Alanja avionom iz nisaTurska avionom iz NIŠA

Turska avionom iz NIŠA, Direktan Čarter Let, hotel MESUT 4*

Turska avionom iz NIŠA,

Direktan Čarter Let

hotel MESUT 4*

 

 

Lokacija:

hotel Mesut se nalazi 50 m od peščano-šljunkovite plaže u regiji Oba (Obakoy ) u letovalištu Alanja, oko 4 km od centra grada Alanja, 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 131 sobu raspoređene u dva bloka (glavna zgrada i anex zgrada).

Hotelska ponuda:

restoran, snek bar i bar pored bazena, otvoreni bazen sa delom za decu, jedan lift u glavnoj zgradi, jedan lift u anex zgradi, besplatan Wi-Fi internet u lobiju hotela, fitnes, tursko kupatilo, sauna.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sva pića i hrana iz bara na plaži, uvozna i flaširana pića, lokalna i uvozna specijalna vina, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, fax, telefon, sobna usluga, rent a car, servis za pranje rublja, doctor, fotograf, sauna, spa i wellness usluge, masaže, terapije, sef, sportovi na vodi, suncobrani i ležaljke na plaži. Ne postoji mogućnost iznajmljivanja peškira za bazen i plažu, sva pića i hrana u hotelu posle 23:00 h se naplaćuju.

Plaža:

hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50 m od hotela Mesut 4* (između hotela i plaže se nalazi ulica). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (pored bazena su besplatni). Peškiri za plažu nisu dostupni. Bar na plaži je uz doplatu.

Smeštaj:
standardne sobe imaju klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu), mini bar (prazan), kupatilo, balkon ili terasa. Economy sobe su bez balkona ili terase.

Ishrana:
all Inclusive – “sve uključeno” na bazi samoposluživanja, izbor više jela prema hotelskim terminima i pravilima – doručak, kasni doručak, ručak, večera, snekovi, večernja supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 h do 23:00 h.

http://alanyamesuthotel.com/

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AVANSA OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2023 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2023 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

Navedena vremena leta su planirana vremena. Potvrdu vremena leta agencija dobija od avio kompanije 48h do 24h pred put. U slucaju promene, nosilac putovanja ce biti obavesten putem sms-a ,vibera,ili emaila.

7 ili 14 noćenja – čarter let Air Serbia iz NIŠA
INI AYT JU9402 (Y)     12:25 – 15:15
AYT -INI JU9403 (Y)    10:50 – 11:40

LEGENDA :

(INI) NIŠ   (AYT) Antalya

Navedena vremena leta su planirana vremena. Potvrdu vremena leta agencija dobija od avio kompanije 48h do 24h pred put. U slucaju promene, nosilac putovanja ce biti obavesten putem sms-a ,vibera,ili emaila.

7 ili 14 noćenja – čarter let Air Serbia iz NIŠA
INI AYT JU9402 (Y)     12:25 – 15:15
AYT -INI JU9403 (Y)    10:50 – 11:40

LEGENDA :

(INI) NIŠ   (AYT) Antalya

TURSKA IZ NIŠA

Polazak za Antaliju iz Niša, smene na 7 ili 14 noćenja, polasci:

PROGRAM PUTOVANJA – 8 ili 15 dana (7 ili 14 noćenja)
1. dan NIŠ – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Konstantin Veliki”, kod šaltera Organizatora putovanja, tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 7. ili 14. dan ANTALIJSKA REGIJA – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
8. ili 15. dan ANTALIJA – NIŠ. NApuštanje soba shoddno transferu . Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do NIŠ. Obrok u avionu. Dolazak u NIŠ Kraj programa.

Čl.7 OUP, Kategorizacija i opis usluga

Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđeni za putovanje i ne podrazumevaju boravak u hotelu ili mestu opredeljenja, već samo označavaju kalendarski dan početka i završetka putovanja, tako da Organizator ne snosi odgovornost zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima i sl.
Za avio aranžmane ugovoreno vreme početka putovanja je sastanak putnika na aerodromu koje je najmanje 2 do 3 sata ranije u odnosu na prvo objavljeno vreme poletanja odstrane avio kompanije. U slučaju pomeranja navedenog vremena poletanja aviona Organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primenjuju nacionalni imeđunarodni propisi iz oblasti avio saobraćaja. Po pravilu, odlazak-dolazak, poletanje-sletanje aviona kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima iako je npr. obezbeđen  u govoren i početni ili završni obrok u vidu tzv. „hladnogobroka“ van ili u smeštajnom objektu, smatra se da je Ugovor u celosti izvršen.

Čl.8 OUP, 8.3 Prevoz:

Prevoz Putnika vazdušnim, železničkim, morskim, rečnim ilij ezerskim prevoznim sredstvima obavlja se i direktna je odogovornost ovih prevoznika, određena u skladu sa propisima  i običajima kojima se regulišu pomenute vrste prevoza i van su uticaja i odgovornosti Organizatora.

Nažalost na vremena polazaka čarter letova avio kompanije ne možemo da utičemo, što bi svakako volelii mi da možemo.
Primarno objavljena vremena leta su ona koje mi kao zakupac dobijamo od prevoznika, a takođe i izmene do kojih u međuvremenu može doć i i na šta avio prevoznik ima zakonsko pravo, a na šta mi kao zakupac čartera ne možemo da utičemo, što se vidii po odredbama Opštih Uslova Putovanja.

Ocenite aranžman
[Total: 10 Average: 4.8]

Proverite i ovo...

Hotel Kleopatra Celine 4* – Turska Leto 2023

nikola

HOTEL BIN BILLA 3* , ALANJA LETO 2023

nikola

Eftalia Aqua 5*, Alanja 2023, Turska avionom iz Niša ,Leto 2023

nikola