Image default
Pefkohori leto 2024

Pefkohori Letovanje 2024 – Hotel Aloni ( studiji i apartmani )

 

Pefkohori Letovanje 2024 – Hotel Aloni

( studiji i apartmani )

Hotel Aloni se nalazi u mirnom delu Pefkohorija, u prelepom mediteranskom ambijentu izolovanom od buke i prolaznika na oko 450 metara udaljenosti od plaže. Sastoji se od studija i apartmana smeštenih u prizemlju, na prvom i drugom spratu. Smeštajne jedinice čine trokrevetni ili 1/2+2 studiji, kao i dupleks petokrevetni apartmani sa dve odvojene spavaće sobe – idealni za porodice sa malom decom. Sve smeštajne jedinice hotela, iz ponude “Letovanje Grčka – Pefkohori apartmani”, poseduju kuhinju, kupatilo i sopstvenu terasu orjentisanu ka dvorištu i bazenu. Opremljene su klima-uređajem (korišćenje uračunato u cenu), flat TV-om i fenom. Hotel Aloni poseduje veoma lep i poprilično veliki bazen sa odvojenim delom za decu. Za goste hotela korišćenje ležaljki i boravak na bazenu su potpuno besplatni. Prelepi kompleks prekriven zelenilom, palmama, maslinama i stablima lumuna, pravi je izbor za odmor duše i tela koji će vaše letovanje u Grčkoj učiniti nezaboravnim. U sklopu hotela, u hladu maslina, nalazi se i mini dečije igralište. Gostima je na raspolaganju i bar sa zatvorenim i otvorenim delom, gde u toku celog dana možete uživati u toplim i hladnim napicima. Svakog jutra se služi i doručak od domaće pravljenih namirnica uzgajanih od strane ljubaznih grčkih domaćina, a doplata za isti se vrši na licu mesta po važećem hotelskom cenovniku.

Vila Aloni poseduje veliki i ograđeni sopstveni parking koji je besplatan za sve goste apart – hotela i koji se nalazi na 50m od kompleksa.

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničko-tehnoloških uslova u Republici Grčkoj, Organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan u samom apt/studiju.

U dolenavedene cene nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, za hotel Eolos ona iznosi 1.5€ po smeštajnoj jedinici i danu, i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

Apartmani na plaži, smeštaj blizu mora, apartmani sa bazenom, porodični dupleks apartmani, vila sa parkingom u Pefkohoriju i sličan smeštaj sa preporukom, idealan za letovanje u Grčkoj – sve to možete da pronađete u našoj ponudi za apartmanski smeštaj Halkidiki:

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 3]

Proverite i ovo...

Pefkohori Letovanje, vila Tasos & Despina

admin

vila Yiannis beach house ,Letovanje Grčka 2024, Pefkohori

nikola

Hotel Ammon Garden 3*- Letovanje 2024

nikola