Image default
Vrnjačka banja srbija leto 2022

Vrnjačka Banja , Odmor u Srbiji , Hotel Danica **

HOTEL „DANICA“,

VRNJČKA BANJA

Hotel Danica se nalazi u mirnom predelu Vrnjačke Banje, iznad Lipovačke reke, okružen
hrastovom šumom, na samo 300 m od „Belog izvora” i 850 m od strogog centra Vrnjačke Banje.
Kapacitet hotela čini 26 smeštajnih jedinica sledeće strukture: 12 dvokrevetnih soba, 4 superior dvokrevetne sobe, 3 delux dvokrevetne sobe, 2 penthaus apartmana, 4 porodične sobe i 1 apartman sa kuhinjom, sa mogućnošću smeštaja od 60 do 79 osoba. Hotelske sobe sadrže sve što je propisano za odgovarajuću kategoriju: sopstveno kupatilo sa fenom, TV sa kablovskim kanalima, klima uređaj, telefon, bežični internet, centralno grejanje, budilnik, kozmetičke artikle, pribor za pisanje i šivenje i drugo.
Superior dvokrevetne sobe (2-3 osobe), na većoj površini, imaju garnituru za sedenje i mogućnost pomoćnog ležaja. Delux dvokrevtene sobe (2-4 osobe), na većoj površini, imaju garnituru za sedenje, terasu i pogled na hrastovu šumu. Porodične sobe poseduju 2 odvojene spavaće sobe, kompletno opremljenu čajnu kuhinju i terasu (pogodne za smeštaj 2 do 4 osobe). Penthaus apartmani (inicijalno za 2 osobe) su na dva nivoa ukupne površine 40 m2 , imaju garnituru za sedenje i mogućnost dodatnog ležaja.
Apartman sa kuhinjom ima spavaću sobu sa garniturom za sedenje, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijskim delom, terasu i pogled na hrastovu šumu.
Gostima je na recepciji na raspolaganju sef za čuvanje vrednosti, štampač, skener, fotokopir aparat,pribor za čišćenje obuće, kišobran (bez plaćanja). Takođe na zahtev dostupan je dečji krevet, usluga buđenja (bez plaćanja), kao i usluge pranja i peglanja rublja gostiju i room servis.
Hotel Danica raspolaže kafe barom, pansionskim restoranom, salonom za masažu, salom za sastanke, fitnes salom, salom za rekraciju, baštenskim prostorom za odmor i parking prostorom. Širokopojasni internet dostupan je u svim prostorijama hotela. Parking prostor dovoljan je za 80% smeštajnih jedinica (odgovarajući i za autobus). Fitnes sala pogodna je za običan i kardio trening, a sala za rekreaciju za stoni tenis, pikado i drugo. U sklopu hotela je pansionski restoran, koji je pogodan i za organizaciju svih vrsta svečanosti i proslava kapaciteta do 100 gostiju. Za relaksaciju gostima je na raspolaganju salon za masažu. Naši gosti mogu uz specijalni popust koristiti i wellness centre i zatvorene
bazene hotela sa 4* i 5*, otvorene bazene Grabak, Vuk turs izlete, obilaske lokalne vinarije i destilerije, taxi vožnje Profi taxija, teniske terene i balon salu za razne sportove. Za naše goste organizujemo ili dajemo potrebne informacije za obilazak značajnih manastira, crkava, tvrđave i drugih kulturno-istorijskih spomenika, planine Goč i planinskih izletišta, kao i aktivnosti aktivnog odmora (planinarenje, ribolov, skijanje i drugo).

Parking, Wi-Fi Internet, upotreba fitnes sale i sale za rekreaciju za goste hotela su besplatni.
Organizujemo prevoz od/do aerodroma ili drugih destinacija, pružamo sve potrebne informacije, pomažemo u kupovinu karata za festivale i ostala kulturna dešavanja.
Usluga u hotelu Danica je na bazi smeštaja, kao i na bazi smeštaja sa doručkom, polu ili punim pansionom. Sve ostale usluge organizovanja koktela, proslava, svečane večere sa muzikom možemo da pružimo u našem restoranu (na upit možemo poslati predloge menija sa cenama za svečanu večeru).

Mogućnost korišćenja vaučera Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

*Cene smeštaja odnose se na sobu, cene obroka su izražene po osobi.

Boravišna taksa nije uključena u cenu i dnevno iznosi po osobi: 120,00 RSD za odrasle; 60,00 RSDza decu od 7 do 15 godina; deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu.
Sve cene su iskazane sa PDV-om (osim cena boravišne takse koja je po zakonu oslobođena PDVa

Na navedene cene zadržavamo pravo korekcije u zavisnosti od broja korisnika usluga, termina korišćenja usluga, vremenskog trajanja usluga, kao i većih kursnih oscilacija.

Načini plaćanja:
 Obavezna grancija plaćanja (autorizacija kreditne kartice, keš depozit ili deponovanje čekova),
 Gotovinsko plaćanje,
 Žiralno plaćanje,
 Avans 50%, a razlika do završetka usluga,
 Čekovima građana,
 Naplata se vrši u nacionalnoj valuti RS dinar, prema srednjem kursu NBS na dan izdavanja fakture.
Napomena:
 Hotel zadržava pravo promene cena u bilo kom trenutku.
 Cene su formirane prema srednjem kursu NBS

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Kralj****, Vrnjačka Banja, Srbija Odmor , Leto 2021

nikola

Hotel Fontana 4* , Vrnjačka Banja , Srbija Leto 2020

nikola

vila Ljubica sa Bazenom, Srbija Leto ,Vrnjačka Banja Leto 2020

nikola