Image default
Bansko 2025 Rane RezervacijeBansko hoteli 3*Bansko zima 2025Bansko zimovanje 2025

Aspen Golf Ski and Spa 3* ,Bansko Smestaj Zima 2024

Aspen Golf Ski and Spa 3* ,Bansko Smestaj

Zima 2024

Aspen Golf Ski and Spa u ponudi For You Putovanja  je hotel kategorije tri zvezdice lociran u mirnom i prelepom delu mesta Razlog, okružen sa tri najpopularnije bugarske planine. One su deo Nacionalnog parka Pirin i pod zaštitom UNESC-a zbog jedinstvenog ekosistema, živopisne flore i faune. U neposrednoj blizini hotela nalaze se golf tereni sa 18 rupa koje je osmislio nagrađivani Ian Woosnam.

Hotel Aspen golf Ski and Spa u ponudi agencije For You ma četiri tipa smeštajnih jedinica. 74 studija koja su kompletno opremljena čajnom kuhinjom, trpezarijskom garniturom i priborom za jelo, trpezarijskim stolom za četiri stolice, TV-om, telefonom, kompletno opremljenim kupatilom sa fenom i dva single ležaja koji su odvojeni. 53 one bedroom apartments koja su kompletno opremljena čajnom kuhinjom, trpezarijskom garniturom i priborom za jelo, trpezarijskim stolom za četiri stolice, TV-om, telefonom, kompletno opremljenim kupatilom sa fenom, sofom u dnevno trepezarisjkom boravku i francuskim ležajem u spavaćoj sobi. Two bedroom apartment koja su kompletno opremljena čajnom kuhinjom, trpezarijskom garniturom i priborom za jelo, trpezarijskim stolom za četiri stolice, TV-om, telefonom, kompletno opremljenim kupatilom sa fenom i odvojenim WC delom, sofom u dnevno trpezarisjkom boravku, u jednoj spavaćoj sobi se nalazi francuski ležaj, a u drugoj dva single ležaja.

Hotel Aspen golf Ski and Spa u ponudi For You Putovanja raspolaže sa elegantnim restoranom kapaciteta 120 gostiju i u letnjim mesecima prelepu letnju terasu sa pogledom na planinu Pirin. Restoran služi internacionalna jela i domaće specijalitete a u njegovom sklopu se nalazi i lobi bar kapaciteta 60 gostiju koji je idealno mesto za druženje uz omiljeno piće. Za poslovne događaje na raspolaganju je sala za sastanke sa kapacitetom od 100 ljudi. Posle dugog dana na skijaškoj stazi gosti se mogu odomoriti uz bazen koji sadrži i dečiji deo ili đakuzi hotela, parno kupatilo i dve saune. Deca imaju dobro organizovanu igraonicu. Golf tereni su pravi užitak za ljubitelje sporta i nalaze se nadomak hotela. Za sve goste obezbeđena je skijašnica gde mogz iznajmiti ski opremu ili ostaviti svoju na čuvanje.

Posaljite upit za rezervaciju 

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

BANSKO SKIJANJE 2024 – Hotel Asteri 3*

admin

ApartHotel Aspen , Bansko, Bansko 2024, Zima 2024

nikola

Zimovanje Bansko 2024,Bugarska,hotel Grami 3*

admin