Image default
Vrnjačka banja srbija leto 2022

vila Ljubica sa Bazenom, Srbija Leto ,Vrnjačka Banja Leto 2020

vila LJUBICA

sa BAZENOM I WELLNESOM

LETO U VRNJAČKOJ BANJI

Vrnjačka Banja je najveće i najpoznatije banjsko lečilište u Srbiji i vrlo privlačan turistički centar za odmor i rekreaciju. Banja se nalazi u centralnoj Srbiji, oko 200 km južno od Beograda. Vrnjačka Banja ima jako dugu lečilišnu tradiciju. Klima je umereno kontinentalna. Uticaj obližnjih Planina daje mikor klimi Vrnjačke Banje poseban karakter i čini je veoma prijatnom.

Vila Ljubica je izgrađena po najmodernijim standardima, po sistemu pametne kuće, Vila Ljubica predstavlja pravi mali raj za sve posetioce Vrnjačke Banje. Vila je otvorena 2008. godine. Smeštena uz samo banjsko šetalište, a izdvojena iz gradske gužve i buke, idealno je mesto za odmor.

Osam apartmana u okviru vile i još dva u Aneksu smeštenom u istom dvorištu čine ponudu maksimalnog kapaciteta za smeštaj 35 osoba.

Što se tiče same vile, u njoj se nalaze tri dvokrevetne, dve trokrevetne, kao i tri četvorokrevetne sobe, opremljene kablovskom televizijom i internetom.

Vila u svojoj ponudi ima i wellness program zamišljen po principu intimnog opuštanja za dvoje.

Wellnes je opremljen tepidarijumom, parnim kupatilom, saunom, đakuzijem za dvoje kao i stolom za masažu.

Vila Ljubica poseduje konferencijsku salu koja je pogodna za organizovanje predavanja, seminara i sl.

U sklopu vile nalazi se i lepo uređeno dvorište sa bazenom i opremom za dečju igru.

Poslednje, ali svakako ne i najmanje važno jeste da pomenemo i restoran Tri golubice.

Zgrada restorana je pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture i jedna je od najstarijih zgrada u Vrnjačkoj Banji. Svojim ambijentom, prijatnom atmosferom i ljubaznim osobljem, kao i vrhunskom kuhinjom restoran predstavlja pravo mesto za okrepljenje duha i tela o čemu svedoči i zlatna medalja Novosadskog sajma. Svi gosti Vile Ljubice imaju na raspolaganju korišćenje pansionskih obroka u ovom renomiranom restoranu.

Cena aranžmana po apartmanu po noći u odabranom tipu sobe

Cene ne važe u dane praznika!

Jedinstvena cena putovanja obuhvata: boravak u odabranom tipu sobe na bazi noćenja, korišćenje Wi-Fi intetneta, parkinga i otvorenog bazena tokom letnje sezone.

U cenu aranžmana nije uračunato: Boravišna taksa i osiguranje po osobi po noći 120 rsd (plaćanje na licu mesta)

Doplata: Moguća je doplata za pun pansion u restoranu Tri Golubice – 1200 rsd po osobi dnevno (plaćanje u agenciji). Wellness & Spa centar u sklopu objekta (plaćanje na licu mesta

VAŽNE NAPOMENE:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Aranžman je moguće realizovati bez obzira na broj prijavljenih putnika u zavisnosti od raspoloživosti soba u hotelu. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je 3 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u dinarima (osim ako drugačije nije definisano).  Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
*gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
*čekovima građana
*Preko Računa uz profakturu izdatu od strane For You Putovanja

Prvi dan
Putovanje sopstvenim prevozom do Vrnjačke Banje. Dolazak u Vilu Ljubica. Smeštaj u sobe posle 14h. Noćenje.

Drugi – Pretposlednji dan
Boravak u hotelu, na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenja.

Poslednji dan
Napuštanje soba do 10h. Povratak iz Vrnjačke Banje sopstvenim prevozom.

Ocenite aranžman
[Total: 12 Average: 3.3]

Proverite i ovo...

vila Top Hill , Banje Srbije ,Vrnjačka Banja, Leto 2020 – vaučeri vlade Srbije

nikola

Vrnjačka Banja apartmani , vila Otava Lux , Vrnjačka Banja Smeštaj

nikola

Apartmani Biser – Vrnjačka Banja odmor 2021

nikola