Image default
Sretenje Bansko 2024

Hotel Zara 4*,Sretenje,Bansko,Skijanje,Dan Drzavnosti

Sretenje u BANSKOM 2021

Praznično skijanje!!! Polazak iz Novog Sada, Beograda i Niša

4 dana / 3 noćenja POLUPANSION ILI NOĆENJE SA DORUČKOM

Od 29.01.2021. neophodan je negativan PCR test za ulazak u Bugarsku

4 dana vrhunskog skijanja i relaksiranja u spa centrima luksuznih hotela najmodernijeg skijališta Jugoistočne Evrope INSPIRIŠEMO BANSKO 

Upoznajte Bansko na  sajtu www.bansko.rs

Od 29.01.2021. neophodan je negativan PCR test za ulazak u Bugarsku

HOTEL ZARA 4*

Cene su izražene u evrima po osobi. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a na dan uplate

Lokacija: Hotel Zara je otvoren 2014 god. Hotel je od gondole, do koje je oraganizovan prevoz udaljen je 900 m, a od starog (etno) centra mesta 800 m.

Sobe: Hotel Zara ima ukupno 89 smeštajnih jedinica. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard i deluxe sobe kao i aprartmani sa jednom odvojenom spavaćom sobom. Sve sobe i apartmani u svom sastavu imaju kupatilo, TV, telefon, sef, frižider, i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Zara se nalazi glavni restoran u kome se služe pansionski obroci i lobby bar. Wi-Fi j edostupan u celom hotelu. Hotel ima parking i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela Zara nalazi se spa centar. U okviru spa centar gostima su na raspolaganju bazen sa odvojenim delom za decu, parno i tursko kupatilo i sauna. O najmlađim gostima brine se tim animatora, a u igraonici dostupne su video igrice, bilijar, stoni tenis i pikado.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, parnog kupatila, đakuzija, Wi-Fi, prevoz do gondole.

 

Program putovanja za 4 dana / 3 noćenja:

Program putovanja za 4 dana / 3 noćenja:
1. dan: Polazak iz Beograda je u 22 h, a iz Niša posle ponoći sa parkinga kod hipermarketa DIS (Duvanište). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku uz kraća zadržavanja. Dolazak u Bansko u prepodnevnim časovima. Celodnevno skijanje (opciono)!!! Smeštaj u hotelu u popodnevnim satima, posle 14 h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

2. dan – 3. dan: Doručak. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.

4. dan: Doručak. Odjavljivanje iz hotela. Svi na sneg!!! Celodnevno skijanje (opciono)!!! Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima, oko 16h po lokalnom vremenu. Dolazak u Niš / Beograd u kasnim večernjim satima.

Aranžman obuhvata:

HOTELI FRIENDS 3*, GRAND ROYALE 4*, GRAND HOTEL BANSKO 4* i ORES 5* nalaze se na spisku objekata iz našeg COVID SAFE HOTEL programa.

Globalna situacija izazvana pandemijom virusa COVID-19 primorala nas je da naše klijente dodatno obezbedimo, pre svega zdravstveno, a potom i njihov novac. U ponudi agencije , u buduće, nalaziće se samo objekti koji poštuju preporuke zdravstvene struke za suzbijanje širenja virusa COVID-19. Kako bi zaštitili novac naših klijenata, pokrenuli smo program “COVID SAFE HOTEL”.

Šta podrazmeva program COVID SAFE HOTEL?
1. Navedena oznaka garantuje da hotel posluje u skladu sa preporukama zdravstvene struke za suzbijanje širenja pandemije.
2. U slučaju da klijent, do 24 h pre početka realizacije putovanja, oboli od virusa COVID-19, gartantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.
3. Ukoliko klijent, do 01.12.2020. godine, iz bilo kog razloga (gubitak posla, nemogućnost dobijanja godišnjeg odmora, zdravstveni razlozi itd.) želi da otkaže aranžman, garantujemo povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

NAPOMENA: od trenutka otkaza aranžmana, u roku od 7 dana, klijenti su u obavezi da agenciji dostave PCR test pozitivan na COVID-19, kako bi stekli pravo na povraćaj uplaćenih sredstava u celosti.

