Image default
aranzmani evropske metropoleGradovi evrope putovanja

Krakov, Nova godina 2023

Nova godina Krakov 2023
sa posetom Budimpešti
6 DANA (3 noćenja)
TERMIN: 29.12 2022 – 03.01.2023.

 

Krakov –  Proverite zašto je ovaj grad nekada bio prestonica Poljske. Grad odiše energijom, mladošću i jedan je od većih univerzitetskih centara u Evropi. Izuzetno niske cene i veliki broj studenata u ovom gradu (negde polovina od ukupnog broja stanovnika grada) govore sve o provodu koji možete sebi priuštiti ovde. Pored izuzetnog provoda Krakov i uopšte ovaj deo Poljske je bogat kulturnim i istorijskim nasleđem.

 

Program putovanja:

29.12.2022. (prvi dan) – Polazak autobusa za Krakov iz Beograda u popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke.

30.12.2022. (drugi dan) Dolazak u Krakov u prepodnevnim časovima. Smeštanje u hotele/hostele. Obilazak grada u pratnji vodiča (centralni gradski Trg , brdo Vavel sa kraljevskim dvorcem , stari gradski Rinek sa zvonikom, Crkva Sv. Marije, Cvetna vrata, stare gradske zidine, opasni Zmaj pod Vavelom, ulica Florianska).. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka u Krakovu – Welcome Krakov party…Noćenje

31.12.2022. (treći dan) – Fakultativni obilazak Aušvica, koncetracionog logora iz II svetskog rata i obilazak koncentracionog logora Birkenau gde je sniman film Šindlerova lista. Povratak u Krakov. Zagrevanje za novogodišnju noć- Odlazak fakultativno na doček u neki od najboljih klubova Krakova.

01.01.2023. (četvrti dan) – Slobodan dan za razgledanje grada i individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja Jevrejske četvrti u pratnji lokalnog vodiča. Fakultativni odlazak u neku od diskoteka u Krakovu – Krakov party…Noćenje

02.01.2023. (peti dan) – Prepodnevni fakultativni obilazak 700 godina starog Rudnika soli „VELIČKA“. Podzemno jezero na dubini od 100m, kraljevska kapela napravljena od soli, koncertna dvorana. Povratak u Krakov i napuštanje soba. Polazak za Budimpeštu oko 15h. U kasnim večernjim satima stižemo na dokove Budimpešte gde ćete moći da fakultativno prisustvujete žurci na brodu. Bilo da ste zaljubljenik u arhitekturu ili party manijak svakako ćete biti oduševljeni krstarenjem Dunavom uz odlične muzičke vibracije. Posle žurke nastavak putovanja za Beograd.

03.01.2023. (šesti dan) –  Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima

Cena aranžmana obuhvata:
1. Tri noćenja sa doručkom u izabranom smeštaju iz ponude,
2. Prevoz na relacijama prema programu turističkim autobusima,
3. Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
4. Organizacioni i drugi troškovi agencije.

Cena aranžmana ne obuhvata:
1. Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje 1200rsd (Triglav osiguranje), sa Covid pokrićem 1500rsd
2. Fakultativne izlete (obilazak Aušvica, Obilazak Vjeličke, Fakultativne žurke u Krakovu, Repriza Nove Godine u Budimpešti,Obilazak Jevrejske četvrti)
3. Individualne troškove putnika
4. Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 rsd po promeni
5. Doplata za gorivo – u slučaju povećanja cene goriva

NAČIN PLAĆANJA:

1. Gotovinskoplaćanje: depozit 3000RSD prilikom rezervacije, 3000 RSD mesec nana nakon prijave, ostatak (u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate) najkasnije do 15.decembra 2022.godine
2. Čekovigrađana: mogućnost plaćanja u ratama do 1.marta 2023. godine.
3. Kredit: mogućnost plaćanja kreditnim karticama Komercijalne banke
4. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane agencije koja mora biti realizovana do 7 dana od datuma izdavanja.

Rok za prijavljivanja je 10 dana predpolazak na putovanje. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana od strane agencije je 5 dana pre puta

OPIS SMEŠTAJA:

Campanile Cracovie hotel*** – Osetite atmosferu starog grada Krakova – je sjajan hotel koji se nalazi u strogom centru grada na 5 min hoda od centra Krakowa. Hotel nudi 106 izuzetno prostranih i udobnih soba sa novim krevetima i madracima: Na raspolaganju su sobe za dve osobe sa francuskim ležajem (160 x 200 cm) i dvokrevetne sobe sa dva kreveta (90 x 200 cm). Površina sobe je oko 20 m2, i pruža udobnost. Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo sa tušem ili kadom, TV i Wi-Fi internet. Doručak je uključen u cenu.

Babilon Hostel se nalazi u Krakovu, 10-ak minuta vožnje od centra. Nudi sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu i kuhinjom. Sve sobe u hostelu Babilon jednostavno su nameštene i imaju kuvalo za vodu i posuđe. Svaka ima radni sto sa posebnim ili deljivim kupatilima. Gosti imaju pristup potpuno opremljenom kuhinjom sa električnim štednjakom i sudoperom. Osoblje na recepciji je na raspolaganju 24 sata dnevno.

DS Krakowiak Hotel*nudi dvokrevetne sobe i 24-časa otvorenu recepciju. Svaka soba je opremljena TV-om i poseduje kupatilo. Takođe tu je i besplatan parking za one koji dolaze sopstvenim prevozom. Nalazi se u blizini Babilon hostela, na 10-ak minuta vožnje prevozom od centra grada.

Cena je garantovana za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja. “Special travel agency” zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi ugovor. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije “ uskljadjen sa YUTA standardom.

 

 

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 3.7]

Proverite i ovo...

Rim autobusom, Nova Godina 2023

nikola

Lisabon jesen 2022

nikola

Slovenija JESEN 2022

nikola