Image default
Bansko 2025 Rane RezervacijeBansko hoteli 3*Bansko zima 2025Bansko zimovanje 2025

Bansko 2024, Apartman Hotel Winslow Elegance 3* , Zima 2024

BUGARSKA ZIMOVANJE 2024

BANSKO

HOTEL/APP Winslow Elegance 2*

BANSKO 2024

Grad Bansko nalazi se na reci Glazne, na severoistočnim padinama planine Pirin. Ime grada potiče od reči BAN što na bugarskom znači gospodar. Udaljen je 160 km od Sofije I 6 km od mesta Razlog. Bansko je postalo omiljeni SKI centar zahvaljujući kombinaciji izvrsnih SKI staza i jedinstvene arhitekture i istorije grada. Nalazi se na nadmorskoj visini od 925.m a skijališta su na visini od 2000-2600 metara. Planina Pirin ima sve karakteristike alpske klime i njen najviši vrh je Vihren 2.914.metara.

SkiI staze nalaze se u dve regije: Čalin Valog (1100-1600 m) I Šiligarnik (1700 – 2500 m). Udaljene su od grada oko 10 km i do njih se stiše za 25 minuta ski gondolom. Dužina ski staza je 65 kilometara. Ljubitelji snowborda ovde mogu naći staze isključivo za njih!

Bansko je najbolji i najmoderniji od svih ski centara u Bugarskoj. Ima najviše snega I najdužu zimsku sezonu od sredine decembra do sredine maja. Poslednjih nekoliko godina zahvaljujući velikim investicijama sagradjen je veliki broj novih i luksuznih hotela, apartmana, vila.

Opis hotela Winslow Elegance , Bansko 2024

O hotelu

Hotel Winslow Elegance poseduje zvanicnu kategorizaciju 3* naša procena je apartmanski hotel u rangu 2*+ u ponudi For You Putovanja je Winslow Elegance zgrada koja se nalazi nedaleko od gondole i komercijalnog centra Banskog. Hotel nudi spokoj i prelepe panoramske poglede na planine. Sve smestajne jedinice su dekorisane u toplim bojama i stvaraju osećaj šarmantne udobnosti.

O tipovima soba

Hotel Winslow Elegance u ponudi agenccije ima dva različita tipa smeštajnih jedinica. One bedroom apartment je površine 60m², sastoji se od spavaće sobe i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, kupatila sa kadom i balkona. Može da primi maksimum tri gosta. Od ležajeva raspolaže sa francuskim ležajem ili dva single ležaja u spavaćoj sobi i sofom u dnevnoj sobi. Two bedroom apartment je površine 80m², sastoji se od dve spavaće sobe i dnevne sobe sa čajnom kuhinjom, kupatila sa kadom i terase. Može da primi maksimum pet odraslih osoba. U spavaćim sobama se nalazi po jedan francuski ležaj ili po dva single ležaja, a u dnevnoj sobi se nalazi sofa.

O aktivnostima i zabavi

Hotel Winslow Elegance ima mali spa centar koji se sastoji od saune i parnog kupatila koje će otkloniti sve toksine i pomoći gostima da se opuste. Zelena bašta u okviru hotela je prava prirodna lepota gde je akcenat stavljen na detalje. Hotelski tim može pomoći gostima pri organizaciji različitih vrsta dodatnih usluga.

 

CENE NA UPIT

Pošaljite upit za cene i željeni datum

 

Provera

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 0 Average: 0]

Proverite i ovo...

Zimovanje 2024 BANSKO, Saint George Ski & Holiday 4*

admin

Hotel Elitsa 3*, Bansko 2024, Bugraska, Zima 2024

nikola

HOTEL BELVEDERE 4* – SKIJANJE 2024, ZIMOVANJE 2024

admin