ZIMOVANJE 2018

BUGARSKA

FIRST MINUTE!!!

VILA MALINA

zimovanje-2018-skijanje-2018-first-minute-borovec-zima-2018-hoteli

BOROVEC 2018

Borovec je najveći i najpopularniji ski-centar u Bugarskoj. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.350 metara (sa najvišom stazom na 2.600 m) na severnoj padini planine Rila čiji je najviši vrh Musala (2.925 m). Udaljen je 70 km od Sofije i najbliži grad mu je Samokov na oko 10 km koji je bogat kulturinim i istorijskim znamenitostima.

Borovec se razvio u moderan ski-centar sa luksuznim hotelima visoke kategorije, restoranima, diskotekama, prodavnicama i velikim brojem staza i ski liftova. Obronci Boroveca su pod snegom od sredine decembra do aprila. U januaru, koji je ujedno i najhladniji mesec, prosečna temperatura je 4,6 ◦C. Staze su prilagođene, kako početnicima i srednje obučenim, tako i iskusnim skijašima. .Za nekoliko minuta žičara će vas odvesti u alpske delove Rile, u raj za skijaše i pešake. Savršena kombinacija lokacije, klime i geografskog položaja privlači svake godine turiste iz cele Evrope.

Za obilaske bismo vam preporučili svetski poznat manastir Rila, ili užurbani glavni grad Sofiju, gde možete razgledati znamenitsti i šopingovati. Takođe možete posetiti palatu Carska Bistrica koja je na samo deset minuta hoda od novog centra oblasti.

[foogallery id=”24390″]

Opis Vila Malina, Zimovanje 2018, 

Lokacija: Apartmansko naselje smešteno 2 km od centra Boroveca, okruženo borovom šumom. Sagrađeno je 1981. godine, a poslednji bungalovi su renovirani 2011. godine.
Smeštaj: Ovaj apartmanski kompleks raspolaže sa 28 vila Malina, 10 vila Jagoda sa saunom i 30 vila Jagoda bez saune. Sve vile imaju dnevni boravak sa kuhinjskim delom, visećim elementima, elektricnim šporetom, rernom, frižiderom, spavaću sobu odvojenu prolazom i kupatilo (WC/tuš), fen za sušenje kose, SAT TV, telefon.

Vile Malina (50 m2): dvospratne vile, sastoje se od dve spavaće sobe na spratu sa balkonom, dnevnog boravka sa standardnim i pomoćnim ležajem, komplet opremljene kuhinje i kupatila.
Sadržaj hotela: Recepcija, restoran, internet cafe, room servis, vegeterijanski meni, usluge pranja i peglanja veša, sauna, stoni tenis, košarka, odbojka, parking.

Usluga: Najam
Noćenje sa doručkom (uz doplatu): 4 eur odrasli, 2 eur deca 2 – 11,99 g. po osobi dnevno
Polupansion (uz doplatu): 11 eur odrasli, 5,5 eur deca 2 – 11,99 g. po osobi dnevno

[foogallery id=”24528″]

Osim hotelskog popusta koji je naznacen u cenovniku i za koji važe navedeni uslovi odnosno period rezervacije, agencija odobrava dodatne popuste i to:

Popust 5% za uplatu rezervacije do 14.10.2017.

Popusti za rani buking:

Za rezervacije i uplate do 01.12.2017: POPUST -10%

U cenu je uključeno: smeštaj na bazi usluge.

Doplate: lokalna taxa 5 EUR po osobi za ceo boravak, doručak 4 EUR za odraslu osobu dnevno i 2 EUR za dete 6-11,99 god. dnevno, polupansion 12 EUR za odraslu osobu dnevno i 6 EUR za dete 6-11,99 god. dnevno, Novogodišnja večera (31.12.2017) po ceni 50 EUR za odraslu osobu i 25 EUR za dete 6-11,99 god. (obavezna doplata), Božićna večera (25.12.2017) po ceni od 40 EUR za odraslu osobu i 20 EUR za dete 6-11,99 god. (nije obavezna doplata).

EXTRA PONUDA:

7 = 6 noćenja: za dolaske u periodu 01.03.2018 – 31.03.2018 i rezervacije od 02.12.2017 do 31.03.2018 za smeštaj od 7 i više noćenja (ne važi ukoliko se koriste popusti za rani buking).

Napomene: doručak i večera (na bazi švedskog stola – izbor više jela, samoposluživanje, posluženje u restoranu Vile YAGODA), Deca do 5,99 god. su gratis. Kućni ljubimci su dozvoljeni i boravak za njih se doplaćuje na recepciji.

Cene u tabeli su izražene u EUR po SOBI

 VILA MALINA BOROVEC 2018

 

VAŽNO – Popusti za rane uplate i specijalne ponude se ne odnose na doplate, već samo na osnovnu cenu.
Legenda tabele:
Vrste usluga: NA – najam apartmana ili studija, ND – noćenje s doručkom, PP – polupansion (doručak i večera), PA – pun pansion (doručak ručak i večera), AI – All Inclusive (sve uključeno), UAI – Ultra All Inclusive (sve uključeno + dodaci)
Vrste smeštaja: STU – studio (u jednoj prostoriji kuhinja i kreveti), APP – apartman (kuhinja odvojena vratima od spavaće sobe), DUP – duplex (apartman sa dve spavaće sobe), MEZ – mezoneta (apartman na dva nivoa)
Ostali pojmovi: ADL – odrasla osoba, CHD – dete, INF – infant dete do 2 godine, AC – Air Conditioner, klima uređaj,

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u izabranom hotelu .
– navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.
– organizaciju putovanja.
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
– obavezna doplata za boravišnu i komunalnu taksu 5€ po osobi za ceo period.
– zdravstveno putno osiguranje i skijaško osiguranje.

SKI PASS: Cenovnik kompletnih usluga na skijalištu Borovec dostupan je u agenciji.
NAPOMENA: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h.
NAPOMENA: Cene su izražene u Evrima. Plaćanje se vrši isključivo u di­narima prema prodajnom kursu Unicredit banke na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
USLOVI PLAĆANJA
1. UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA – (Visa, Visa Elektron, Maesto, Master, Dina)
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.
OSIGURANJE
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdravstveno putno osiguranje prema uslovima i tarifama Wiener Stadtische osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osi­guranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku puto­vanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenim uslovima zdravstvenog putnog osiguranja.
Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osigura­nja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaće­nog avansa.
MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PREVOZA AUTOBUSOM JE 40. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
Molimo putnike da pažljivo pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE I OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.

 

borovec-zimovanje-2018-zima-first-minute-bugarska-skijanje-2018

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]