Image default
Parga letovanje 2024

Aparthotel Dimitra, Parga 2022

Opis i lokacija: Kompleks koji se sastoji iz više bungalova i kućica, nalazi se na ulazu u Pargu, u mirnom delu letovališta, sa izuzetnim ambijentom za odmor. U sklopu kompleksa nalazi se prelepo, prostrano dvorište, kafe bar i bazen, koji će usled pandemije COVID-19, raditi ograničenim kapacitetom, a u skladu sa zdravstvenim protokolima Republike Grčke. Kompleks je udaljen od centra oko 900 m.

Udaljenost od mora i plaže:  Kompleks je udaljena oko 650m od mora i od najbliže plaže Piso Krioneri.

Smeštaj Kuća poseduje studija za 2 do 3 osobe, opremljena TWC-om, TV-om, klima uređajem (uz doplatu na licu mesta), mini čajnom kuhinjom, sefom (uz doplatu na licu mesta), balkonom ili terasom. U sklopu kompleksa postoji wifi (slabog protoka, dostupan u periodu Jun-Septembar).

Parking: Kuća poseduje sopstveni parking, ograničenog kapaciteta.

Usluga: najam.

VAŽNA NAPOMENA – ne postoji mogućnost odabira određenog bungalova ili kućice za boravak. Raspored se radi na licu mesta u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta.

Važna napomena: Gosti su u obavezi da se pridržavaju kućnog reda propisanog od strane hotelijera (zakupodavca). U slučaju nepoštovanja kućnog reda, hotelijer (zakupodavac) zadržava pravo da uskrati dalji boravak u smeštajnoj jedinici.

Opšte napomene: Objekat je pokriven Wi-Fi signalom, ali zbog specifičnih tehničkih uslova u Republici Grčkoj, organizator nije u mogućnosti da garantuje konstantnu dostupnost signala i njegovu jačinu, niti da će Wi-Fi internet da bude funkcionalan i dostupan u samoj smeštajnoj jedinici. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da u toku letnje sezone uslugu korišćenja wifi konekcije dodatno naplaćuje, za šta organizator putovanja  ne snosi odgovornost i ne može uticati.

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 3.3]

Proverite i ovo...

vila Kostas – Parga, Grčka – Letovanje 2022 – Parga

nikola

Parga 2024 vila CHRIS na valtos Plaži preporuka

nikola

Parga 2024 Letovanje – vila BELLOS

admin