Image default
Putopisi

Bansko – Najtrazeniji hoteli za zimovanje

Dragi ljubitelji zomovanja i skijanja.

Predstavljamo vam jedno od najtrazenijih skijališta u regionu Bansko, kao i natrazenije hotele zadnjih par sezona, po iskustvu putnika i po našim poslovnim odnosima sa hotelima.

Pre nego sto vam predstavimo hotele koji su ostavili pozitvine reakcije kod vas ukratkoćemo vam predsatviti Bansko

Živopisi planinski grad Bansko se nalazi na jednom od najlepših mesta u južnoj Bugarskoj – na obroncima planine PirinUNESCO-ve Svetske prirodne baštine, između planine Rila i Rodopi. Nalazi nedaleko od Sofije, put do Banskog je odličan bez serpentina a veći deo je auto put i magistralni put. Tokom poslednje decenije, grad je postao moderan zimski centar i omiljena destinacija za odmor i za same stanovnike Bugarske, kao i za mnoge druge turiste. Njegova slava se proširila daleko izvan granica zemlje.

Bansko je poznat po novom i dobro organizovanom ski centru, koji se nalazi na nadmorskoj visini od 936 metara. Najviša tačka je 2.600 metara, a najniža 990 metara. To je nesumnjivo najveći savremeni skijaški centar svih bugarskih i balkanskih zemalja. Bansko je izgrađen od austrijskih stručnjaka, po najnovijim tehnologijama.

Sam grad Bansko se deli na stari grad i novi ski deo grada, stari i novi deo grada povezan je glavnom ulicom Pirin sa jedne strane reke Glazne koja prolazi kroz ceo grad i ulica Ikonom sa druge strane reke. I stari novi deo grada ispunjen je velikim brojem sadržaja za sve generacije, veliki broj mehana sa domaćom kuhinjom, kafića, butika sportski oprema i moderne garderobe, veliki trzni centar Bansko Mall, skijalište tokom zimske sezone za najmlađe,  i naravno neizostavni noćni provod na Balkanu u fantastičnim diskotema i klubovima. Bansko ima veliki broj modernih hotela sa 4  ili 5 zvezdice , ali takođe i po celom gradu ima odličnih porodičnih hotela sa 3 ili 2 * koji će vam ispuniti sva očekivanja. Većina hotel je aprtmanskog tipa sa više krevetnim apartmanima pa će vam komfor za vas i vašu porodicu biti na vrhunskom nivou a za pristupačne cene.

Tokom dugih godina rada i iskustvom sa ovom destinacijom, kroz našu bogatu ponudu prošli su mnogi hoteli kroz zimske pa i letnje sezone, neke od njih su ostali u našoj ponudi, neke smo poslali na godišnji odmor 🙂 šalimo se. Ispitivajući tržiše i želje putnika iz Srbije i regiona napravili smo selekciju hotela koji su zasluzili svojim servisom i svojim kvalitetom i cenom  da budu u našoj ponudi.U narednom segmentu predstavićemo baš te hotele kao i neke nove koji su se izgradili ili su noviteti mna Srpskom tržištu.

Ono po čemu je Bansko najpoznatije kod naših turista to je zimovanje. Skijanje u Banskom definitivno ima svoje čari.  Prednost je što su gondole koje vode do planine u samom mestu. Iz skoro svih hotela u ceni naših aranzmana je uključen besplatana prevoz do same gondole tačnije do početne stanice.

NAJTRAŽENIJI I NAJISPLATIVIJI HOTELI U BANSKOM PO SUGESTIJAMA PUTNIKA.

NA PRVOM MESTO PREDSTAVIĆEMO VAM DEFINITIVNO NAJTRAŽENIJI HOTEL SA 4* KOJI SVOJIM KVALITETOM I CENOM OPRAVDAVA SVOJU TITULU. U PITANJU JE GRAND HOTEL BANSKO 4*. OVAJ HOTEL JE POZNAT JOŠ OD RANIJE NAŠIM GOSTIMA KAO DA JE NOSIO IME FLORIMONT CASINO 4* I TADA JE BIO VRLO TRAŽEN, PRE NEKOLIKO GODINA PROMENI JE MENADŽMENT I PROMENIO IME U GRAND HOTEL 4* , OD TADA PA DO DANAS JE JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH I NAJPRODAVANIJIH HOTELA U BANSKOM ,ŠTO ZBOG SVOJ USLUGE KOJU NUDI. A PRVENSTVENO JEDAN OD NAJBOLJIH SPA CENTARA U BANSKOM, IZVANREDNE I OBILNA KUHINJA KOMFORNE I MODERNO OPREMLJENE SOBE. JEDINA MOŽDA ALI I NE MANA HOTELA ZA VATRENE SKIJAŠE JE LOKACIJA NALAZI SE NA NEKIH 1,5 KM OD POČETNE STANICE GONDOLE NA SAMO POČETKU GRADA BANSKO, ALI KAO ŠTO SMO NAPOMENULI SVAKI HOTEL PA I GRAND BANSKO IMA BESPLATAN PREVOZ DO POČETNE STANICE GONDOLE. KONKRETNO ZA HOTEL GRAND BANSKO VOZI VAS VELIKI AUTOBUS NA SVAKIH 15 DO 20 MIN. NIKADA NISMO IMALI NEKIH PRIMEDBA NA LOKACIJU HOTELA KAO I NA DRUGA STVARI VEZANE ZA OVAJ HOTEL SVAKAKO JE PREPORUKA KAKO ZA SKIJAŠE TAKO I ZA KOMERCIJALNE GOSTE KOJI SU DOŠLI NA RELAX ODMOR.HOTEL RADI TOKOM CELE GODINE I UVEK SPREMAN ČEKA KAKO LETNJE TAKO I ZIMSKLE GOSTE. SVAKAKO JE PREPORUKA ZA VAŠ ODMOR DETALJNIJE O HOTELU U USLUGAMA POGLEDAJTE KLIKOM NA SLIKU HOTELA.

