Image default
Putopisi

Egipat je top destinacija za odmor

Šta se može reći o Egiptu a da to već niste znali? Ne baš mnogo, ali ipak pokušaćemo napisati zašto je Egipat i dalje top destinacija za odmor, kako putovati jeftino, šta videti i očekivati od jednog putovanja u ovu predivnu, ali i neobičnu zemlju. Posetili smo Egipat u 2020. godini i možemo reći kako je situacija vrlo dobra i Egipat je ponovo sigurna destinacija za odmor.

Možete pronaći gotove ponude za Egipat na sajtu For You Putovanja.

Najbolja mesta i iskustva koja ćete doživeti u Egiptu

EGIPATSKA KUHINJA

Hrana je uvek dobar razlog za putovanje, a kad ste u Egiptu, ne biste trebali propustiti egipatsku kuhinju. Možda ste probali neka od egipatskih tradicionalnih jela jer su mnoga od njih karakteristična i za druge arapske zemlje, ali postoje posebno upečatljiva jela koja trebate jesti baš dok se u Egiptu. Ne propustite ovu ukusnu i jedinstvenu hranu: Kushari, shawarma, sayadeya, mulukhiy, besarah, ful medames, ta’meya (egipatski falafel).

HOTELI SU OČARAVAJUĆI

Egipat ostavlja poseban utisak na putnike. Nemoguće je doći samo jednom i ne poželeti vratiti se ponovo i otkriti još novih detalja koje krije ova fascinantna zemlja. Vrhunskoj ponudi i jedinstvenom doživljaju koji pruža Egipat, pridonose i sjajni hoteli. Tako su pridoneli razvoju turizma, osvežili i obnovili svoj izgled i ponudu, što znači da izgledaju bolje nego ikad.

Možete pronaći gotove ponude za Egipat na sajtu For You Putovanja.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Nea Potidea – Grčki Majami !!!

nikola

Bansko najtraženije Skijalište

nikola

Bodrum, Turska , Plaže, letovanje u Turskoj , Bodrum

nikola