Image default
Nea skioni Letovanje 2024

vila BLUE FOX, Nea Skioni apartmani 2024

Nea Skioni Letovanje 2024

vila BLUE FOX

Lokacija: Nalzi se na blagom uzvišenju, na nepunih 150 m od glavnog puta, koji prolazi pored letovališta Nea Skioni, a na oko 400 m od mora. Do centra letovališta je oko 1 km, gde se nalazi i gradska plaža.
Sadržaj: dvorište, letnjikovac sa roštiljem, teren za basket, mala crkva, parking.
Opis: Jedinstven objekat, u pravom smislu reči “Vila”… Malo je ovakvih smeštaja, koji bi svojim sadržajem, ambijentom, očaravajućim pogledom na Egej, trebalo da zadovolje i najzahtevnije goste. Utisci gostiju koji su predhodnih godina koristili usluge ove vile su upravo jedan od razloga zašto smo se odlučili da od ove godine bude i u našoj ponudi. Besprekorno uređeno dvorište, sa pratećim sadržajem vam pruža mnogo mogućnosti za razne aktivnosti, ali i odmor u pravom smislu… Ako ste svoj godišnji odmor zamišljali da uz prvu jutarnju kafu uživate u miru i tišini, a u večernjim satima sa časom rashlađenog vina ili “Ouza”ispratite zalazak sunca sa pogledom na more, onda je ovo pravi izbor… Možda je upravo ovo prilika za nešto drugačiji odmor od predhodnih. Prilika da vrelinu gradskog asvalta zamenite zelenom oazom. Moguće da vam je zbog svakodnevnih obaveze zafalilo slobodno vreme za druženje sa iskrenim prijateljima!? Ako je tako, pruža vam se prilika da izborom vile ” Blue Fox” nadoknadite propušteno. Te da samim tim ponovo uživate u društvu vaših prijatelja i podsetite ih na vaše kulinarske sposobnosti, a letnjikovac sa roštiljem je idealno mesto za to. Normalno, pre svega najpre odete po svežu, tek upecanu ribu u Nea Skioniu, koje je poznato ribarsko selo… Verujemo da će te se snaći i sigurni smo da će te znati šta vam je dalje činiti. More, porodica, prijatelji, riba, vino… zar to nije dovoljno razloga da zadovoljstvo bude potpuno? Prijatno, živeli, uživajte…!
Tip Smeštaja:
Broj 01: 1/4 apartman (pogled more) prizemlje – u jednoj prostoriji kuhinja i kanabe (160cm*200cm), a u drugoj prostoriji bračni ležaj.
Broj 02: 1/4 apartman (pogled more) prizemlje – u jednoj prostoriji kuhinja i kanabe (160cm*200cm), a u drugoj prostoriji bračni ležaj.
Broj 03:  1/4 studio (pogled more) prizemlje – u jednoj prostoriji kuhinja, dva obična ležaja i jedan bračni ležaj.
Broj 04:  1/4 studio (bočni pogled more i planina) prizemlje – u jednoj prostoriji kuhinja, dva obična ležaja i jedan bračni ležaj.
Broj 05: 1/4 apartman (pogled more) 1. sprat  – u jednoj prostoriji kuhinja i kanabe (160cm*200cm), a u drugoj prostoriji bračni ležaj.
Broj 06: 1/4 apartman (pogled more) 1. sprat  – u jednoj prostoriji kuhinja i kanabe (160cm*200cm), a u drugoj prostoriji bračni ležaj.
Broj 07: 1/5 loft mezoneta (pogled more) visoko prizemlje – u donjem nivou dnevni boravak sa kuhinjom i ugaonom garniturom (koja se otvara u singl ležaj), na gornjem nivou (iznad kuhinje) jedna galerija sa bračnim ležajem (160cm*200cm) i druga galerija (iznad ugaone garniture) sa bračnim ležajem (140cm*200cm). Ima i veš mašinu.
Broj 08: 1/6+1 triplex luxury (pogled more) 2. sprat  –  veliki dnevni boravak sa kuhinjom i ugaonom garniturom, jedna spavaća soba sa bračnim ležajem, druga spavaća soba sa bračnim ležajem i treća spavaća soba sa bračnim ležajem. Ovaj luksuzni triplex ima dva kupatila (jedno veće klasično kupatilo sa ugaonom kadom i drugo manje kupatilo sa toaletom i tušem), 4 klima uređaja (svaka prostorija ima svoj klima uređaj) i veš mašinu. Kuhinja je kompletno opremljena sa električnim šporetom,  mašinom za posuđe, velikim frižider sa zamrzivačem, ketlerom i tosterom.
Napomena: mogućnost iznajmljivanja cele vile, ukupno 8 smeštajnih jedinica različite strukture, sadrže 35+1 kreveta.
U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.
Korišćenje klima uređaja, WI-FI interneta, peškira – BESPLATNO.
GPS KOORDINATE VILE: 39°57’10.3″N 23°31’23.2″E

