Image default
Kopaonik zimovanje 2024

Apartmani Kopaonik – Brzeće Centar – Srbija Zima 2023

Kopaonik Zima 2023

Brzeće Centar Apartmani

Zima 2023

KOPAONIK 8 DANA / 7 NOĆENJA – SMEŠTAJ

Nalaze se na 1.070m nadmorske visine, u naselju Brzeće. Za sve studije i apartmane su korišćeni vrhunski materijali i najviši estetski kriterijumi u harmoniji sa duhom planinsko – kopaoničkog stila gradnje i čine idealan spoj tradicije sa svim prednostima modernog objekta. Kompleks se sastoji od dva objekta, sa četiri zasebna ulaza različite spratnosti i podzemne garaže. Objekat je pokriven Wi-Fi signalom. Položaj, ali i forma objekata omogućava da svi apartmani budu osunčani većim delom dana, tokom cele godine. Iz svakog apartmana pruža se pogled na nepregledne lepote Kopaonika. U okviru kompleksa nalaze se 83 studija i apartmana različite strukture i kvadrature. Studiji su predviđeni za smeštaj dve do tri osobe. Apartmani su predviđeni za smeštaj dve do 5 osoba. Sve smeštajne jedinice su opremljene TWC-om, mini čajnom kuhinjom i TV-om.

Usluga: najam.

 

CENE U PRIPREMI

 

 

ARANŽMAN OBUHVATA: boravak od 8 dana / 7 noćenja sa uslugom po izboru, u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa jednim ili dva pomoća ležaja (u objektima koji to dozvoljavaju), studijima i apartmanima.
CENA SKI PASS-a – U PRIPREMI.

Zimovanje Kopaonik 2021 • Kopaonik skijanje • Apartmanski i hotelski smeštaj na Kopaoniku • Kopaonik zima 2021 • Kopaonik Nova godina 2021

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Boravišnu taksu, prevoz, Svečanu novogodišnju večeru , ski usluge i druge pakete osiguranja, individualne troškove.

POPUSTI ZA DECU U HOTELIMA se primenjuju u pratnji dve punoplatežne osobe u istoj sobi i navedeni su u tabeli programa putovanja. Treća odrasla osoba se može smestiti u dvokrevetnu sobu sa pomoćnim ležajem u svim hotelima u kojima je za istu naznačena cena. 1/1 SOBA se radi isključivo na upit.
NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman obavezno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. VAŽNA NAPOMENA: Hotelski smeštaj se radi isključivo na upit, sa odgovorom u roku od 48 sati od dana rezervacije (ne računajući subotu i nedelju).
Promena datuma putovanja, promena hotela, promena broja korisnika ili imena korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka, dodavanja ili zamene nekog od putnika sa ugovora) kao i tipa smeštajne jedinice smatra se otkazom putovanja i podleže troškovima otkaza i obavezna je korekcija postojećeg ugovora, a shodno tome i cene aranžmana po trenutno važećem cenovniku. Kraći boravak od navedenog u programu, radi se isključivo na upit uz uvećanje cene aranžmana od 20% do 50% u zavisnosti od odabranog hotela.
Prva promena po već zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena ugovora već podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova.
U slučaju ranijeg napuštanja smeštaja ne postoji mogućnost bilo kakve refundacije, a prema pravilima hotela
OTKAZ REZERVACIJE ZA SVE SMEŠTAJNE OBJEKTE IZ PROGRAMA PODLEŽE TROŠKOVIMA OTKAZA U IZNOSU OD 50% DO 100% OD CENE ARANŽMANA BEZ OBZIRA NA DATUM OTKAZA, A PREMA UGOVOROM PREDVIĐENIM USLOVIMA HOTELA. POŠTOVANI PUTNICI OBAVEŠTAVAMO VAS, DA SHODNO UGOVORENIM OBAVEZAMA PLAĆANJA KOJA SE PRIMENJUJU ZA RANI BOOKING PRIMLJENA NOVČANA SREDSTVA NA IME REZERVACIJE U ODREĐENOM PROCENTU, A KAKO JE NAVEDENO U NAČINU PLAĆANJA IZ PROGRAMA PUTOVANJA, PROSLEĐUJU SE INO PARTNERU BEZ ODLAGANJA U PREDVIĐENIM ROKOVIMA.

Shodno situaciji uzrokovanoj pandemijom Covid-19 otkazivanje rezervacije i korišćenje uplaćenog iznosa moguće je po sledećim uslovima:
– pomeranje rezervacija u toku tekuće zimske sezone za neki drugi termin shodno raspoloživosti;
– pomeranje rezervacije za sledeću zimsku sezonu tokom koje je moguće iskoristiti uplaćeni avans; FIRST i LAST MINUTE ponude – Organizator putovanja koristi pravo da putem FIRST ILI LAST MINUTE ponude prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od onih u cenovniku koji je važio prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama objavljenim u cenovniku u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo za nadoknadu na ime razlike u ceni.

