Jasmin Hamamet avionom iz NišaJasmin hamamet leto 2024Tunis Avionom iz NišaTunis letovanje 2024

GOLDEN TULIP TAJ SULTAN 5*,Letovanje u Tunisu 2024

LETOVANJE TUNIS 2024
TUNIS 2024

GOLDEN TULIP TAJ SULTAN 5*

LETOVANJE TUNIS 2024
TUNIS 2024

GOLDEN TULIP TAJ SULTAN 5*

Lokacija
Nalazi se u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen je oko 70 km od glavnog grada Tunisa, oko 10 km od centra Hamameta, oko 95 km od aerodroma u Monastiru, oko 75 km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel Golden Tulip Taj Sultan predstavlja jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog. Raspolaže sa 249 soba od kojih je 9 apartmana i 6 junior apartmana. Tu su još i glavni restoran “Fresh”, à la carte restoran Peppino, tunižanski restoran Le Malouf, nekoliko barova – Peppino bar, Amir bar, Snack & Beach bar i tradicionalni Mavarski cafe sa turskom kafom i nargilama. Za decu tu je mini klub i dečiji bazen.

Plaža
Poseduje svoju peskovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate.

Smeštaj
Hotel ukupno ima 249 smeštajnih jedinica.

Sve standardne sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, balkon ili terasu, SAT TV, internet, klimu. Sobe imaju pogled na vrt, a uz doplatu na more.

Suite imaju površinu od 38 m², pogled na more, dnevnu sobu.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – samoposluživanje (izbor više jela po hotelskim pravilima) – doručak (06:30 – 10:00), kasni doručak (10:00 – 12:00), ručak (12:30 – 14:00), večera (19:00 – 21:30), raznovrsne užine i sladoled na raznim lokacijama u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani, nargile u tradicionalnom mavarskom kafeu i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, frizerski salon, apoteka, servis za pranje i peglanje veša.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, gimnastika u vodi, fitnes centar, aerobik, streličarstvo, stoni tenis, pikado, boćanje, tenis, dečiji klub, večernja animacija.

Plaća se: bilijar, igraonica, golf.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

 

Za aktulene cene U PRETRAZIVAČU birate mesto polaska NIŠ ILI BEOGRADA, Po primeranom sistemskog podesavanju prvo  je mesto polaska BEOGRAD, promenite  ga na NIŠ nakon toga iz KALENDARA birate datum polaska broj noci  tu su Vam raspoloživi datumi.  Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece po strukturi sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata.

Ukoliko vam je potrebana pomoc i provera cene kontaktirjate sluzbu prodaje 066 5 560 001

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE ZA LETO SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 5]

Proverite i ovo...

Le Royal Hammamet 5* Tunis Leto 2024, Avionom iz Niša i Beograda

nikola

Occidental Concorde Marco Polo 4*+,Tunis Avionom iz Niša

nikola

Rosa Beach Thalasso & Spa 4* ,Letovanje 2024,Čarter Let iz Niša

nikola