nikola

Hotel TH Cinisi Florio Park Hotel 4*,Palermo,Leto 2024

nikola