Image default
Bansko 2025 Rane RezervacijeBansko first minuteBansko hoteli 4*Bansko Hoteli Zimovanje 2025Bansko zima 2025Bansko zimovanje 2025

Bansko Zima 2025, HOTEL MPM GUINNESS 4*, Zimovanje u Banskom

 BANSKO 2025

Bugraska zimovanje  2025

MPM GUINNES ****

Bansko je najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Poseduje odlične uslove – snežni pokrivač od kraja novembra do kraja aprila, 65 km staza koje odgovaraju svim zahtevima (od početnika do vrhunskih skijaša), topove za veštački sneg na 85% terena, brojne nove hotele i apartmne… Prosečna temperatura u januaru je oko -2°C. Sneg obilno pada i pravi stalni snežni pokrivač od oko 2m. Grad se nalazi na 930m nadmorske visine, a iznad Banskog izdvajaju se dva skijaška regiona: donji (1100-1600 m) i gornji (1700-2500 m) staze za slalom i veleslalom. Nalazi se na 150 km južno od Sofije, na severnoj strani planine Pirin (proglašene za nacionalni park).

Takođe, imate mnogo toga za videti i u samom Banskom, sa oko 120 kulturnih i istorijskih obeležja i mnogo toga za istražiti. Nekoliko suverilnica nude vam kreacije lokalnih umetnika i kovača. Bansko je poznato kao jedinstveno mesto od međunarodnog značaja. Pored predivne planine Pirin, Bansko poseduje i bogata istorijska obeležja. Tu su ostaci antičke tvrđave u Starom Gradištu, a nalaze se samo četiri kilometra u pravcu zapada. Južno od Banskog je Nacionalni park Pirin pod protektoratom UNESKA zbog svojih kulturnih i prirodnih lepota. Park je bogat jezerima, vodopadima, pećinama, drvećem i istorijskim lokacijama. Bansko je zajedno sa Dobriništem poznato po svojim mineralnim izvorima. Takođe preporučujemo posetu manastiru Rila i glavnom gradu Sofiji.

Lokacija: Hotel MPM Guinness se nalazi u mestu Bansko. Udaljen je 250 m od gondole do koje je organizovan prevoz hotelskim mini busom. Stari (etno) centar grada je udaljen  800 m.

Sobe: Hotel MPM Guinness u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi turističke agencije na raspolaganju su standardne sobe, studija i apartmani. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, TV, telefon, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: Hotel MPM Guinness u svom sastavu ima glavni restoran u kome se služe pansionski obroci Pored glavnog restorana, hotel ima nacionalni restoran (mehanu) i lobby bar. Od dodatnih sadržaja hotel ima prodavnicu, frizerski salon, menjačnicu, sef na recepciji. Wi- Fi je dostupan u lobiju. Hotel ima besplatan parking, garažu (uz doplatu) i skijašnicu.

Sport i zabava: U sastavu hotela MPM Guinness, gostima je na raspolaganju spa centar koji je renoviran i proširen 2016. Spa centar u svom sastavu ima bazen, saune, đakuzi, relax zonu, sobe za masažu i fitnes centar. Gostima su na raspolaganju stolove za stoni tenis i bilijar.

CENA UKLJUČUJE: Korišćenje bazena, sauna, parnog kupatila, turskog kupatila, đakuzija, Wi-Fi i prevoz do gondole.

Minimalan broj osoba u two bedroom apartmanu 2 odrasle osobe + 2 dece, 3 odrasle osobe + 1 dete ili 4 odrasle osobe.

 

U sistemu cenovnika vam se nalazi kalenadar sa kalkulatorom sa ponuđenim terminima za vaše odmor u Hotel Winslow Infinity vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete zeljeni datum prijave pa datum objave zatim broj putnika , sacekajte par sekundi da vam se pojave ponude pokazati konačni obracun po datim parametrima MOLIMO VAS DA POSLE SVAKOG KORAKA SAČEKATE PAR SEKUNDI KAKO BI SISTEM UČITAO VAŠA ZAHTEV UKOLIKO HOCETE POGELADITI ZA DRUGI BROJ NOCI TERMIN PONOVITE POSTUPAK KORAK PO KORAK Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

SVE CENE SU SA UKLJUČENI FIRST MINUTE POPUSTIMA KOJI SE AŽURIRAJU VIŠE PUTA DNEVNO

 

 

 

Za većinu rezervacija koje su na First Minute segmentu NON REFUNDABLE važe posebni uslovi promene ili otkazivanja . Nije moguća naknadna promena imena i prezimena putnika / važi za rezervacije sa uključenim popustima !!! U slučaju otkaza aranžmana, hotel zadržava kompletnu sumu !!!

 

NAPOMENA : ODREDJIVANJE SMEŠTAJNE ZGRADE OD PONUDJENIH U HOTELU,POGLEDA; SPRATNOSTI I SLICNIH ZAHTEVA VRŠI ISKLJUĆIVO MENADŽMENT HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA NA RECPCIJI HOTELA NA DAN DOLASKA  AGANECIJA NE MOZE UTICATI NA ODABIR SOBA I OSTALI PARAMETARA,OSIM AKO U CENOVNIKU NIJE UNAPRED NAGLAŠENO 

Program je individualan, rezervacija se vrše na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. U slučaju da rezervacija ne bude potvrđena putnik će o tome biti obavešten i biće mu ponuđene alternative od strane Organizatora putovanja. Ukoliko ponuđene alternative putniku ne budu odgovarale Organizator putovanja ima pravo da raskine ugovor o putovanju sa putnikom.

Prvi dan: Dolazak na destinaciju i smeštaj u izabrani objekat. Usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 15:00 h)
Drugi – pretposlednji dan: Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.
Poslednji dan: Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu ishrane u sklopu objekta. Napuštanje hotelskih soba do 10:00 h. Povratak sa destinacije. Cenovnik koji se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija i/ili smeštajni objekat, datum prijave, datum odjave i broj osoba) je sastavni deo programa putovanja

Cene su izražene u Evrima (osim ako drugačije nije definisano za konkretne ponude). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija u iznosu 40% od ukupne cene putovanja, a preostalih 60% plaća se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
1. Gotovinom – 40% avans, ostatak 15 dana pred put.
2. Platnim karticama – Visa, Visa Electron, Master, Maestro i Dina.
3. Preko računa – uplata na račun For You Putovanja
Turistička agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude (first minute, last minute, specijalne akcije, ograničene ponude i sl.).

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 5]

Proverite i ovo...

Bansko Povoljno Skijanje 2025, Hotel Dumanov 3*

admin

Three Mountains Boutique Hotel, Bansko zimovanje 2024, Skijanje, Bugarska zima

nikola

Wellness Hotel BULGARIA **** – Bansko 2024 – EKSLUZIVA – Zima 2024

nikola