Image default
Side avionom iz nisaTurska avionom iz NIŠA

Hotel Side Star Elegance 5* , letovanje u Turskoj, Side 2024

Hotel Side Star ELEGANCE 5* 2024
Letovanje avionom iz Niša 2024

Hotelska ponuda
Jedan od ukupno četiri hotela iz lanca Side Star se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži označenoj plavom zastavicom, od koje ga deli šetalište poznatog dela letovališta mesta Side. Od arheološkog nalazišta Side i ujedno centra Sidea je udaljen svega oko 3 km, od aerodroma u Antaliji 65 km, dok je od samog centra grada Antalije oko 75 km. Kao pionir u turizmu ove regije, hotel je otvoren 1987. godine, a poslednji put kompletno renoviran 2014-2015. godine i zauzima površinu od čak 42.000 m².

Hotel je preporuka za sve kategorije putnika, ali većinom za parove, ali zbog svojih sadržaja i porodice sa decom.

Sobe: 499 Zgrada: 1 glavna zgrada i 2 aneks zgrade Spratova: 6 Liftova: ukupno 7

Hotelska ponuda
Jedan od ukupno četiri hotela iz lanca Side Star se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži označenoj plavom zastavicom, od koje ga deli šetalište poznatog dela letovališta mesta Side. Od arheološkog nalazišta Side i ujedno centra Sidea je udaljen svega oko 3 km, od aerodroma u Antaliji 65 km, dok je od samog centra grada Antalije oko 75 km. Kao pionir u turizmu ove regije, hotel je otvoren 1987. godine, a poslednji put kompletno renoviran 2014-2015. godine i zauzima površinu od čak 42.000 m².

Hotel je preporuka za sve kategorije putnika, ali većinom za parove, ali zbog svojih sadržaja i porodice sa decom.

Sobe: 499 Zgrada: 1 glavna zgrada i 2 aneks zgrade Spratova: 6 Liftova: ukupno 7

Napomena
Lokacija:
Hotel Side Star Elegance 5* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži sa šetalištem, kojim se laganim hodom može doći do samog istorijskog centra Sidea. Od strogog centra Antalije je udaljen 75 km, od aerodroma 65 km, a od Aspendosa oko 30 km. Otvoren 1987. godine, a poslednji put renoviran 2014-2015. godine, hotel zauzima površinu od čak 42.000 m². Svih 499 smeštajnih jedinica su raspoređene u jednoj glavnoj zgradi i dve aneks zgrade pored. Sve zgrade imaju po 6 spratova sa ukupno 7 liftova.

Hotelska ponuda:

glavni restoran kapaciteta do 800 mesta (uključujući spoljni deo sa 150 mesta), četiri à la carte restorana sa po 40 mesta: riblji, kineski, italijanski i turski (u cenu uključena večera za goste koji borave minimum 7 dana, uz obaveznu rezervaciju, dodatna poseta se naplaćuje), osam barova (u hotelskom lobiju, na bazenu, plaži, u diskoteci, Pearl Bar na hotelskoj terasi, Duden Bar, Time Out Bar kod gl. restorana i bar u poslastičarnici), ukupno pet bazena (glavni hotelski bazen 420 m² površine, bazen bliži plaži sa 2 tobogana, zatvoreni relax adults only bazen i dva dečija bazena), tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, slana soba, fitnes centar, tobogani prema hotelskim terminima, stoni tenis, pikado, aerobik, akva aerobik, manji teren za košarku, jedan teniski teren, odbojka na plaži i u vodi, besplatan Wi-Fi internet u svim sobama i zajedničkim prostorijama (manje brzine, do 2 MB/s), parking, različite vrste animacija za odrasle i decu – profesionalni šou program, muzika uživo, diskoteka, tematske večeri (gala veče, tursko veče), dnevna i večernja animacija, “medeni mesec” koncept. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni. Mini bar se se dopunjava svakodnevno (voda, sokovi i pivo).

Ponuda za najmlađe:

mini klub za decu od 4-12 godina, Junior klub za decu od 12-16 godina, mini disko (nakon večere a pre hotelske animacije), dva dečija bazena, igralište na otvorenom i zatvorenom, tramboline, dečiji meni u restoranu, usluge čuvanja dece (dodatno se naplaćuje), stolice u restoranu kao i krevetac u sobi, iznajmljivanje dečijih kolica (besplatno, na zahtev).

Sportske aktivnosti:

fitnes centar, stoni tenis, pikado, boćanje, vežbe na otvorenom, aerobik, akva aerobik, pilates, igraonica, manji teren za košarku, jedan teniski teren (teniska oprema se iznajmljuje, osvetljenje terena – uz doplatu), odbojka na plaži i u vodi, kao i mnogi motorizovani sportovi na vodi (uz doplatu).

