Image default
Sicilija Avionom Cefalu PalermoSicilija letovanje 2024

TONNARA TRABIA 3*,Palermo,Sicilija,Trabia

TONNARA TRABIA 3*

Sicilija ,Trabia

Italija Letovanje 2024

Lokacija: Autentičan hotel Tonnara Trabia je vrlo zanimljive arhitekture. Zdanje datira iz XVI veka i nekada je služilo kao fabrika za preradu tune. Nalazi se na plaži, na samom ulazu u malo ribarsko mesto Trabia, na ostrvu Sicilija. Renoviran je 2015. godine. Od Palerma je udaljen oko 30 km, a od aerodroma 50 km. Idealan je za goste koji žele miran odmor.

Sobe: Hotel Tonnara Trabia ima 114 soba. U ponudi turističke agencije  su standardne sobe bez balkona veličine 20m² namenjene za smeštaj do 4 osobe. Svaka soba ima: kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef i mini bar.

Hotelski sadržaj: Hotel ima restoran, bar i panoramsku terasu za sunčanje.  Usluga: bed & breakfast – noćenje sa doručkom (kontinentalni doručak – kroasan, hleb, puter, džem, med, čokolada, kolači, đus, keks, kafa, čaj, voće, jogurt, kornfleks),bed & breakfast plus – noćenje sa doručkom (pojačan doručak koji uključuje šunku, sir i jaja)

Sport i zabava: Osim plaže, gostima hotela Tonnara Trabia u mestu Trabia na ostrvu Sicilija je na raspolaganju i bazen. U sastavu hotela je i mali spa centar, u okviru koga se nalazi tursko kupatilo, hidromasažna kada i sobe za kozmetičke tretmane. U blizini hotela je železnička stanica sa koje se brzo i lako može stići do Palerma i Ćefalua.

CENE NA UPIT 

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Hotel Da Peppe 3*,Letojani ,Sicilija

nikola

Hotel Sabbie D Oro 3* ,Đardini Naksos Leto 2024

nikola

Hotel Splendid La Torre 4*,Sicilija, Mondelo

nikola