NA DRUGOM MESTU JE HOTEL GRAND ROYALE 4* KOJI SMO POČELI DA PRODAJEMO U SEZONI 2016/2017 KAKO SU SE SEZONE ODMICALE TAKO JE HOTEL GRAND ROYAL 4* NA OSNOVU SVOJIH PREPORUKA ŠIRIO BROJ GOSTIJU IZ SRBIJE. MOŽEMO GA SLOBODNO SVRTATI I NA PRVOM MESTU , JEL DAJEMO PREDNOST LOKACIJI ZA SKIJAŠE U ODNOSU NA GRAND BANSKO. HOTEL GRAND ROYALE SE PRE SVEGA IZDVOJIO PO CENI ZA PORODICE SA DVOJE ILI TROJE DECE, ZAVISNOSTI OD UZRASTA DECA BORAVE BESPLATNO. SVAKE GODINE SU NAM SE VRAĆALI PUTNICI I PREPORUČIVALI SVOJE PRIJATELJE ŠTO JE I VIŠE NEGO DOVOLJNO MERILO DA SMO POGODILI HOTEL I OBAGTILI PONUDU BAS OVIM HOTELOM KOJI TOPLO PREPORUČUJEMO DA RAZMOTRITE UKOLIKO VOLITE ZIMOVANJA. DETALJNIJE O HOTELU I USLUGAMA POGLEDAJTE KLIKOM NA SLIKU.

NA TREĆEM MESTU SMO IZDVOJILI HOTEL PERUN LODGE 4* HOTEL IZGRAĐEN PRE DESETAK GODINA I OD POČETKA JE U NAŠOJ PONUDI. HOTEL SE NALAZI NA ODLIČNOJ LOKACIJI BLIZU SVIH DEŠAVANJA GONDOLE , CENTRA  NA 5 MIN HODA. HOTEL PERUN LODGE IZ GODINE U GODINU ODRŽAVA VRLO DOBRU USLUGU ZADNJIH SEZONA SMO GA UVRSTILI U NAŠE PROGRAME “NIŠKA ŠKI ŠKOLA” I “SRETENJE U BANSKOM” UPRAVO ZBOG SVOJE USLUGE. TAKO HOTEL PERUN LODGE JE TAKOĐE DOBAR IZBOR .DETALJNIJE O HOTELU I USLUGAMA POGLEDAJTE KLIKOM NA SLIKU.

NA ČETVRTOM MESTU SMO IZDVOJI HOTE ST GEORGE SKI & HOLIDAY 4* HOTEL NOVIJEG DATUMA U GORNJEM DELU ILI NOVIJEM DELU BANSKO NA 5 MIN OD GONDOLE HOTEL KOJI JE PANDAM HOTELU GRAND BANSKO ZADNJIH GODINA. MIRAN DEO BANSKOG A OPET BLIZU SVEGA SA VRLO DOBROM USLUGOM. DETALJNIJE O HOTELU I USLUGAMA POGLEDAJTE KLIKOM NA SLIKU.

NA PETOM MESTU SMO IZDVOJILI HOTEL SA TRADICIJOM IZ LANCA HOTELA LION ISTOIMENI HOTEL LION BANSKO 4* HOTEL SE NALAZI NA ODLIČNOJ LOKACIJI PORED HOTEL PERUN LODGE 4* HOTEL IMA SUPER USLUGU MALO DRUGAČIJI KONCEPT POLUPANSION USLUGE TAKOZVANI POLUPANSION + GDE UZ VEČERU MOŽETE UŽIVATI U ODLIČNOM VINU I LOKALNIM PIVIMA KAOI SOKOVIMA. NAJVIŠE POHVALA ZA OVAJ HOTEL SMO IMALI NA ISHRANU I ODLIČNO GREJANJA HOTELA. GDE PUTNICI U FANTASTIČNOM LOBIJU HOTELA UZ ČAŠU VINA ILI ČAJA SA LAGANOM MUZIKOM MOGU UŽIVATI U LAGANOJ ODEĆI I AKO JE NAPOLJU TEMPERATURA U MINUSU. SVAKAKO PREPORUKA ZA UŽIVANJE U ZIMSKIM ČAROLIJAMA. DETALJNIJE O HOTELU I USLUGAMA POGLEDAJTE KLIKOM NA SLIKU.

 

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 5]

Proverite i ovo...

Leros – Ostrvo Dodekanze Arhipelaga – Mitski Raj

nikola

Skijanje je dobro za zdravlje

admin

Zašto posetiti Hurgadu – Letovanje Hurgada

admin