Image default
Belek avionom iz nisabelek letovanje 2024

Adora Golf Resort 5* , Belek ,Turska 2023

BELEK LETO 2023

          PAKET ARANŽMAN : AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Adora Golf Resort 5* – BELEK LETO 2023-

TURSKA AVIONOM IZ NIŠA I BEOGRADA

LETOVANJE TURSKA 2023

Adora Golf Resort 5*

Za leto 2023 u ponudi agencije For You Putovanja uvrstili smo hotel Adora Golf Reosrt koji se nalazi u Beleku, oko 5km od mesta Kadriye, oko 39km od centra Antalije i oko 29km od aerodroma.

Adora Golf Resort Hotel je otvoren 1992. a poslednji put renoviran 2016. godine, prostire se na površini od 116.000m². Sastoji se iz tri dela – Club, King i Queen i u ponudi ima 500 smeštajnih kapaciteta. Gostima su na raspolaganju brojni barovi i restorani kao i sportsko-zabavni sadržaji.

Za decu tu su bazen, aqua park, mini klub, igralište, animacije. Za gosze For You Putovanj kao i hotel Adora Golf resort  na raspolaganju je plaža  dužine 270m, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Hotel u ponudi ima 500 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni i tri a la carte restorana. Gostima su na raspolaganju i barovi The Fox Bar, Bikini, Palm Beach Bar, Restaurant Bar, Time Out Bar, Ruj Bar, Mr Frog.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor, frizerski salon, prodavnice, sale za sastanke.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima jedan bazen za decu i jedan bazen za odrasle, zatvorene bazene za decu i odrasle, aqua park, animaciju, boćanje, časove plesa, Wi-Fi internet (u lobiju), 12 terena za tenis, odbojku na plaži.

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu, tursko kupatilo, saunu, zatvorene bazene.

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE ZA LETO 2023 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa kalkulatorom sa ponuđenim terminima za vaše leto 2022 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ ili BEOGRAD  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa sačekajte da se učita  i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 000

 

ANTALIJSKA REGIJA –  TURSKA 2023

Hoteli Alanja – Antalija – Turska
Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani
Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli
Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023
Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti
Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion
Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom
Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Sueno Hotels Deluxe Belek 5*, Leto 2022, Turska

nikola

Crystal Family Resort & Spa 5*, Leto 2022, Belek

nikola

Papillon Ayscha 5*, Leto 2022, Belek

nikola