Image default
Albanija letovanje 2024Drač letovanje 2024

Brilliant Hotel & Spa 4****+, Golem ,Drač , letovanje 2022

Brilliant Hotel & Spa 4****+

Golem ,Drač , letovanje 2022

 

Lokacija: Brilliant hotel & spa je nov, moderan hotel, koji se nalazi u turističkoj oblasti Golem, na šetalištu uz plažu Qerret. Nedaleko od hotela je i uređeni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima koji su namenjeni gostima hotela. Od aerodroma u Tirani je udaljen oko 46 km.

Sobe: Brilliant hotel & spa ima ukupno 173 sobe, a u ponudi turističke agencije su sobe kategorije standard, deluxe i suite. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, mini frižider, klima uređaj, sef, wi fi internet i balkon. Određeni broj soba je interno povezan i preporuka su za porodični boravak.

Hotelski sadržaj: Osim restorana u kom se služe pansionski obroci, Brilliant hotel & spa u svom sastavu ima i a la carte restoran u kom se služe jela mediteranske kuhinje, kao i 2 bara na plaži. Gostima su na raspolaganju parking i menjačnica.

Sport i zabava: Gosti hotela Brilliant mogu da koriste uređeni deo plaže sa ležaljkama i suncobranima, 2 spoljašnja bazena, od kojih je 1 na plaži, kao i dečiji bazen. Opuštanju su namenjeni sadržaji spa centra (unutrašnji bazen, sobe za različite vrste masaža, đakuzi), dok se zabava za najmlađe goste organizuje u mini klubu.

VAŽNA  INFORMACIJA:
U slučaju da klijenti koji su prvobitno rezervisali ovaj hotel žele da promene rezervaciju za drugi hotel ili drugu destinaciju, hotel Brilliant prilikom potvrde rezervacije zadržava 10% nepovratan storno trošak, iako je rezervacija urađena i više od 45 dana pre početka rezervacije!

 

U PRIPREMI

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Vivas 4* Durres, Albanija Drač leto 2022

nikola

Saranda Leto 2022, Albanija Letovanje 2022 Hotel Titania 3*

nikola

Hotel Prestige Resort 4* , Letovanje Albanija, Drač, Leto 2022

nikola