Image default
Alanja avionom iz nisaTurska avionom iz NIŠA

CLUB AQUA PLAZA **** ,Turska , Alanja , Leto 2024

Club Aqua Plaza 4*

Letovanje u Turskoj

Lokacija:
Hotel je udaljen 90 kilometra od aerodroma u Antaliji, 35 kilometra od centra Alanje. Sagrađen je 2000. godine, renoviran je 2017. godine i zauzima površinu od 28.000 m².

Plaža:
Hotel poseduje sopstvenu peščano-šljunkovitu plažu. Bar na plaži se ne plaća, kao ni ležaljke, suncobrani i dušeci, dok se peškiri za plažu uzimaju uz depozit.

Sobe:
Hotel se sastoji od jedne petospratne i tri trospratne zgade i raspolaže sa standardnim sobama (max 3 osobe, 20-26 m², od kojih je jedna za osobe sa posebnim potrebama) i bunkbed sobama (max 2+2 osobe, 20-26 m²). Svaka soba ima: individualni klima uređaj, fen za sušenje kose, TV, telefon, mini-bar (samo voda), sef (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaji:
Glavni i a’la carte restoran (uz doplatu), dijetalni i vegetarijanski meni, 2 snack bara, 7 barova, sala za konferencije (100 osoba), besplatan internet, 3 spoljašnja bazena, 6 vodenih tobogana, tursko kupatilo, akvabik, slana soba, teretana, sauna, aerobik, stoni tenis, odbojka na pesku, pikado, animacija, dečiji klub (4-7, 8-12 godina), dečiji park, 2 dečija bazena i akvapark. Plaća se: doktor, masaža, mini-golf, bilijar, igre na automatima, sportovi na vodi, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA PO OSOBI I VAŽE ZA UPLATU U IZNOSU OD 30% OD UKUPNE CENE ARANŽMANA. CENE ZA LETO 2022 SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 4 Average: 5]

Proverite i ovo...

Hotel Eftalia Marin ***** – Letovanje u Turskoj 2024 – Avionom iz Niša

nikola

Aria Resort & Spa Hotel 5*, Leto 2024, Turska avionom iz NIŠA

nikola

Hotel Azura Deluxe Resort & Spa ***** Alanja Leto 2024

nikola