Sicilija Avionom Mondelo PalermoSicilija letovanje 2024

Hotel Splendid La Torre 4*,Sicilija, Mondelo

Hotel Splendid La Torre 4*

Sicilija ,Mondelo

Italija Letovanje 2024

Lokacija:
hotel Splendid la Tore udaljen je 1 km od centra Mondela, 8 km od Palerma, 50 m od privatne kamenite plaže (na stenovitom rtu) i mali deo peščane plaže, 400 m od peščane plaže Mondelo. U blizini hotela nalazi se stanica lokalnog autobusa koji vozi do Palerma. Hotel ima 168 soba.

Hotelska ponuda:
restoran, bar, bar pored bazena, bazen (slana voda) sa odvojenim delom za decu, terasa za sunčanje, internet (uz doplatu), parking.

Sobe:
tri tipa soba – standard (pogled na vrt i uglavnom bez balkona), zelena (sa balkonom), plava (sa terasom i pogledom na more). Sve su sa klima uređajem, TV-om, telefonom, sefom, frižiderom, kupatilom sa fenom.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (doručak – samoposluživanje, izbor više jela, večera – meni, izbor od tri glavna jela, salate, prilozi i dezerti-samoposluživanje.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 066 5 560 001

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

Cene su informativnog karaktera usled ogranicenog broja mesta promo cena i soba molimo vas telefonski na 066 5 560 001 da proverite raspolozivost i cenu.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Villa Bianca 4*,Taormina Mare ,Sicilija

nikola

Hotel Vello doro Art Hotel 3* ,Taormina Sicilija

nikola

Hotel Sabbie D Oro 3* ,Đardini Naksos Leto 2024

nikola