Alanja avionom iz nisaAlanja leto 2024

ASKA BAYVIEW RESORT 4* ,ALANJA LETO 2024 , AVIONOM IZ NIŠA

ASKA BAYVIEW RESORT 4*

ALANJA LETO 2024 , AVIONOM IZ NIŠA

Lokacija

U ponudi For You Putovanja nalazi se hotel Aska Bay Resort , koji se nalazi se u mestu Incekum, na oko 26km od centra Alanje, oko 104km od aerodroma i 114km od centra Antalije.

Opšti podaci

Hotel je otvoren 2000.godine, ima 174 smeštajne jedinice raspoređene u 3 bloka, od toga je 157 standardnih soba, 16 porodičnih soba i 1 soba za osobe sa posebnim potrebama.

Za decu je tu mini club (04 – 12 godina), dečiji meni u glavnom restoranu, mini bioskop.

Hotel poseduje glavni restoran, nekoliko barova, a’ la carte restoran.

Plaća se : čuvanje dece.

Plaža

Hotel ima malu plažu i dok. Upotreba ležaljki, suncobrana i peškira se ne naplaćaju.

Smeštaj

For You Putovanja za leto u ponudi imaju ,  standardne sobe koje su opremljene: balkonom, klimom, TV- om, fenom za kosu i mini barom (voda).

Veličina standarnih soba je 22 m².

Plaća se: sef, telefon, room service.

Hrana i piće

Usluga u hotelu je all inclusive i uključuje doručak, kasni doručak, ručak, večeru, ponoćnu supu, lokalna alkoholna pića u terminu od 10:00 – 24:00h.

Plaćaju se : turska kafa, sva pića posle 00:00h, sva pića u diskoteci, uvozna pića, sveži sokovi, a’ la carte restoran i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji

Servis za pranje i peglanje veša, lekar, rent a car, frizer, market, butik, fotograf.

Sport i zabava

Hotel ima bazen, dečiji bazen sa 2 tobogana, fitnes centar, disko, raznna takmičenja, besplatan WiFi internet u lobiju hotela.

Plaćaju se: vodeni sportovi, teniski teren sa osvetljenjem i ostalo van koncepta.

Spa & wellness

Tursko kupatilo i sauna.

Plaćaju se: frizer, salon lepote i SPA centar.

Napomena

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE. CENE  SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa kalkulatorom sa ponuđenim terminima za vaše leto 2023 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ ili BEOGRAD  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa sačekajte da se učita  i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 000

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Panorama 4*, Alanja,Avionom iz Niša

nikola

Xoria Deluxe Hotel, Alanja , Turska , Avionom iz Niša, Beograda

nikola

Kahya Hotel 4*, Alanja, Leto 2023

nikola