Image default
Alanja avionom iz nisa

Kleopatra Remi 4*,Alanja Turska, Avionom iz Niša

Kleopatra REMI 4* , Alanja 2023

Turska letovanje 2023, Čarter Let iz Niša

 

Lokacija:
Hotel Kleopatra Remi 4* nalazi se u centru grada Alanja.  Hotel je udaljen oko 300m od gradske peščane plaže Kleopatre, dok je od centra Alanje udaljen oko 500m. Gosti hotela Kleopatra Remi imaju priliku i mogućnost da za veoma kratko vreme stignu do istorijskih i turističkih atrakcija, oblast same luke Alanje kao i centra grada. Udaljen je 118 km od aerodroma u Antaliji.

Hotelska ponuda:
otvoreni bazeni za decu i odrasle, stoni tenis i ulaz u tursko kupatilo.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
masaža, sauna, doktor, telefon, tretmani lepote,a la carte resotran, mini bar i sladoledi, sportovi na vodi.

Plaža:
hotel je udaljen od gradske plaže Kleopatra oko 300m. Ležaljke, suncobrani i peskiri za plažu se posebno naplaćuju.

Smeštaj:
standard sobe  – ukupno 82 soba.  Sve sobe su slično opremljene i sadrže: francuski krevet ili 2 odvojena kreveta, imaju kupatilo sa tuš kabinom/WC, fen za kosu, individualni klima uređaj, mini bar (uz doplatu), set za čaj i kafu, pločice na podu, sef (uz doplatu), LED TV i telefon.

Ishrana:
all inclusive „sve uključeno“ (od 07:30h do 21:00 h) samoposluživanje, izbor više jela hotelskih majstora jedinstvene turske i internacionalne kuhinje, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, kasni doručak, ručak i večera; kafa i čaj u terminu 16:00h – 17:00h, uključena su lokalna bezalkoholna i alkoholna pića prema hotelskim terminima. Sva pića se sulže u  čašama.

Hotelska ponuda

Hotel Kleopatra Remi 4* nalazi se u centru grada Alanja. Gosti hotela Kleopatra Remi imaju priliku i mogućnost da za veoma kratko vreme stignu do istorijskih i turističkih atrakcija, oblast same luke Alanje kao i centra grada. Udaljen je 118 km od aerodroma u Antaliji.U blizini hotela se nalaze restorani, barovi, prodavnice i sl.

Hotel je okružen raznovrsnim prodavnicama, restoranima i barovima. Tvrđava u Alanji i Luka Alanja nalaze se na 2 km od hotela Remi.
Sobe: 82  Zgrada: 1  Spratova: 5  Liftova: da

CENE ZA LETO 2023 U PRIPREMI

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE OD UKUPNE  CENE ARANŽMANA.. CENE ZA LETO 2022 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

Napomena: sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.
Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu naftne industrije, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva važećoj u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopštenoj i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili.

U pretraživaču vam se nalazi kalenadar sa ponuđenim terminima za vaše leto 2022 u vrlo jednostavno iz padajuceg menija izaberete mesto polaska NIŠ  zatim birate datum koji želite broj ljudi koji putuje, posle svakog unosa pretisnite pretraži i kalkulator će vam dati konačnu cenu sa svim troškovima i sa svim uključenim First Minute popustuima. Molimo vas da telefonski proverite cenu dešava se da usled ažuriranja sistem pogreši cenu. Za sve nejasnoće kontaktirajte službu rezervacija 066 5560 001 ; 018 560 001

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Parador Beach *** – Turska Letovanje 2023

nikola

Oba Star 4* , Alanja, Letovanje, Turska iz Niša

nikola

Titan Garden 4* , Alanja, Turska 2023, Carter Let Iz Niša i Beogarad

nikola