Image default
Alanja avionom iz nisaAlanja leto 2024

Hotel Kleopatra Ramira ,Turska leto 2023, Alanja

A L A N J A

          PAKET ARANŽMAN : AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel KLEPATRA RAMIRA 4*  – Alanja leto 2023-

Turska Avionom IZ NIŠA I BEOGRADA

 

LETOVANJE TURSKA 2023
Kleopatra Ramira  4*

Za leto 2023 u ponudi agencije For You Putovanja uvrstili smo hotel Kleopatra Ramira 4* – Alanja je savršen izbor za odmor u Turskoj 2023. Hotel Kleopatra Ramira  nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h. For You Putovanja su obezbedili za Goste hotela privatnu deo na Kleopatrinoj plaži, koja je udaljena 800m od hotela. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Hotel Kleopatra Ramira 4* se nalazi u centru Alanje.

Smeštaj:
Hotel Kleopatra Ramira 4* raspolaže sa 143 smeštajne jedinice rasporedjene u 3 bloka.

Standardne sobe (15-20m2, spavaća soba, kupatilo, max 3 osobe),
Economy sobe (15-17m2, spavaća soba, kupatilo, sa francuskim balkonom, max 2 osobe),
Large sobe (22-30m2, veća spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
Family soba (24-32m2, dve spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe).
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), sef – uz doplatu, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:
All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevna užina, čaj i kolači, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 24:00h.

All inclusive koncept hotela Kleopatra Ramira 4* ne uključuje: uvozna pića i pića koja se ne nalaze na meniju, sveži voćni sokovi, flaširana pića, tursku kafu, sva pića posle 24:00h, hranu i pića u baru na plaži.

Sadržaj:
Glavni restoran, bar na bazenu, bar na plaži – uz doplatu.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Ramira 4*: usluge lekara, usluge pranja veša, telefon, fax, internet, rent a car. Wi-Fi u javnim prostorijama i sobama je besplatan.

Plaža:
Gosti koriste privatnu hotelsku plažu na Kleopatrinoj plaži, koja je udaljena 800m od hotela Kleopatra Ramira 4*. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Peškiri za plažu su besplatni pri dolasku, ali se svaka zamena naplaćuje. Postoji i besplatan šatl prevoz do plaže.

Sport i zabava:
Dva otvorena bazena za decu i odrasle, tobogan, fitnes, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, večernji zabavni programi tri puta nedeljno, mini klub za decu od 6 do 12 godina, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Kleopatra Ramira 4*: sportovi na vodi, masaža, piling.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

ANTALIJSKA REGIJA –  TURSKA 2023

Hoteli Alanja – Antalija – Turska
Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani
Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli
Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023
Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti
Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion
Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom
Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 5]

Proverite i ovo...

Ramira City Hotel 3*, Alanja, Leto 2023

nikola

Kirman Arycanda Deluxe 5*, Alanja, Leto 2023

nikola

Leto 2023 Turska – Alanja 2023 – Elysee Beach 3*** – Alanja Leto 2023

nikola