Image default
Tivat leto 2024

Vila Jelton Tivat , Donja Lastva Crna Gora aranžmani Leto 2018

Crna Gora letovanje 2018

TIVAT – vila jelton

[tabby title=”Opis”]

Vila Jelton**** se nalazi u najlepšem delu Tivta na Donjoj Lastvi, na samo 50m od plaže i oko 350m udaljen od prelepe Porto Montenegro Marine, koja je postala jedna od omiljenih utočišta jahti.

Vila ima 5 prostranih apartmana, sa odvojenim spavaćim sobama, od kojih je jedan luksuzno opremljen. Svi apartmani su klimatizovani i imaju CATV, besplatan WiFi, kupatilo sa peškirima, balkon. Takođe, apartmani su sa pogledom na more.

Apartman 1/2+2 (35m2) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem, dnevne sobe sa trosedom koji se otvara, kuhinje sa frižiderom i ugradnim ringlama, kompletno opremljene posuđem, kupatila sa tuš kabinom i balkona.

Apartman 1/3+2 (45m2) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i jednim odvojenim ležajem, dnevne sobe sa trosedom koji se otvara, kuhinje sa frižiderom i ugradnim ringlama, kompletno opremljene posuđem, kupatila sa tuš kabinom i balkona.

Lux apartman 1/3+2 (45m2) sastoji se od spavaće sobe sa francuskim ležajem i jednim odvojenim ležajem, dnevne sobe sa trosedom koji se otvara, kuhinje sa frižiderom i velikim šporetom, kompletno opremljene posuđem, kupatila sa hidromasažnim stubom u kabini i balkona.

Vila ima sopstveni parking, koji se dodatno ne naplaćuje. Takođe, poseduje i veliko uređeno dvorište. Za goste objekta obezbeđen je besplatan transfer od/do aerodroma u Tivtu (uz dogovor sa vlasnikom objekta).

GPS koordinate: 42.441133, 18.688251.

[tabby title=”Fotografije”]

[tabby title=”Cenovnik”]

CENOVNIK ZA SEZONU 2018. GODINE
Cene su date po studiu/apartmanu dnevno na bazi najma u EUR

 

[tabby title=”Program putovanja i napomene”]

Cena aranžmana obuhvata:

  • Smeštaj u studiu/apartmanu na bazi dnevnog najma

Cena aranžmana ne obuhvata:

  • Prevoz
  • BT koja se plaća na licu mesta prema odluci Vlade Republike Crne Gore


Uslovi plaćanja: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intese na dan plaćanja.
Način plaćanja:

  • Prilikom rezervacije plaća se 30% od vrednosti aranžmana, ostatak 15 dana pred put ili čekovima građana do 31.12 2018. godine.
  • Administrativnom zabranom 30% prilikom rezervacije, za ostatak iznosa (zaključno sa 31.12.2018. godine) korisnik usluga je dužan da u roku od dva radna dana nakon uplate akontacije dostavi Organizatoru Rešenje o administrativnoj zabrani (formular izdaje Organizator), overen i potpisan od strane Poslodavca.
  • Platnim karticama (Visa, Dina, Master, Maestro, American) – vlasnici kartica Banca Intesa mogu plaćati aranžmane na rate (do 6 rata) bez kamate.

Cenovnik br. 1 od 19.03.2018.

Uz ovaj cenovnik  važe Opšti uslovi putovanja .sa  licencom broj OTP 44/2013

 

[tabbyending]

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 3.5]