Putujte bezbedno sa For You EKIPOM

Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 3 polupansiona (doručak i večera) u dvokrevetnim sobama i studijima, kao i jednosobnim apartmanima za 3-4 osobe;
Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Beograd-Niš-Bansko-Niš-Beograd;
Korišćenje besplatnih sadržaja u spa centru;
Svakodnevni prevoz hotelskim minibusom do gondole;
Usluge vodiča i troškove organizacije putovanja;

Aranžman ne obuhvata:

Boravišna taksa: Doplata za boravišnu taksu iznosi 1 € dnevno po osobi (deca do 2 godine starosti su oslobođena plaćanja boravišne takse).
Putno zdravstveno osiguranje (za skijaše preporučujemo sa ski rizikom);
Ski pass (opciono);
Individualne troškove;
Popusti za decu u standardnom ležaju u pratnji jedne odrasle osobe:

Uskoro više informacija

Autobuski prevoz:

U slučaju korišćenja samo autobuskog prevoza do Banskog, cena povratne karte iznosi 40 evra po osobi iz Niša, odnosno 50 evra iz Beograda, 65 evra iz Novog Sada.
U slučaju manjeg broja putnika iz Novog Sada, biće organizovan transfer automobilom/kombijem iz Novog Sada do Beograda

Sopstveni prevoz:

U slučaju sopstvenog prevoza cena paket aranžmana iz tabele se umanjuje 30 evra po osobi iz Niša, odnosno 40 evra iz Beograda, 55 evra iz Novog Sada.

Fakultativni izleti (prijavljivanje u agenciji):
Rilski manastir – izlet do najlepšeg i najznačajnijeg pravoslavnog manastira u Bugarskoj, osnovanog u 10. veku, koji je pod zaštitom UNESCO-a od 1983. Obilazak manastirskog kompleksa u pratnji vodiča. Udaljenost od Banskog: 100 km, datum izleta: 15.02.2020., cena izleta – evra.
Sofija – razgledanje i šoping – izlet do glavnog grada Bugarske. Razgledanje znamenitosti Sofije (Crkva Aleksandra Nevskog, Nacionalni teatar, stara Crkva Sv. Sofije, Ruska Crkva, Rotonda, arheološki muzej, Crkva Sv. Nedelje, Sobranje…). Slobodno vreme za kupovinu u “Paradise” šoping centru. Udaljenost od Banskog: 150 km, datum izleta: 16.02.2020., cena izleta – evra.

[/vc_column_text][/vc_tta_section]

Uslovi i način plaćanja:
· Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 5 dana pre početka aranžmana;
· Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card (isti uslovi kao gotovina);
· Odloženo čekovima građana: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. maja 2020. godine;
· Preko računa uz profakturu izdatu od strane  agencije For You putovanja;

NAPOMENA za ski pakete: CENE U PRIPREMI

  • Sve rezervacije za ski pakete moraju se izvršiti pismeno. Za ski pakete je neophodno prijaviti se ili poslati najavu i izvršiti uplatu, najkasnije 14 dana pre početka aranžmana.
  • Otkaz ski usluga je moguć 5 dana pre dolaska, otkaz od 5 dana do 2 dan pre početka usluge se naplaćuje 50 EUR ili celokupna suma ukoliko je cena ski usluge manja od 50 EUR.
  • Nekorišćeni ski pass mje moguće refundirati.
  • Način plaćanja ski paketa: 30 % prilikom rezervacije, ostatak od 70 % najkasnije 14 dana pre početka korišćenja ski paketa. Ukoliko se kompletan ski paket ne uplati do krajnjeg roka, smatra se da je klijent odustao od istog.

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Hotel Casa Karina 4*, Bansko Sretenje 2021, Zima 2021, Bansko Smestaj

nikola