Image default
Putopisi

AKVA parkovi u Grčkoj

AKVA parkovi nisu više atrakcija samo za decu, vole ih svi; od tinejdžera, dvadesetogodišnjaka pa sve do roditelja. Postoje akva parkovi u Grčkoj koji su rezervisani samo za one najhrabrije. U aqua parkovima možete se zabaviti s prijateljima, uživati ​​u egzibicijama i preispitati svoje granice.

Aqualand Krf

Krf spada u top 3 najlepših ostrva u Grčkoj. Krase ga prirodne lepote, ali i neprestana zabava. Poslednjih godina pokazao se kao omiljena destinacija mladih jer tamo možete očekivati ​​neočekivano. Ako želite upotpuniti vaše letovanje posetite jedan od akva parkova na Krfu i osetite moć adrenalina.

Akva park čini Krf još privlačniji turistima, kako mladima tako i malo starijima. Kada se zasitite uzastopnog partijanja i ludovanja na Kavosu, posetite Aqualand i doživite zabavu na potpuno drugačiji način. Ako letujete sa prijateljima sigurno će vam biti veoma zabavno jer ćete se ubrzo prisetiti detinjstva.

Ovde pogledajte kratak video o tome kako izgleda ovaj akva park i kako se tamo možete zabaviti.

Akva park Zakintos

Zakintos je još jedno prelepo ostrvo Jonskog mora na kojem je uživanje zagarantovano.  Spoj tirkizne i bele boje svakoj fotografiji daje posebnu atmosferu, a kada se na to još doda i vaš preplanuli ten, uspeh na Instagramu je zagarantovan. Zakintos je takođe omiljeno mesto mladih jer i ovde postoje odlične zabave, samo je stepen ludila malo manji nego na Kavosu.

Waterland Grčka – akva park

Ovaj akva park u blizini Soluna garantuje sigurnu zabavu apsolutno za sve. Roditelji često zbog dece posećuju akva parkove i provode vreme sunčajući se na ležaljci dok deca uživaju. U ovom akva parku mogu se zabaviti apsolutno sve generacije i nema potrebe da presedite vaš dan.

Waterland park je toliko veliki da ćete poželeti u njemu ostati nekoliko dana, a ne samo nekoliko sati. Dok uživate u ekstremnim spustovima u vodu oko vas se nalazi prelepa priroda što može samo doprineti dobrom raspoloženju. Ukoliko ipak želite samo odmarati, a u aqua park isključivo idete jer idu i ostali, za vas postoji specijalno “zen” mesto gde ćete se potpuno opustiti i uživati dok vaši prijatelji skaču kao kamikaze.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Krit – Ostrvo Zdravlje i izvrsne antičke kuhinje

nikola

Letovanje Egipat – Hurgada

admin

GRCI SU SJAJNI DOMAĆINI

admin