Image default
Sicilija Avionom Cefalu PalermoSicilija letovanje 2024

Dolcestate 4* , Kampofeliće di Ročela,Palermo

Dolcestate 4*

Sicilija ,Kampofeliće di Ročela,

Italija Letovanje 2024

Lokacija:
Hotel se nalazi u mirnijem okruženju, 4 km od mesta Kampofeliće di Ročela. Od grada Ćefalu udaljen je 16 km dok je od aerodroma u Palermu na 80 km udaljenosti.

Plaža:
Hotel se nalazi na 300m od privatne plaže, na kojoj su gosti hotela imaju uključene u cenu ležaljke i suncobrane. Peškiri za plažu se doplaćuju na recepciji.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje restoran, 2 bazena bar pored bazena, fitness centar, mini klub za decu, animaciju, prostoriju za odlaganje prtljaga, parking. Hotel poseduje šatl bus do gradića Ćefalu (uz doplatu).
Ležaljke i suncobrani na privatnoj plaži su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Raspolaže sa ukupno 60 soba i apartmana. Sve sobe u hotelu poseduju klima uređaj, LCD TV, WiFi, telefon, kupatilo, fen, balkon. Krevetac za bebu se može iznajmiti na licu mesta uz doplatu od 10 eur dnevno. U našoj ponudi su standardne sobe namenjene za smeštaj za 2-4 osobe. Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina ili treću odraslu osobu). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj. Maximalni kapacitet u sobama 4 odrasle osobe.

Usluga:
Usluga je na bazi polupasiona, doručak i večera (doručak-švedski sto-samoposluživanje, večera set meni-izbor od 2-3 jela).

Napomena: Preporuka za porodice.

Kontakt: www.hoteldolcestate.com

 

 

 

Ocenite aranžman
[Total: 1 Average: 5]

Proverite i ovo...

CALANICA HOTEL 4*,Cefalu, Sicilija Leto 2024

nikola

Citta del Mare 4*,Terasini,Leto 2024,Italija

nikola

Sicilija,Santa Lucia e Le Sabbie d Oro 4*,Cefalu ,Leto 2024

nikola