 

Plaža: privatna peščana plaža, dužine 50 m i širine 50 m, označena plavom zastavicom. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

 

Smeštaj:

Smeštajni kapaciteti od ukupno 499 soba su raspoređeni u glavnoj zgradi i dve aneks zgrade pored. Sve zgrade imaju po 6 spratova sa ukupno 7 liftova.

 

Economy sobe (za smeštaj maksimalno 3 osobe) – 44 sobe sa pogledom na kopno su površine 23-28 m², raspoređene u glavnoj i obe aneks zgrade, nemaju balkon/ terasu. Slično opremljene kao standard sobe i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), kupatilo tuš/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon.

 

Standard sobe (za smeštaj maksimalno 3 osobe) – 166 soba sa pogledom na kopno (uključujući 5 soba za osobe sa posebnim potrebama) i 172 sobe sa pogledom na more, su površine 23-28 m², raspoređene u glavnoj i obe aneks zgrade, sve imaju balkon/ terasu. Identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), kupatilo tuš/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon.

 

Suite room pogled more (za smeštaj maksimalno 3 osobe, kao 2+1 ili 1+2) – 16 soba sa pogledom na more, sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, ukupne površine oko 35 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju terasu. Kompletno opremljene i sadrže: jedan francuski krevet u spavaćoj sobi i sofu u dnevnoj sobi, kupatilo sa tuš kabinom, neke suite sobe sa kadom/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 

Porodične dupleks sobe (za smeštaj maksimalno 4 ili 5 osoba) – 13 soba okrenute ka moru ili kopnu, površine oko 75 m², raspoređene u obe aneks zgrade, imaju terasu. Sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: dva francuska kreveta (u donjem i gornjem delu po jedan) i sofu u dnevnoj sobi (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), dva kupatila sa tušem i đakuzijem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 

Swim up sobe (za smeštaj maksimalno 2 osobe) – 22 sobe sa direktnim izlazom na bazen i pogledom na kopno, površine oko 24 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, imaju terasu. Sastoje se od jedne prostorije, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), kupatilo sa tuš kabinom, neke suite sobe sa kadom/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantil i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, keramičke pločice na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 

Porodične sobe sa pogledom na more (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 25 soba okrenute ka moru, površine oko 33 m², raspoređene u glavnoj zgradi i obe aneks zgrade, sve imaju balkon/ terasu. Sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta i jedan francuski krevet, jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 

Porodične sobe sa pogledom na bazen (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 10 soba, površine oko 33 m², raspoređene u glavnoj zgradi i obe aneks zgrade, sve imaju balkon ili terasu. Sastoje se od dve prostorije odvojene vratima, identično su opremljene i sadrže: tri odvojena kreveta i jedan francuski krevet, jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 

Deluxe Terrace sobe sa delimičnim pogledom na more (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 27 soba, površine oko 28 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju terasu. Sastoje se od jedne prostorije, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), jedno kupatilo sa tušem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

 

Deluxe Terrace sobe sa đakuzijem (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – 16 soba sa pogledom na more, površine oko 28 m², raspoređene samo u glavnoj zgradi, sve imaju terasu. Sastoje se od jedne prostorije, identično su opremljene i sadrže: dva odvojena kreveta ili jedan francuski krevet (uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje), jedno kupatilo sa tušem i đekuzijem/ WC, ogledalo za šminkanje, fen za kosu, bade mantile i papuče, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, laminat na podu, sef (besplatno), LED TV, satelitsku TV i telefon. Sobe se čiste svakog dana, a zamena posteljine i peškira u sobi se vrši tri puta nedeljno.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:

sve vrste masaža, igraonica, spa centar, frizer, svi sportovi na vodi, internet cafe, kompjuterske igrice, osvetljenje za teniski teren, oprema, kao i časovi tenisa, sobna usluga u toku celog dana, hemijsko čišćenje, pranje veša, usluge hotelskog doktora, telefon i fotokopiranje, zlatara, mini market, rent-a-car, prodavnica kože, fotograf, itd.

Ishrana:
Ultra All inclusive “sve uključeno” – samoposluživanje, izbor više jela, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, kasni doručak, ručak, večera; à la carte restorani uz rezervaciju; noćni snek, kafa i čaj u snek baru, gozleme, pite, sladoled na baru na bazenu, poslastičarnica i razni snekovi u baru na bazenu i na plaži u toku dana po satnicama hotela, lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Sva pića se služe u čašama.

http://www.sidestarhotels.com/elegance

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU U IZNOSU OD 40% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2022 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5 560 001 ; 018 560 001

Ocenite aranžman
[Total: 5 Average: 4.6]

Proverite i ovo...

Ananas Hotel 4* ,Letovanje u Turskoj , Alanja avionom iz Niša

nikola

Karmir resort & spa, Antalijska Regija, Kemer, Leto 2024

nikola

Hotel Horus Paradise Luxury Resort 5* ,Side, Turska 2024

nikola