Alanja avionom iz nisaAlanja hoteliAlanja leto 2024Turska avionom iz NIŠATurska letovanje 2024

Hotel Yalihan Una 4*, Avsallar, Alanja ,Turska 2024

Hotel Yalihan Una 4*,, Alanja 2024

Turska letovanje 2024, Čarter Let iz Niša

 

Lokacija:
Yalihan Hotel udaljen je oko 23 km od Alanje, a međunarodni aerodrom u Antaliji nalazi se na oko 100 km od hotela. Nalazi se u neposrednoj blizini mesta Avsalar. Izgrađen je 1969. godine, a poslednji put je renoviran 2009. Obuhvata površinu od 4500 m2. Ovaj ekonomični hotel nalazi se na širokoj, lepo uređenoj privatnoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu, a odlikuje ga dobra usluga i prijateljska atmosfera.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran, a’la Carte restorani (riblji i turski-korišćenje usluga jednog restorana jednom u toku boravka je besplatno uz obaveznu prethodnu rezervaciju), poslastičarnica, bar, otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, fitnes centar, spa centar, hamam, sauna, đakuzi, odbojka na plaži, stoni tenis, besplatan Wi-Fi internet.

Plaža:
Hotel se nalazi na sopstvenoj, peščano – šljunkovitoj plaži sa postepenim ulaskom u vodu. Gosti hotela mogu koristiti ležaljke, suncobrane, dušeke i peškire za plažu besplatno.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
specijalna uvozna pića, uvozna pića koja nisu na meniu, sveže voćne sokove, flaširana pića, svi sportovi na vodi, doktor, frizer, spa centar, tursko kupatilo, usluga masaže, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, sobna usluga.

Smeštaj:
Hotel se sastoji od šestospratne glavne zgrade, dva trospratna Anex dela i devet prizemnih zgrada. Hotel ima standardne i promo/economy sobe. Promo/economy sobe nemaju balkon/terasu.

Svaka soba ima:
klima uređaj, LCD SAT TV, telefon, sef, mini-bar, besplatan Wi-Fi internet, ketler i set za čaj i kafu, kupatilo, fen, balkon/terasa.

Ishrana:
all inclusive “sve uključeno – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela) 10:00-00:00h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića prema hotelskim pravilima i terminima

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJ OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO  SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Kleopatra Ada 4*, Alanja, Leto 2023

nikola

Kleopatra Remi 4*,Alanja Turska, Avionom iz Niša

nikola

Orange County Resort ***** Alanja 2023 – Turska Leto 2023

nikola