Jasmin Hamamet avionom iz NišaJasmin hamamet leto 2024Tunis Avionom iz NišaTunis letovanje 2024tunis najbolji hoteli

Le Royal Hammamet 5* Tunis Leto 2024, Avionom iz Niša i Beograda

LETOVANJE Tunis 2024

Le Royal Hammamet 5*

DIREKTAN ČARTER LET

LETOVANJE TUNIS 2024
TUNIS 2024

Le Royal Hammamet 5*

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yasmine Hammamet. Udaljen je oko 10km od centra Hammameta. U neposrednoj je blizini marine Yasmine Hammamet, oko 100km od aerodroma u Monastiru, oko 75km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1996. godine. Prostire se na 80.000m² i raspolaže sa ukupno 266 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana (Shehrazade) gostima su na raspolaganju još 3 restorana (Breeze, Al Hambra i Capri), 3 bara (Murjana, Al Waha, Al Khayam) i kafeterija. Hotel ima 5 bazena (1 zatvoreni), teniske i košarkaške terene, teren za odbojku, dnevne i večernje animacije.

Za decu su tu: mini club, igralište, dečiji bazen, animacije.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu ne. Suncobrani, ležaljke i peškiri su na raspolaganju gostima bez doplate.

Smeštaj
Hotel ima 266 smeštajnih jedinica. Sve sobe u hotelu su potpuno opremljene i sadrže sopstveno kupatilo, balkon, internet, klimu, TV, telefon, mini bar, sef, fen.

Standardne sobe su veličine 30m², imaju pogled na baštu i nalaze se u prizemlju, na prvom i drugom spratu.

Superior sobe imaju pogled na bazen ili na more, veličine su 30m².

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Hotel Le Royal Hammamet ima uslugu All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana (Shehrazade), gostima su na raspolaganju još 2 a’ la carte restorana (Al Hambra – internacionalni i Capri – italijanski restoran), 2 snack restorana (Breeze on pool i Murjana) i 2 bara (Al Waha, Al Khayam) i kafeterija. Doručak (07:00 – 10:00) i večera (18:30 – 21:30) se služe u glavnom restoranu.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, rent- a- car, salon lepote.

Sport i zabava
Otvoreni bazeni, dečiji bazen, zatvoreni bazen, teretana, teniski teren, stoni tenis, fitness centar, odbojka, košarka.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo (hamam).

Plaća se: masaže, piling, tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Za aktulene cene U PRETRAZIVAČU birate mesto polaska NIŠ ILI BEOGRADA, Po primeranom sistemskog podesavanju prvo  je mesto polaska BEOGRAD, promenite  ga na NIŠ nakon toga iz KALENDARA birate datum polaska broj noci  tu su Vam raspoloživi datumi.  Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece po strukturi sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata.

Ukoliko vam je potrebana pomoc i provera cene kontaktirjate sluzbu prodaje 066 5 560 001

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE ZA LETO 2024 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU  i PONUDU POSALJITE UPIT ILI TELEFONSKI  SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001 

 

Program putovanja

Paket aranžman

Polasci: sredom  i subotom

Prvi dan danNiš – Tunis. Sastanak putnika na aerodromu « Konstantin Veliki », dva sata pre leta. Transfer do hotela. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

Pretposlednji dan: Tunis. Doručak. Boravak u hotelu na bazi izabrane i plaćene usluge. Vreme predviđeno za odmor, individualne aktivnosti i fakultativne izlete. Noćenje.

Poslednji dan: Tunis – Niš. Napuštanje sobe u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika na destinaciji i prema hotelskim pravilima a najkasnije do 12h kada prestaje usluga hrane i pića. U slučaju potrebe za produženim boravkom u sobi ili korišćenjem usluge hrane i pića a u zavisnosti od raspoloživosti hotela usluga se doplaćuje na licu mesta. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Poletanje za Niš. Sletanje u Niš. Kraj programa

Cena po programu je prikazana kao jedinstvena cena aranžmana koja se pretragom na web sajtu organizatora putovanja dobija nakon unošenja svih traženih parametara (destinacija, smeštajni objekat, datum polaska, trajanje aranžmana, broj osoba….).

