Image default
belek letovanje 2024

Tui Blue Sherwood Belek 5*, Leto 2022, Turska

BELEK LETOVANJE 2022

tui blue sherwood belek 5*

Luksuzni tipski hotel urađen po uzoru na Marakeš u orijentalnom stilu sa velikim brojem sadržaja i odličnim spa centrom. Hotel ima kompaktnu regiju sa velikim bazenima.

Lokacija:
Hotel je udaljen 40 km od aerodroma, a 50 km od centra Antalije. Od centra Beleka udaljen je 5 km. Sagrađen je 2011. godine i zauzima površinu od 12.000 m². U kompleksu se nalazi jedna petospratna glavna zgrada i 16 dvospratnih Lake house.

Plaža:
Hotel se nalazi direktno na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Bar, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel ima ukupno 201 standardnu sobu sa pogledom na kopno, sa delimičnim pogledom na more i standardne sobe s pogledom na more (od toga su 3 prilagođene osobama s posebnim potrebama), površine 27 m² i namenjene su za maximum 2 osobe. Postoji i 13 jednosobnih deluxe soba (od toga 9 imaju jacuzzi), površine 32 m², namenjenih za maximum 2 osobe, 8 jednosobnih lake house, površine 32 m², namenjeni za maximum 2 osobe i 8 jednosobnih lake house swim up (imaju balkon sa izlazom na bazen), površine 32 m², namenjeni za maximum 2 osobe. Svaka soba ima: fen za sušenje kose, telefon, TV, sef (besplatno), mini bar (besplatno), bežični internet (besplatno), balkon, centralni klima uređaj i aparat za pripremu čaja i kafe.

Hotelski sadržaj:
Glavni i a’la carte restorana (internacionalni – jednom u toku boravka besplatno uz obaveznu rezervaciju), dijetalni meni i vegetarijanski meni, 4 bara, sala za keonferencije (250 osoba), unutrašnji bazen, spoljašnji bazen, spa centar, sauna, tursko kupatilo, parna soba, teretana, aerobik, akvabik, streličarstvo, mini fudbal, boćanje, stoni tenis, pikado, košarka, teniski teren, iznamljivanje teniskih rekvizita, animacija, muzika uživo. Plaća se: doktor, motorni sportovi na vodi, surfovanje (uz licencu), osvetljavanje teniskih terena, đakuzi, masaža, internet kafe, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:
Tel: +90 242 731 09 99
www.sherwoodhotels.com.tr

Napomena:
Hotel je namenjen za boravak gostiju koji su stariji od 18 godina. Preporučuje se parovima koji žele da uživaju u relaksaciji i romantičnom odmoru.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Granada Luxury Belek 5*, Leto 2022, Turska

nikola

Sherwood Dreams Resort 5*, Leto 2022, Belek

nikola

The Land Of Legends Kingdom Hotel 5*, Leto 2022, Belek

nikola