Image default
Alanja leto 2024

Floria Beach Hotel 4* , Alanja , Leto 2024

Floria Beach Hotel 4* , Alanja 2024

Turska letovanje 2024, Čarter Let

 

Lokacija:
hotel Floria Beach se nalazi na samoj obali u zapadnom delu plaže Kleopatra, oko 2,5 km od samog centra Alanje i 130 km od aerodroma Antalija. Hotel ima 102 sobe raspoređene u dva bloka, jedan do drugog. Sobe su raspoređene u dve zgrade, većina je sa delimičnim pogledom na more, a 32 sobe imaju direktan pogled na more.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, otvoren bazena, bar u bašti hotela, pikado, stoni tenis, Wi-Fi internet.

Usluge uz doplatu:
sveže ceđeni sokovi, telefon, fax, usluge lekara.

Ležaljke, peškiri i suncobrani za plažu su besplatni.

Sobe:
klima uređaj, TV, Wi-Fi internet, mini-bar, sef, telefon, fen, kupatilo.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilima do 23:00 h – doručak, kasni doručak, ručak, snek 15:00-17:00 h, kolači, čaj i kafa 17:00-18:00 h, bar u bašti hotela 10:00-23:00 h (samoposluživanje, izbor više jela).

Napomena:
fotografije hotela su generisane.

ZBOG UČESTALIH PROMENA TARIFA AVIO PREVOZNIKA  USLED PROMO PERIODA MOLIMO PUTNIKE DA TAČNU CENU PROVERE SA SLUŽBOM PRODAJE NA 0665560001

CENE SU IZRAŽENE U EVRIMA  I VAŽE ZA UPLATU AKONTACIJE CENE ZA LETO  SU IZRAŽENE SA URAČUNATIM POPUSTOM ZA RANI BUKING 

SVE CENE SU DATE NA OSNOVU TRENUTNE RASPOLOŽIVOSTI I KAO TAKVE PODLOŽNE SU PROMENI 

 

 

Napomena: sve takse uključujući i YQ taksu za doplatu goriva su podložne promenama i uplaćuju se u poslovnicama agencije u dinarskoj protivvrednosti pre polaska na putovanje.
Visina YQ takse koja predstavlja nadoknadu za gorivo određena je prema ceni goriva u trenutku objavljivanja programa putovanja. Ukoliko do momenta polaska na put dođe do promene cene goriva shodno oscilacijama na tržištu naftne industrije, visina YQ takse biće naknadno obračunata prema ceni goriva važećoj u momentu polaska, a na osnovu zvaničnog obaveštenja avio prevoznika. Putnici će o promeni cene avio prevoza biti obavešteni pisanim putem i biće u obavezi da organizatoru putovanja uplate razliku, što je putnicima programom putovanja kao sastavnim delom ugovora o putovanju saopštenoj i što su putnici svojim potpisom na ugovoru o putovanju prihvatili.

Ocenite aranžman
[Total: 3 Average: 5]

Proverite i ovo...

ASKA BAYVIEW RESORT 4* ,ALANJA LETO 2024 , AVIONOM IZ NIŠA

nikola

Hotel Xperia Grand bali – Alanja 2023

nikola

LAGUNA BEACH ALYA RESORT & SPA HOTEL 5*- Alanja Leto 2023

nikola