NAPOMENA: Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednost , na dan uplate po srednjem kursu NBS

-Uslovi za decu u studiju / apartmanu • dva deteta do 10 godina starosti mogu koristiti jedan ležaj. Dete 0-3 godine može u studiju / apartmanu da boravi bez sopstvenog ležaja.

Korišćenje WI-FI interneta i peškira i mobilijara – BESPLATNO. korišćenje klima uređaja bez doplate

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.

Dvoje dece 3-10 godina u zajedničkom ležaju imaju popust 40% po detetu na cenu paket aranžmana i imaju sedište u autobusu.
-Dete 0-10 godina u sopstvenom ležaju ostvaruje popust od 20€ na cenu paket aranžmana i ima sedište u autobusu.

Boravišna taksa u Grčkoj se naplaćuje od 01.01.2024. dnevno po smeštajnoj jedinici: privatan smeštaj – 1.5€, hoteli 1* i 2* – 1.5€, hoteli 3* – 3€, hoteli 4* – 7€, hoteli 5* – 10€. Plaćanje boravišne takse se vrši na licu mesta, gotovinski.
-NEMA UVEĆANJA ZA ODLOŽENO PLAĆANJE ARANŽMANA!
-AGENCIJA NE MOŽE GARANTOVATI BRZINU INTERNETA I NIJE ODGOVORNA U SLUČAJU SLABOG SIGNALA ILI NESTANKA INTERNETA USLED TEHNIČKIH PROBLEMA GRČKIH OPERATERA.

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

a) UPLATA U CELOSTI:
– Za uplatu u celosti odobrava se popust koji će za svaki konkretan period biti objavljen na sajtu, kao zvanični dokument, sastavni deo važećeg kataloga;
b) UPLATA DO POLASKA:
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;
c) ODLOŽENO PLAĆANJE:
40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak u jednakim mesečnim ratama, po obračunu,do 25.12.2024 Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 45 dana pre putovanja;
d) KREDITI BANAKA:
– Realizuju se na osnovu profakture dobijene od organizatora, po uslovima banke na dan sklapanja ugovora. Poslovne banke: Banka Intesa, Vojvođanska banka, Komercijalna banka, Raiffeisen banka, EFG banka. Napomena: Potvrdu da je kredit odobren kupac (korisnik kredita) dostavlja agenciji najkasnije 5 dana od dana izdavanja profakture, u protivnom rezervacija se smatra storniranom, te će se u tom slučaju primeniti odredbe tačke 10 Opštih uslova putovanja.
f ) ADMINISTRATIVNA ZABRANA:
– 40 % akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora ), ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator), do 25.12.2024. Dospeće rata je 15., 20. i 25. u mesecu.

AUTOBUSKI PREVOZ:
1. Dan – Polazak iz Beograda u poslepodnevnim časovima (mesto polaska biće naknadno objavljeno). Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj.
2. Dan – Dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
3. – 11. Dan – Boravak u izabranom smeštaju na bazi odabrane usluge.
12. Dan – Napuštanje smeštaja do 09:00 časova. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
13. Dan – Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim časovima.

Napomena: polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Proveriti jedan dan pre putovanja tačno mesto sastanka i vreme polaska autobusa.

