Tunis Letovanje 2024

nikola

Tunis letovanje 2024 • Avonski prevoz • letovanje 2024

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem.
Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis 2024, je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takode, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi).
Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, KairouanMonastirSousseJafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju cetvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima, i najsvetijim gradom Magreba.
Danas znacajna turisticka destinacija, Tunis može da se pohvali sa oko 6 miliona turista godišnje koji posecuju poznata letovališta – HammametSoussePort El KantaouiÐerbaMonastirMahdiSidi Bou Said.

FIRST MINUTE LETO 2024.

VAŽI ZA REZERVACIJE DO 31.01.

U sistemu cenovnika vam se nalazi kalenadar sa kalkulatorom sa ponuđenim terminima za vaše leto 2024 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete prvo vrstu sobe sacekajte par sekundi da vam se pojave ostale opcije zatim izaberete trajanje odnosno broj noći sacekajte par sakunde  zatim birate datum polaska sacekajte par sekundi zatim birate konfiguraciju  sistem ce vam pokazati konačni obracun po datim parametrima MOLIMO VAS DA POSLE SVAKOG KORAKA SAČEKATE PAR SEKUNDI KAKO BI SISTEM UČITAO VAŠA ZAHTEV  .UKOLIKO HOCETE POGELADITI ZA DRUGI BROJ NOCI TERMIN PONOVITE POSTUPAK KORAK PO KORAK  Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

SVE CENE SU SA UKLJUČENI FIRST MINUTE POPUSTIMA KOJI SE AŽURIRAJU NEKOLIKO PUTA DNEVNO

For You Putovanja po ovom programiu nastupa kao posrednik u prodaji turističkog putovanja organizator putovanja 1A TRAVEL Licenca OTP 102/2021, kategorija A