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz čarter letom na relaciji Niš – Tunis (aerodrom Monastir) – Niš
 • Avio takse trenutno:

o   Air Serbia – 23€ (2€ taksa aerodroma Konstantin Veliki, 21€ taksa aerodroma u Tunisu. YQ taksa je trenutno 0€ ali je promenljiva i povećava se u slučaju povećanja cene goriva pred realizaciju leta).

Sve takse se plaćaju u agenciji uz aranžman, najkasnije 15 dana pred put (plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS, podložne su promenama i ne mogu se platiti u ratama). Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

 • Troškovi organizacije putovanja
 • Transfer aerodrom – hotel – aerodrom
 • 4-21 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu, prema uplaćenom aranžmanu
 • Usluge predstavnika agencije na destinaciji

Држављани Републике Србије који долазе индивидуално у Републику Тунис, визу прибављају у представништвима Републике Тунис у иностранству. Туристичким групама из Републике Србије, које путују у оквиру организованог путовања се издају визе по доласку у Републику Тунис, након давања на увид претходно уплаћеног ваучера за смештај у хотелу и потврђене повратне авионске карте у складу са дужином туристичког боравка у Републици Тунис. Виза је за туристичке групе бесплатна уколико Република Тунис промени услове  путници ће бити благовремено обавештени

Organizator putovanja ne snosi bilo kakvu odgovornost zbog neispravnog pasoša ili vize, niti je odgovoran ako pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika.

 

JEDINSTVENA CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

* Boravišna taksa 2 TND za hotele 3* i 3 TND za hotele 4* i 5* po osobi po danu. Plaćanje je na recepciji hotela. (1 EUR = 3,3 TND),
VIZA: Za državljane Srbije viza se kupuje prilikom ulaska u Tunis 60 TND po osobi (trenutno oko 20€). Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Troškovi propuštenih letova, usluge u hotelu i svih drugih ugovorenih, uplaćenih a neiskorišćenih usluga nastalih usled nemanja vize smatraće odustankom na dan putovanja.
Za individualna putovanja zahtev za vizu se podnosi u ambasadi Tunisa u Beogradu (ili u ambasadi Tunisa u zemlji prebivališta).
fakultativni izleti,
* individualni troškovi putnika,
* međunarodno putno zdravstveno osiguranje.

NAPOMENA: Sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije ili na račun u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS pre polaska na putovanje. Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo i određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja i sklapanja ugovora sa avio kompanijama. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva koja je važeća u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili. Takse važe za odrasle i decu stariju od 2 godine.

 

USLOVI PLAĆANJA:

 • Sve cene su izražene u eurima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate.
 • Za rezervaciju je neophodna uplata avansa od najmanje 50% prilikom prijave (u slučaju da rezervacija nije potvrđena u roku od 48h ovaj iznos se vraća). Preostali iznos se plaća najkasnije 15 dana pre početka putovanja.
 • Ove odredbe predviđene su Opštim uslovima putovanja 1 A Travel d.o.o. Usled promena na monetarnom tržištu agencija 1 A Travel d.o.o. zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo aranžmana.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Avansno u gotovini, platnim karticama, čekovima ili preko računa. 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pred put.

 

 • Čekovıma građana sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 meseci, bez uvećanja cene aranžmana u našim poslovnicama. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu.

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 7 Average: 4.7]

Proverite i ovo...

Sahara Beach Aqua Park Resort 4*,Tunis Monastir

nikola

Sus,Tunis leto 2024,Let iz Niša, El Ksar Resort & Thalasso 4*,

nikola

Iberostar Royal Mansour 5* ,Tunisa Leto 2024,Avionom iz Niša

nikola