Image default
Bansko 2024 Rane RezervacijeBansko zima 2023Bansko zimovanje 2024

Bansko 2023 hotel Mountain ROMANCE 3*

ZIMOVANJE 2023

BANSKO 2023

Aparthotel MOUNTAIN ROMANCE 3*

Mountain Romance & Spa u ponudi For You Putovanja je sagrađen 2005. godine, a renoviran 2015. godine, sastoji se od devet standardnih soba, 11 one bedroom apartments, 4 two bedroom apartments. Vrlo je udoban, ima prijatan enterijer i ljubazno osoblje. Izgrađen je u tradicionalnom stilu Banskog i opremljen visokokvalitetnim nameštajem. Lociran je u mirnom kraju sa odličnim pogledom direktno na planine i otvoren je tokom cele godine. od pocetne stanice gondole jke oko 700 metara

Mountain Romance & Spa u ponudi  ima tri različita tipa smeštajnih jedinica. Standard room ima 18m², ima pogled ka planini ili gradu, može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja i sofu. One bedroom apartment je površine 45m², ima pogled ka planini ili gradu, može da primi maksimum tri odrasle osobe, od ležajeva ima francuski ležaj ili dva single ležaja u spavaćoj sobi i sofu u dnevnoj sobi. Two bedroom apartment je površine 60m², ima pogled na planinu ili grad, može da primi maksimum pet odraslih osoba, od ležajeva ima francuski ležaj u jednoj spavaćoj sobi, dva single ležaja u drugoj spavaćpj sobi i sofu u dnevnoj sobi.

Hotel Mountain Romance & Spa u ponudi poseduje lep spa centar  kojii sadrži saunu, đakuzi, dva parna kupatila, fitnes, hamam, hidromasažnu kadu. Studio za masažu ima nekoliko zanimljivih masaža a gostima agencije  će svakako biti najzanimljvija masaža sa aromatičnim uljima i herbalnim biljem. Lepšoj polovini na raspolaganju je veliki broj tretmana lica i tela, kao što su tretmani čokoladom ili medom. Restoran služi domaću I internacionalnu kuhinju na bazi samoposluživanja sa obiljem domaćih svežih sastojaka. Gostima turističke agencije  u okviru hotela Mountain Romance & Spa na rapsolaganju je skijašnica za ostavljanje svoje opreme na čuvanje ili iznajmljivanja nove.

.

POŠALJITE UPIT

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 2 Average: 3.5]

Proverite i ovo...

BANSKO 2023, HOTEL ROYAL PARK & SPA 4*

admin

Zimovanje 2023 u Hotelu Lion 4* Bansko 2023- Preporuka!!!

admin

Bansko Povoljno Skijanje 2023, Hotel Dumanov 3*

admin