Image default
Bansko 2024 Rane RezervacijeBansko hoteli 4*Bansko Hoteli Zimovanje 2024Bansko zima 2024Bansko zimovanje 2024

Hotel Bansko 4* , Smestaj Bansko ,Zimovanje 2024

Hotel Bansko 4* ,

Smestaj Bansko ,Zimovanje 2024

Bansko je najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Poseduje odlične uslove – snežni pokrivač od kraja novembra do kraja aprila, 65 km staza koje odgovaraju svim zahtevima (od početnika do vrhunskih skijaša), topove za veštački sneg na 85% terena, brojne nove hotele i apartmne… Prosečna temperatura u januaru je oko -2°C. Sneg obilno pada i pravi stalni snežni pokrivač od oko 2m. Grad se nalazi na 930m nadmorske visine, a iznad Banskog izdvajaju se dva skijaška regiona: donji (1100-1600 m) i gornji (1700-2500 m) staze za slalom i veleslalom. Nalazi se na 150 km južno od Sofije, na severnoj strani planine Pirin (proglašene za nacionalni park).

Bansko je bugarsko skijalište broj jedan jer ima najbolji i najmoderniji ski centar. Poslednjih nekoliko godina u Bansko je uloženo nekoliko miliona evra u komplet novu skijašku oblast sa potpuno novim luksuznim hotelima i prazničnim apartmanima koji su izgrađeni odmah nasprama gondole.

Takođe, imate mnogo toga za videti i u samom Banskom, sa oko 120 kulturnih i istorijskih obeležja i mnogo toga za istražiti. Nekoliko suverilnica nude vam kreacije lokalnih umetnika i kovača. Bansko je poznato kao jedinstveno mesto od međunarodnog značaja. Pored predivne planine Pirin, Bansko poseduje i bogata istorijska obeležja. Tu su ostaci antičke tvrđave u Starom Gradištu, a nalaze se samo četiri kilometra u pravcu zapada. Južno od Banskog je Nacionalni park Pirin pod protektoratom UNESKA zbog svojih kulturnih i prirodnih lepota. Park je bogat jezerima, vodopadima, pećinama, drvećem i istorijskim lokacijama. Bansko je zajedno sa Dobriništem poznato po svojim mineralnim izvorima. Takođe preporučujemo posetu manastiru Rila i glavnom gradu Sofiji.

Turistička agencija For You putovanja  za vaše zimovanje 2024 izdvaja Bansko kao najpoluplarnije skijalište zadnjih godina. Destinaciju za vaše Skijanje 2020 neka bude Bansko u ponudi su hoteli apartmani za vas smeštaj u Bansko 2024

U našoj velikoj ponudi možete pronaći vrlo povoljne i atraktivne hotele u Banskom sedmnodnevni aranzmani na bazi polupansiona  već od 99 eur.  Takođe za sve putnike obezbeđen autobuski prevoz od Novog Sada do Niša polasci svakog petka od decembra 2019 godine do marta 2020 godine. Iskoristite neodoljive First Minute ponude za zimovanje u Banskom 2020 po najpristupačnijim cenama uz odloženio plaćanje do aprila 2020 Inspirišimo Bansko 2024

Lokacija:
hotel Bansko se nalazi 1400 m od gondole, ima 53 sobe.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, lobi bar, ski bar sa pogledom na Pirin, lift, room servis, spa centar, zatvoreni bazen, sauna, masaža, fitnes, bilijar, stoni tenis, sef, internet, menjačnica, skijašnica, parking.

Besplatne usluge:
korišćenje bazena, fitnes, sauna, wi-fi internet kod recepcije, skijašnica za sopstvenu opremu, prevoz do gondole, parkinga (sa ograničenim brojem mesta).

Standardne sobe, lux sobe i apartmani:
SAT TV, telefon, mini-bar, kupatilo, fen.Apartmani za 4 osobe APP2: jedna spavaća soba sa dva standardna kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje. Mogu biti u nivou ili mezoneti sa stepenicama i nije moguće birati strukturu smeštajne jedinice.

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela).

Napomena:
doplate za Božićnu večeru 25.12. i za Novogodišnju večeru 31.12. su obavezne.

U pretraživaču sa desne strane vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše zimovanje u Bansko 2024 vrlo jednostavno birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustima Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

Nije moguća naknadna promena imena i prezimena putnika / važi za rezervacije sa uključenim popustima !!! U slučaju otkaza aranžmana, hotel zadržava kompletnu sumu !!!

Molimo vas da proverite cenu telofonski još uvek su u fazi izrade za sve datume

NAPOMENA : ODREDJIVANJE SMEŠTAJNE ZGRADE OD PONUDJENIH U HOTELU,POGLEDA; SPRATNOSTI , I SLICNIH ZAHTEVA VRŠI ISKLJUĆIVO MENADŽMENT HOTELA PRILIKOM PRIJAVLJIVANJA NA RECPCIJI HOTELA NA DAN DOLASKA  AGANECIJA NE MOZE UTICATI NA ODABIR SOBA I OSTALI PARAMETARA,OSIM AKO U CENOVNIKU NIJE UNAPRED NAGLAŠENO

CENE SU IZRAŽENE U PO OSOBI BEZ PREVOZA NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM

prvi broj (ispred +) u tabeli označava broj punoplativih osoba. Drugi broj (iza +) označava broj pomoćnih ležajeva.

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

U PRIPREMI

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 5]

Proverite i ovo...

Grand Hotel Bansko 4* 2024 , Smeštaj Bansko , Polupnasion plus

nikola

Zimovanje 2024 BANSKO, Saint George Ski & Holiday 4*

admin

Elegant Lux Hotel 4* ,Zima 2024,Bansko

admin