Image default
Sokobanja apartmani srbija letovanje 2024

Hotel Sunce ★★★★,Odmor u Sokobanji,Poseti Srbiju,Banje Srbije

Sokobanjski odmor za um i telo

Hotel Sunce ****  sa 2 bazena

U najlepšem delu banje, na obali reke Moravice i okružen zelenilom i predivnim pejzažima, hotel Sunce je raširio svoje ruke u želji da Vam pruži nezaboravne trenutke odmora i relaksacije.
Tokom boravka, možete uživati u:
-moderno opremljenim i komfornim smeštajnim jedinicama (124 smeštajne jedinice)
-bogatoj ponudi našeg WELLNESS & SPA centra koji se prostire na 1300 m2 sa dva zatvorena i jednim otvorenim bazenom, velikim brojem sauna, parnih kupatila, tepidarijuma, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi
-ukusnoj hrani u naša dva restorana (pansionski i A la carte) i omiljenim napicima u lobby baru

Pored hotela nalaze se staze za šetnju, a po kvalitetu vazduha Sokobanja nadaleko je poznata. Svoj duh i telo ovde su nekada mnogi oporavljali, a najpoznatiji među njima, svakako su Branislav Nušić i Ivo Andrić.
Želimo da Vas obavestimo da nakon skoro 5 godina velikog truda i rada, otvaramo vrata hotela Sunce koji je potpuno renoviran u skladu sa potrebama savremenog gosta. Te 1977. godine kada je prvi put otvoren hotel Sunce, bio je perjanica hotelsko turističke ponude banje, a naša želja je da tom zdanju, vratimo stari sjaj i nekadašnji ugled.
Sada, sa velikim ponosom predstavljamo jedinstveni hotel u jugoistočnoj Srbiji, koji će pomoći u promociji ovog kraja i regiona, ali biti pravi reprezent srpskog gostoprimstva i srdačnosti.

Naša vizija je da donesemo novu dimenziju turizma u Sokobanju, da ugostimo osobe sa istančanim ukusom i potrebom za hotelom visoke kategorije, da kroz vrhunsku uslugu zadovoljimo potrebe gostiju i pokušamo da prevaziđemo njihova očekivanja.

KONTAKTIRATI ZA CENE !!!

066 6 560 001

U izraženu Cenu nije uračunata boravišna taksa koja u trenutku zaključenja ovog Ugovora iznosi 70,00 RSD po osobi, po noćenju. U slučaju da dođe do promene visine boravišne takse, Klijent se obavezuje da plati važeći iznos boravišne takse u trenutku korišćenja usluge u Hotelu.

NAČIN PLAĆANJA
– 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
– 40% prilikom rezervacije, ostatak čekovima (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije – svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu);

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Vila Breza , Sokobanja , Letovanje 2021 , Srbija Odmor

nikola

Srbija Banje 2021 – Sokobanja – lux vila Milsa Lux, Letovanje u Srbiji vaučeri vlade republike Srbije

nikola

Ružica Apartmani, Sokobanja Letovanje 2021

nikola