NAPOMENE: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion) samo prilikom rezervacije aranžmana. Programom predviđene usluge (noćenje, noćenje sa doručkom, polupansion, pun pansion ) se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima. Hoteli u Srbiji su kategorisani po odluci nadležnih organa republike Srbije. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne. Samo opisi usluga sadržani u programima putovanja su merodavni, a ne i opis usluga u katalozima – publikacijama ili na web sajtovima neposrednih pružaoca usluga, kao npr. hotela i dr. koji nisu obuhvaćeni datim programom. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije hotela. Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne bude u funkciji usled objektivnih okolnosti na sta organizator ne može imati uticaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola/ samoposluživanja postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola. Pomoćni ležaj u gotovo svim hotelima je sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelja na rasklapanje manjih dimenzija. Grejanje je u vecini smestajnih objekata centralno. U hotelima se peškiri menjaju jedan do dva puta u toku smene. Važno: Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotele. U sobe se ulazi prvoga dana boravka posle 16:00h i napuštaju se do 10:00h poslednjeg dana boravka.
VAŽNO: Ovaj program putovanja sačinjen je na osnovu uslova koji su na snazi u trenutku objavljivanja, što znači da, usled okolnosti koje su uzrokovane epidemijom ili pandemijom Covid -19, ili iz drugih objektivnih razloga, može doći do promena, na koje organizator putovanja ne može uticati, a koje se tiču raspoloživosti smeštajnih kapaciteta,načina usluživanja obroka, odsustva pojedinih sadržaja u hotelu, važećih pravila za pojedine vrste prevoza i sl. što molimo da imate u vidu. U slučaju napred navedenog, organizator putovanja zadržava pravo promene smeštajnog kapaciteta na licu mesta, u okviru uslova predvidjenih Zakonom. Imajući u vidu specifičnost novonastale situacije usled pandemije Covid -19, obaveza je putnika da se precizno upozna sa zdravstvenim i svim drugim propisanim uslovima, koji su važeći u periodu realizacije putovanja, kako u RS tako i u tranzitnim i odredišnim destinacijama, te da te uslove striktno poštuje, kao i da sledi propisana pravila ponašanja i uputstva nadležnih u svim segmentima putovanja. Organizator putovanja nema bilo kakvih ingerencija niti mogućnosti da predvidjena pravila i uslove menja, niti da svoje putnike amnestira od eventualnih posledica kršenja obvezujućih normi. Obaveza je putnika da poseduju u toku putovanja masku i rukavice. Putnik potvrdjuje da je upoznat sa mogućnostima promene formalnih uslova zahtevanih od strane nadležnih epidemioloških i državnih vlasti, od trenutka zaključenja ugovora pa do završetka putovanja, koji se uslovi moraju poštovati, a kako se radi o opšte poznatim okolnostima koje se, u ovoj specifičnoj opšteprisutnoj situaciju menjaju iz dana u dan, ove promene (popunjavanje odredjenih formulara, posebni testovi koje zahteva odredišna zemlja, eventualna izolacija itd.) ne predstavljaju opravdan razlog za eventualni otkaz putovanja, i osnov isključenja primene Opštih uslova organizatora putovanja. UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku boravka na destinaciji. Organizator putovanja ne može snositi odgovornost u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađe, tuče…) već je to u isključivoj nadležnosti lokalnih policijskih organa, kojima se u ovom slučaju treba odmah obratiti.
U slučaju eventualne štete koju putnik učini u smeštajnoj jedinici, objektu ili prevoznom sredstvu dužan je troškove prouzrokovane istom nadoknaditi lično na licu mesta. Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj smeštajne jedinice, ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate. Sve vrste usluga, specifičnog obima, kvaliteta, karakteristika i namene koje nisu predviđene programom putovanja, a za koje je putnik zainteresovan, putnik je u obavezi posebno pismeno ugovoriti sa organizatorom, pre putovanja, ukoliko je organizator u mogućnosti da obezbedi realizaciju takvih posebnih usluga. Ukoliko između putnika i organizatora nisu posebno pismeno ugovorene usluge drugačijeg obima, kvaliteta, karakteristika i namene, iste ne mogu biti opravdano očekivane i zahtevane.
Kopaonik zima 2020/21 čine sastavni deo programa putovanja.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije . Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije licena otp 2/2020

U PRIPREMI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Olga Dedijer – Kopaonik 2023

nikola

Zimovanje 2023- vila Zvončica – Kopaonik 2023

nikola

Hotel Club A 4* – Kopaonik Zimovanje 2023

nikola