SKIJANJE & ZIMOVANJE

FIRST MINUTE 2019

APART-HOTEL

MOUNTAIN PARADISE III BY THE WALNUT TREES 3*+

zimovanje-skijanje-bugarska-bansko-zima-2016-apt-hotel-mountain-paradise-by-the-walnut-trees-3

BANSKO 2019

Bansko je najbolji i najmoderniji od svih ski centara u Bugarskoj. Ima najviše snega I najdužu zimsku sezonu od sredine decembra do sredine maja. Poslednjih nekoliko godina zahvaljujući velikim investicijama sagradjen je veliki broj novih i luksuznih hotela, apartmana, vila.

Grad Bansko nalazi se na reci Glazne, na severoistočnim padinama planine Pirin. Ime grada potiče od reči BAN što na bugarskom znači gospodar. Udaljen je 160 km od Sofije I 6 km od mesta Razlog. Bansko je postalo omiljeni SKI centar zahvaljujući kombinaciji izvrsnih SKI staza i jedinstvene arhitekture i istorije grada. Nalazi se na nadmorskoj visini od 925.m a skijališta su na visini od 2000-2600 metara. Planina Pirin ima sve karakteristike alpske klime i njen najviši vrh je Vihren 2.914.metara.

SkiI staze nalaze se u dve regije: Čalin Valog (1100-1600 m) I Šiligarnik (1700 – 2500 m). Udaljene su od grada oko 10 km i do njih se stiše za 25 minuta ski gondolom. Dužina ski staza je 65 kilometara. Ljubitelji snouborda ovde mogu naći staze isključivo za njih.

Stari deo grada sa brojnim mehanama u kojima možete osetiti duh Bugarske privućiće Vas živom muzikom, ukusnom hranom i izvrsnim bugarskim vinima. Diskoteke i noćni klubovi rade celu noć, često do jutra.

Južno od Banskog nalazi se nacionalni park Pirin, na Uneskovoj listi kulturnih I prirodnih vrednosti. Nacionalni park bogat je jezerima, pećinama, šumama.

Opis

Opis apart-hotela MOUNTAIN PARADISE III  3*+,

Zima 2019

Lokacija: 400-500 metara od početne stanice ski gondole i 10 minuta šetnje od centra grada

Hotel: Recepcija,studiji,apartmani sa jednom spavaćom + dnevna soba i sa dve spavaće sobe+dnevna soba- lobi bar,restoran,bazen za odrasle i decu,fitnes i spa centar.

Studio: jedna soba sa dva normalna ležaja + pomoćni krevet na razvlačenje, kuhinjski deo, frižider, SAT TV, kupatilo sa tušem I WC-om. Minimum za smeštaj: 2 odrasle osobe Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe+jedno dete do 12,99 godina ili tri odrasle osobe

Apartmani 2+2 pax: Spavaća soba sa dva kreveta/francuski krevet , dnevna soba sa sofom na razvlačenje , kuhinjski deo, kupatilo, Sat tv, frižider, kupatilo sa tušem I WC-om.

Minimum za smeštaj: 2 odrasle osobe Maksimum za smeštaj: dve odrasle osobe+ dvoje dece do 12,99 godina ili tri odrasle osobe

Apartmani 4+2 pax: Dve spavaće sobe sa po dva kreveta/francuski krevet, dnevna soba sa sofom na razvlačenje, kuhinjski deo, Sat tv, frižider, kupatilo sa tušem I WC-om. Minimum za smeštaj: 4 odrasle osobe Maksimum za smeštaj: četiri odrasle osobe+ dvoje dece do 12,99 godina ili pet odraslih osoba

Ishrana: doručak,večera-švedski sto.

Cene

CENE SU U EUR, PO OSOBI, NA BAZI 7 POLUPANSIONA

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
• Gotovinsko plaćanje – 40% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
• Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
• Odloženo čekovima građana: 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2018. godine;
• Preko računa uz profakturu izdatu od strane For You putovanja;
• Administrativnom zabranom 40% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 31. marta 2018. godine, po uslovima organizatora putovanja (važi samo za firme sa kojima For You putovanja ima potpisan ugovor o saradnji);

 NAPOMENA: Za sve rezervacije koje su napravljene u periodu trajanja ranog booking-a važe posebni uslovi za promene i otkazivanje aranžmana. Svaka promena (ime, prezime, datum polaska, tip smeštaja, dodavanje putnika i slično) podrazumeva primenu novih cena iz trenutno važećeg cenovnika. Uslovi važe za sve hotele.

Fotografije

Program Putovanja

Aranžman obuhvata:

Boravak u izabranom hotelu po osobi na bazi 7 polupansiona
Upotrebu: bazena, saune, parnog kupaila i fitnes centra
Organizaciju putovanja
Pratioca grupe u autobusu
Obavezna doplata za Novogodišnju večeru: odrasli – 50 eur, deca od 3 god do 12,99 god – 25 eur.

Aranžman ne obuhvata:

Upotrebu: masaže, stonog tenisa i ostalih sadržaja hotela koji nisu navedeni pod stavkom Aranžman obuhvatai
Autobuski prevoz. Cena autobuskog prevoza : Beograd – Bansko – Beograd – 50 eur, jedan pravac 30 eur. Polazak iz Beograda je svakog petka (dan ranije u odnosu na datum iz tabele)
Ski pass
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u t.a „Duga travel“ )
Fakultativne izlete
Individualne troškove (mini bar, telefon, parking)

NAPOMENA:

Uslovi vezani za rani buking: Rezervacija za rani buking važe samo za osnovnu cenu hotela. Popust se ne odnosi na doplate (PP, AI, BT…). Svaka izmena – imena putnika, promena hotela, termina boravka smatraće se kao nova rezervacija i biće urađena shodno trenutno važećim uslovima ranog bukinga.
Kategorizacija hotela je izvršena prema bugarskim nacionalnim standardima.
Cene hotelskog apartmanskog smeštaja zavisi od njegovog kvaliteta i lokacije.
Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela i apartmana trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost. Hotel zadržava pravo izmene pojedinih stavki na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.
U hotelima se peškiri menjaju 2 puta u toku smene. Kvalitet, količina i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije i cene hotela. U velikom broju bugarskih hotela kupatila su opremljena tušem sa slivnikom bez tuš kabine.
Ishrana je na bazi švedskog stola. Napomena: U slučaju manjeg broja gostiju, na početku ili na kraju sezone, hotel zadržava pravo da za večeru bude izbor dva jela.
Ulazak u sobe i apartmane prvog dana boravka je posle 14.00 h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10.00 h ujutru.

 

Autobuski prevoz Bansko 2019

Ski Pass Usluge

USKORO CENE ZA SKI PASS 2019

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 4.5]