Image default
Alanja leto 2024

Hotel Mesut 4* – Turska Letovanje 2023

a L A N J A

10 ili 11 noći

          PAKET ARANŽMAN : AVION ( ČARTER LET ) + TRANSFER + SMEŠTAJ

Hotel mesut****– Alanja leto 2023

Turska Avionom 2023

Lokacija:

hotel Mesut se nalazi 50 m od peščano-šljunkovite plaže u regiji Oba (Obakoy ) u letovalištu Alanja, oko 4 km od centra grada Alanja, 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 131 sobu raspoređene u dva bloka (glavna zgrada i anex zgrada).

 

Hotelska ponuda:

restoran, snek bar i bar pored bazena, otvoreni bazen sa delom za decu, jedan lift u glavnoj zgradi, jedan lift u anex zgradi, besplatan Wi-Fi internet u lobiju hotela, fitnes, tursko kupatilo, sauna.

 

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
sva pića i hrana iz bara na plaži, uvozna i flaširana pića, lokalna i uvozna specijalna vina, šampanjac, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, fax, telefon, sobna usluga, rent a car, servis za pranje rublja, doctor, fotograf, sauna, spa i wellness usluge, masaže, terapije, sef, sportovi na vodi, suncobrani i ležaljke na plaži. Ne postoji mogućnost iznajmljivanja peškira za bazen i plažu, sva pića i hrana u hotelu posle 23:00 h se naplaćuju.

 

Plaža:

hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50 m od hotela Mesut 4* (između hotela i plaže se nalazi ulica). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju (pored bazena su besplatni). Peškiri za plažu nisu dostupni. Bar na plaži je uz doplatu.

Smeštaj:
standardne sobe imaju klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu), mini bar (prazan), kupatilo, balkon ili terasa. Economy sobe su bez balkona ili terase.

 

Ishrana:
all Inclusive – “sve uključeno” na bazi samoposluživanja, izbor više jela prema hotelskim terminima i pravilima – doručak, kasni doručak, ručak, večera, snekovi, večernja supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 h do 23:00 h.

Navedena vremena leta su planirana vremena. Potvrdu vremena leta agencija dobija od avio kompanije 48h do 24h pred put. U slucaju promene, nosilac putovanja ce biti obavesten putem sms-a ,vibera,ili emaila.

7 ili 14 noćenja – čarter let Air Serbia iz NIŠA
INI AYT JU9402 (Y)     12:25 – 15:15
AYT -INI JU9403 (Y)    10:50 – 11:40

LEGENDA :

(INI) NIŠ   (AYT) Antalya

TURSKA IZ NIŠA

Polazak za Antaliju iz Niša, smene na 7 ili 14 noćenja, polasci:

PROGRAM PUTOVANJA – 8 ili 15 dana (7 ili 14noćenja)
1. dan NIŠ – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Konstantin Veliki”, kod šaltera Organizatora putovanja, tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 7. ili 14. dan ANTALIJSKA REGIJA – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
8. ili 15. dan ANTALIJA – NIŠ. NApuštanje soba shoddno transferu . Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do NIŠ. Obrok u avionu. Dolazak u NIŠ Kraj programa.

TURSKA IZ BEOGRDA 

PROGRAM PUTOVANJA – 11 dana (10 noćenja)
1. dan BEOGRAD – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 10. dan ANTALIJSKA REGIJA – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
11. dan ANTALIJA – BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

PROGRAM PUTOVANJA – 8 ili 15 dana (7 ili 14noćenja)
1. dan BEOGRAD – ANTALIJA. Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla”, kod šaltera Organizatora putovanja, tri sata pre poletanja aviona. Direktan čarter let za Antaliju (oko 120 minuta). Obrok u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer autobusom do odabranog hotela ili apartmana. Noćenje.
2. do 7. ili 14. dan ANTALIJSKA REGIJA – Boravak i hotelu na bazi uplaćenih usluga. Drugog ili trećeg dana boravka – informativni sastanak sa predstavnikom agencije. Tokom boravka – fakultativni izleti.
8. ili 15. dan ANTALIJA – BEOGRAD. Sobe treba napustiti do 10 sati. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan čarter let do Beograda. Obrok u avionu. Dolazak u Beograd. Kraj programa.

U CENU PUTOVANJA JE UKLJUČENO
● Avio prevoz na relaciji Beograd – Antalija – Beograd (čarter let);
● 7/10/14 noćenja na bazi izabrane usluge u hotelu;
● Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Turskoj;
● Aerodromske i sigurnosne takse (aerodrom Beograd 25,06 €, aerodrom Antalija 16,50 €). Plaćanje prilikom uplate aranžmana, plaćaju odrasli i deca starija od 2 god. u dinarskoj protivvrednosti (podložno promeni);
● Usluge predstavnika agencije i troškovi organizovanja putovanja u iznosu naznačenom u tabeli;

Napomena: sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.
Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu naftne industrije, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva važećoj u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopšteno i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili.

Čl.7 OUP, Kategorizacija i opis usluga

Prvi i poslednji dan iz Programa su predviđeni za putovanje i ne podrazumevaju boravak u hotelu ili mestu opredeljenja, već samo označavaju kalendarski dan početka i završetka putovanja, tako da Organizator ne snosi odgovornost zbog večernjeg, noćnog ili ranog jutarnjeg leta, ulaska u sobu u kasnim večernjim časovima, napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima i sl.
Za avio aranžmane ugovoreno vreme početka putovanja je sastanak putnika na aerodromu koje je najmanje 2 do 3 sata ranije u odnosu na prvo objavljeno vreme poletanja odstrane avio kompanije. U slučaju pomeranja navedenog vremena poletanja aviona Organizator ne snosi nikakvu odgovornost, već se primenjuju nacionalni imeđunarodni propisi iz oblasti avio saobraćaja. Po pravilu, odlazak-dolazak, poletanje-sletanje aviona kod čarter letova je u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim časovima iako je npr. obezbeđen  u govoren i početni ili završni obrok u vidu tzv. „hladnogobroka“ van ili u smeštajnom objektu, smatra se da je Ugovor u celosti izvršen.

Čl.8 OUP, 8.3 Prevoz:

Prevoz Putnika vazdušnim, železničkim, morskim, rečnim ilij ezerskim prevoznim sredstvima obavlja se i direktna je odogovornost ovih prevoznika, određena u skladu sa propisima  i običajima kojima se regulišu pomenute vrste prevoza i van su uticaja i odgovornosti Organizatora.

Nažalost na vremena polazaka čarter letova avio kompanije ne možemo da utičemo, što bi svakako volelii mi da možemo.
Primarno objavljena vremena leta su ona koje mi kao zakupac dobijamo od prevoznika, a takođe i izmene do kojih u međuvremenu može doć i i na šta avio prevoznik ima zakonsko pravo, a na šta mi kao zakupac čartera ne možemo da utičemo, što se vidii po odredbama Opštih Uslova Putovanja.

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

GRAND KOLIBRI PRESTIGE & SPA HOTEL 5*,Alanja 2024

nikola

Titan Club 4* ,Alanja , Turska Leto 2024

nikola

JUSTINIANO CLUB ALANYA 4* , Leto 2024

nikola