CENE AUTBOUSKOG PREVOZA GRČKA 2024

Cena povratne autobuske karte, odrasli / deca do 10 godina starosti

  • Novi Sad 95€ / 85€
  •  Beograd… 75€ / 65€
  • Jagodina…70€ / 60€
  • Niš… Leskovac,Vranje  65€ / 55€

SOPSTVENI PREVOZ:
1.dan Dolazak u apartman/studio. Smeštaj posle 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska) u određeni tip smeštaja prema uplaćenoj rezervaciji.
2.dan do predposlednji dan boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan. Napuštanje apartmana/studija do 09:00 časova.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
– smeštaj u odabranoj vili na bazi najma apartmana za odabrani broj noćenja
– servis predstavnika agencije
– troškove organizacije

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
-Boravišnu taksu u Grčkoj: Od 01.01.2024 se vrši naplata boravišne takse u Grčkoj u privatnom smeštaju. Cena boravišne takse iznosi 1,5€ dnevno po smeštajnoj jedinici (studiju/apartmanu). Boravišna taksa se plaća na licu mesta (na dan dolaska u vilu).
– međunarodno zdravstveno putno osiguranje. Informacije o iznosu osiguranja dobijaju se u agenciji. Iznos zavisi od dužine boravaka i vrste osiguranja (individualno ili porodično).
-osiguranje od otkaza putovanja
– održavanje higijene u apartmanima za vreme boravka
– fakultativne izlete
– individualne troškove

TIPOVI SMEŠTAJNIH JEDINICA / LEGENDA:
S – studio / jedna prostorija koju čine čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i naznačen broj osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
G – garsonjera / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
A – apartman / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva i odvojena prostorija sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
D – duplex / prostorija koju čini čajna kuhinja (obično bez rerne) opremljena osnovnim posuđem i dve odvojene prostorije sa naznačenim brojem osnovnih ležajeva, kupatilo, balkon ili terasa.
M – mezoneta / smeštajna jedinica koju čine dva nivoa i kupatilo, balkon ili terasa. Na jednom nivou dnevni boravak sa čajnom kuhinjom (obično bez rerne) opremljenom osnovnim posuđem i drugi nivo (uglavnom galerija) kao spavaći deo.

POPUSTI ZA DECU U APARTMANIMA:
– Dvoje dece do 10 godina imaju pravo da koriste zajednički ležaj.
Napomena: Kategorizacije smeštajnih objekata u katalogu (hoteli i vile), izvorno su preuzete od vlasnika istih, te kao takve ispunjavaju uslove po kriterijumima nacionalne turističke organizacije Grčke – EOT.

VAŽENE NAPOMENE:
* Početak korišćenja smeštajne jedinice (apartmana – studia) od 14:00 sati na dan dolaska a napuštanje smeštajne jedinice (apartmana – studia) zadnjeg dana boravka u 09:00 sati. Higijenu u apartmanima i studijima održavaju gosti, a posteljina se menja najmanje jednom u toku smene. Eventualne neispravnosti i nedostatke u smeštaju prijaviti odmah predstavniku agencije. Putnici su obavezni da prilikom ulaska u smeštaj, predaju 1 pasoš, koji će im biti vraćen na dan odlaska. Svaku pričinjenu štetu putnik je u obavezi da nadoknadi vlasniku objekta pre napuštanja smeštaja. Svaka oštećenje, koje je postojalo u smeštaju prilikom ulaska, a nije prijavljeno predstavniku, tretiraće se kao šteta, koju su pričinili putnici koji trenutno borave unutra.
*Putnici su dužni da poštuju kućni red objekta u kom su smešteni, u suprotnom vlasnik objekta ima pravo da ih iz istog udalji, a agencija ne snosi nikakvu odgovornost, niti obavezu, niti je dužna da vrati pare putnicima.
* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda. Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija.
* Organizator zadržava pravo da putem FIRST MINUTE ili LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.
* Za sve informacije date usmenim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencija.
* Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…).
* Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
* Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske i carinske propise za iznošenje dinara i deviza iz zemlje.
* Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave.
* Maloletna lica, ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati saglasnost, oba roditelja, na punoletno lice sa kojim putuju
*Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije..
*Minimum za realizaciju putovanja po polasku: autobus-40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja I NAPOMENE (koje su sastavni deo ovog programa). Organizator putovanja je Turistička agencija sa licencom OTP br. Broj licence 162/2021,Kategorija licence A uskladjeni sa Yuta standardom i Zakonom o turizmu.

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Nea Skioni,Grčka Letovanje 2024, vila Paradise

nikola

Nea Skioni Letovanje 2024 , Santa Ana ,Leto 2024

admin