Image default
Side avionom iz nisaTurska avionom iz NIŠA

Hotel Side Star Park 5* 2023 ,Turska 2023, Side 2023

Hotel Side Star Park 5*
Letovanje avionom iz Niša 2023

Lokacija:
Hotel Side Star Park 5* je smešten u istorijskom delu Sidea i od sopstvene peščane plaže označene plavom zastavicom, je udaljen svega 150 m. Otvoren je 2005. godine a renoviran 2020. godine. Sa kapacitetom od 228 soba i 608 ležaja i, nalazi se na samo 10 minuta hoda od istorijskog poluostrva Side. Hotel gostima nudi odličnu i profesionalnu uslugu i udoban smeštaj a prostire se na površini od 8314 m². Udaljen je 30 km od starog rimskog amfiteatra Aspendos, 65 km od aerodroma Antalija i 75 km od samog centra grada Antalija. Svih 228 smeštajnih jedinica su raspoređene u glavnoj zgradi i jednoj aneks zgradi. Obe zgrade imaju po 4 sprata sa ukupno 3 lifta.

Hotelska ponuda:

glavni restoran kapaciteta do 400 mesta, 2 à la carte restorana sa po 40-50 mesta: riblji i turski (u cenu uključena večera za goste koji borave minimum 7 dana, uz obaveznu rezervaciju, dodatna poseta se naplaćuje), 4 bara (u hotelskom lobiju Piano Bar, na bazenu, na plaži i u diskoteci), ukupno 4 bazena (glavni spoljašnji hotelski bazen oko 780 m² površine, 1 zatvoreni bazen, 1 dečiji i 1 bazen sa dva tobogana), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, fitnes centar, 2 tobogana prema hotelskim terminima, stoni tenis, aerobik, akva aerobik, step aerobik, boćanje, odbojka na plaži i u vodi, besplatan Wi-Fi internet u svim sobama i zajedničkim prostorijama (manje brzine do 2 MB/s), parking do 25 mesta, različite vrste animacija za odrasle i decu – profesionalni šou program, muzika uživo, diskoteka (pića uključena do 02:00h), tematske večeri (gala veče, tursko veče), dnevna i večernja animacija, “medeni mesec” koncept. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Mini bar se se dopunjava svakodnevno (voda, sokovi i pivo).

Ponuda za najmlađe:

mini klub za decu od 4-12 godina, mini disko (nakon večere a pre hotelske animacije), 2 dečija bazena, igralište na otvorenom, stolice u restoranu kao i krevetac u sobi, iznajmljivanje dečijih kolica (besplatno, na zahtev).

Sportske aktivnosti:

fitnes centar, stoni tenis, boćanje, vežbe na otvorenom, aerobik, akva aerobik, step aerobic, pilates, igraonica sa dvoranom za kuglanje, internet café i bilijar, odbojka na plaži i u vodi, kao i mnogi motorizovani sportovi na vodi (uz doplatu).

 

Plaža: privatna peščana plaža na samo 150 m od hotela, dužine 50 m i širine 20 m, označena plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

 

Smeštaj:

Smeštajni kapaciteti od ukupno 228 soba su raspoređene u glavnoj zgradi i jednoj aneks zgradi. Obe zgrade imaju po 4 sprata sa ukupno 3 lifta.

 

Standard sobe sa pogledom na kopno (za smeštaj maksimalno 3 osobe) – 151 soba (uključujući 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama), su površine 19 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju balkon ili terasu. Identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet i sofu, kupatilo sa tuš kabiom/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil (uz doplatu) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 

Porodične sobe sa pogledom na kopno (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 49 soba, površine oko 30 m², raspoređene u glavnoj zgradi i aneks zgradi, sve imaju balkon ili terasu. Sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta i jedan francuski krevet, jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile (uz doplatu) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 

Large sobe sa krevetima na sprat (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 28 soba, površine oko 22 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju balkon ili terasu. Sastoje se od jedne prostorije, identično su opremljene i sadrže: jedan francuski krevet i krevete na sprat (bunk beds) ili 1 francuski krevet i 1 singl krevet standardnih dimenzija, jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile (uz doplatu) i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

sve vrste masaža, igraonica (bilijar, kuglanje i internet café, frizer, svi sportovi na vodi, kompjuterske igrice, sobna usluga u toku celog dana, hemijsko čišćenje, pranje veša, usluge hotelskog doktora, telefon i fotokopiranje, zlatara, mini market, rent-a-car, prodavnica kože, fotograf, sva pića nakon 24:00h osim u diskoteci (piće uključeno do 02:00 h), uvozna flaširana pića, itd.

Ishrana:
All inclusive “sve uključeno” – samoposluživanje, izbor više jela, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, kasni doručak, ručak, večera; à la carte restorani uz rezervaciju; kafa i čaj u baru na bazenu, sladoled na baru na bazenu i razni snekovi u baru na plaži u toku dana po satnicama hotela, lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Sva pića se služe u čašama.

https://www.sidestarhotels.com/park/en

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU U IZNOSU OD 40% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2022 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2022 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 4.3]

Proverite i ovo...

Jadore De Lux and Spa 5 *, Side 2023

nikola

Hotel Parador Beach *** – Turska Letovanje 2023

nikola

Titan Garden 4* , Alanja, Turska 2023, Carter Let Iz Niša i Beogarad

nikola